(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區245新手問嘢睇#1

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
基之勇者瞓覺
已經FEEL到你係會係GYM跟住D靚女行再望實佢地果D變態佬
好消息係受害者仲係女性
披床Lv1 已經$120
我radix係跟返eu size 買
發現普通人對PED嘅理解真係零
嗰個係度話食藥食藥 但其實好多都係針(你都可以話我捉字蝨)

一有人話驗唔到唔等於冇行野 下面總有人反駁
屌你驗唔到 的確係唔等於冇行 呢個係事實嚟做得國家級選手你估唔會逼你行咩 政府話行完攞金牌你全家呢世都唔使憂你行唔行?
啲人連半衰期係咩都未必知唔撚識又要駁嘴
你係要行野嘅 打羽毛球都有得你行
[投票]你認為潘展樂係咪靠藥物奪金?
https://lih.kg/3754127
準wnbf pro shingho咁快收左皮?做爛市連一個客仔都無呀
真係得啖笑,連登啲人全部政治上腦總之中國攞牌就係食藥出貓無恥wfc
以為其他國家從來冇人行野咁,當年美國蘇聯冷戰啲奧運女運動員已經一早食到男人咁
國家級有系統落野係難測啲
就算測到,都用咩食物污染過骨就算
驗又係佢,查又係佢
番中國再遇下 反正佢只係一個係香港既大陸妹
Who

馬蛇咁鐘意笑人英文,自己未又係一樣

乜野係’Body Conposition’? 字又唔識,串又串錯

係 body recomposition
賤種馬高司搞到人個背唔對稱?
想問廣州個場global calssic係玩咩?
唔覺muscle mass有咩大分別
減脂+posing好左+影相低抄變高抄就叫body recomposition?
今日anbc 早鳥優惠最後一日
玩比賽都幾貴
搵得馬蛇你想有咩expectation?
新手一問
最近學緊做啞鈴側平舉
唔知點解隻手打直側舉果陣唔痛但係會feel到右邊膊頭有野kick一kick
google過話係膊頭關節彈響同角度有關
試過膊頭收後/放前都係有kick一kick既感覺

試過手臂唔打直曲住咁做 想像用手肘頂上去又好順唔覺有kick

想問可以點樣fix
馬蛇日日收錢收到手軟 又唔洗交稅
真心,Anbc 既run down 流程算係本地自然賽最好, 新手玩又算易拎到收品返屋企
想問下大家有冇咩健美比賽適合第一次參加?
教練影相揾唔同角度同陰影做前後對比真係勁常見
Polly漲卜卜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞