[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
你就係傳說中嘅西北風
睇評價都可能中伏,好多都係商家比優惠啲買家叫佢寫好評,再者PDD真係比京東同淘寶危險好多,連百億補貼同有正品保險都試過買到假嘢同翻新機
有無tablet 推薦.?
10k樓下有咩notebook適合用黎畫2D同3D圖
幾多吋冇所謂 希望盡量唔太重 因為要拎埋去開會
幾時出 有冇link?
Infi75 lite, 都出咗半年有多
呢隻layout 聽晚有鋁套件開賣,hi8se
我都淘過Dell P2416D
我淨係search到成品 屋企太多軸同鍵帽
可唔可以俾套件既link我?
買Acer 啦
【淘宝】https://m.tb.cn/h.gN67pfrsiQ5bL8v?tk=JnEd3fi5eTd CZ3456 「Keyverse infi75 Lite 机械键盘三模无线RGB客制化板簧Gasket结构」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
用開咩軸?

平台流氓
用開boba U4T 想砌多個Linear玩下
本身鍾意用tactile 但前排買咗隻Lucky65用白菜豆腐好正 拎咗返公司用
而家屋企有Rainy75拆落黎既雪頂可可, Lucky65拆落黎既流雲軸, Akko Piano, 唔係好鍾意既Jwick T1 同埋少少akko cream yellow pro v3同KTT Kang white
多到唔知點搞
唔要嘅軸攞去砌完賣
我等緊青龍軸
我直接買啊米諾
https://m.tb.cn/h.gNDtVkYmGNEB312 CZ0002 SOOANN索南旗舰店

買moon
Gaming mouse有咩推介
真 最平係佢 但最多鬼鼠嘢都係佢
佢個平台買嘢真係只敢買平價嘢 貴少少嘅嘢都好大機會中伏
GPW

牙石幻x, 有model 9千左右,可拆keyboard, 又可外加display卡

2手就1萬鬆d
VGN f1 moba

有冇伏
如果銷量好高 值得一試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞