(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區245新手問嘢睇#1

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
星張拍埋ALAN到變左....
係廢事同佢拗, 現實一定遇到呢D人, 懶係有原則咁
豪哥勁嬲
話要告鳩楷狗
Gay撚到仆街條友. 真人行路扭吓扭吓
以為自己係明星學人送咩JC簽名水樽 一開始我仲以為係JC陳詠桐
抵比人告啦 個賤種
靜係睇左少少LIVE話唔係炒作原來要告, 咁我睇埋落去先
其實成單野最大既盲點係
Kai教練同健美到底有咩關係
健美公道伯請個教減肥既廢老上走本身已經唔夠公道
不過台灣好似Kai教練呢d kam撚已經唔算多
香港一個招牌跌落黎都已經有馬老司/gymmy/poyi/仲有k11 247照鏡posing條女個男朋友
*有圖極血腥*天水圍巴士撞斃女子,女子即場死亡!
https://lih.kg/3760519
屌你老味 邊個開po放個馬高司係入邊
睇睇下笑到仆街
又蝦馬蛇
Alan tong 個physique 同posing 都好撚7
做乜鳩
BTW, 有怪莫怪
就算操到馬蛇個頭咁大 俾車碌過都係咁先
Rip
由今日豪哥個LIVE同小綠爆料就知個KAI子成日借朋友名義叫人免費幫手宣傳/上位 賤種
*有圖極血腥*天水圍巴士撞斃女子,女子即場死亡!
https://lih.kg/3760519
個post睇睇下有馬高司 笑撚到
講真 楷教練個身型係有資格做教練既
但態度真係好撚閪
豪哥咁冧善都嬲成咁
普通教練係可以

但佢又要成日扮晒健身大宗師

乜都懶係搵到位教返d勁人轉頭

人地比面既說話又當真
條死廢老下半身廢到殘疾人士咁然後次次都賴自己基因廢,話用盡所有方法都係咁嘅size,有次睇youtube佢同條女deadlift,條撚樣好似120定140都拉唔到,叫佢食屎啦賤種閪格吹水佬,小人到肉九酸
佢係一個教練
呢點唔爭議
而家香港連marcocfitness都係教練
重點係
佢同健美真係無關係
精張攞得個第五 石哥都仲排緊佢前面 賽前仲吹到好似十拿九穩咁
初初楷教練提到豪哥嗰陣,有條友都問過佢”這樣講可以嗎”。 楷教練講到興起無視佢,依家咁樣真係可以話抵能死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞