[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
我想問loq定victus好啲?
WOB Crush 80 Reboot, 9月10日晚8點開賣, 又係送91粒軸, ALU 開槽定位版, 一套Keycap (PCT 熱昇華, 二色成形), 2揀1, 加9.9 買冰晶背板/銘牌

https://www.zfrontier.com/app/flow/O5N7Mwb97Njo

EVO80 即時唔賣第二批, 再出補償包, 之後會改鈹銅同底綿

QK 同WOB 係度互片搞到Luminkey80V2 即時全線押後
二千左右 , 有乜4K Mon 27寸好 , 主要打機用
除非你啲data唔緊要,呢啲嘢買番synology qnap 嘅nas/das 好
呢啲平嘢出事率都幾高

用緊聯想Z4 實淨好多, 穩陣好用
又有得摺埋
我尋日落左單依隻
都幾好賣, 有幾間都Z4無貨
T90到手
感覺唔錯
有冇人用過sanc of27ut pro?
係咪千零蚊嚟講較色最似翻mac機嘅mon?
另外淘寶淘mon翻香港有冇咩要注意?

amazon睇中呢隻大陸Mouse,但taobao搵唔到
唔想山長水遠美馬買運費成$60

幾好feel
仲重過我部notebook
奶酪白襯Keycap 一流,半年前二手都要+$200 先買到
暫時缺點係
- 三頻開閞收埋係caps底
- 無位收埋2.4g接收器 , 相對成個造成好簡潔幾正
- 舊電好似麻麻地 (對比另一個keyboard 青龍4.0)
無錯,的確係缺點,仲有前高22mm 搞到一開始唔慣。同埋太Hifi 搞到番工用唔到

Caps 我On完無Off 過 仲要長期擺係度無咩點用,因為太多Keeb,我用2.4 Ghz

舊電應該大過青龍,我唔玩RGB所以幾個月未差過電

買左隻s版試試
請教咁多位師兄有冇啲三腳快充插頭推薦?

I am ready
我用m3 pr玩aimlabs仲高分過用gpx2

淘佬啲紫檀木手枕幾正
一個月買一隻Keyboard?
考慮緊用唔用返80%
你在京东商城购买的商品, 显示器易碎品,不保损,请确认是否继续转出或者联系我们客服打木架加固

有冇人試過
唔係自營店?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞