[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
你買i版定amd版
I版既話重安window仲會唔會遇到找不到磁碟機既問題
Yes & done.
follow the ASUS instruction to reinstall
見淘寶d mon平到 300幾蚊有個24寸 27寸都係5舊水
有無伏
平野QC差玩抽抽樂
不過27吋2K係好平
1K已經品質唔錯
估計係大部分
買desktop 打機係咪都係天選好,定係冇咩分別
小米都係呢個價
岩岩買左部zenbook 14 ultra7做野
差唔多7千 大學生價差唔多一皮
大陸買?淘寶定門市買
估計唔會平過淘寶店
我去華強買T14P, 比淘寶平佐400, 現場可以講價
好可能係啲唔知咩代理

售後應該冇淘寶店咁好 你自己考慮
都係authorized dealer, 反正都有保, 點解要貴幾百?仲老屈埋佢幫我裝返繁中。
我個frd買左紅米27吋2k 180hz,包郵869人仔,呢個價錢完全冇投訴
最好都係自己重裝一次,將佢本身既分區磁碟刪哂,確保ssd冇後台
bios入面既就另計
淘寶 全球保
master 3平替咪就係master 2
2s同3s兩隻都有用緊, 除咗2s個碌易黐塵之外, 其實用落無乜分別
係咪直接寄香港?去果d取貨點攞?
京都好似可以直送香港
同埋可以加長保養但貴D
淘寶要轉去集運倉先
ching 熟唔熟 4碟位外置硬碟盒
打算平平地唔駛行raid,求推介
想問下淘寶/京東 個D 砌機PLAN 有冇伏
見佢有D牌子 香港係冇
咁唔寄香港,我見個價貴多成舊水
隱星notebook好唔好?
天選5pro i9 4070版到左開心使用中

係重安win11 有d煩
搵唔到磁碟機既問題 ,安果個ITST無撚用既
要入BIOS 關VMD先得
之後冇無線網路連線既問題?
工作管理員結束同我一早dl定驅動程式既方法都唔知點解唔得,最後搵條lan線插落部機到就搞掂
有冇4K 32” 144hz mon 推薦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞