點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
其實有冇分日服美服

有分
其實日服係咪會易啲揾到人
其實有冇分日服美服

有分

睇你 IP 擺你入最近嘅區 (好似係)

應該唔到你控制
其實有冇分日服美服

有分

睇你 IP 擺你入最近嘅區 (好似係)

應該唔到你控制

我見supermax冇乜人所以問下
supermax我都搵唔到人頭先
但卡包與季後果個搵到 但係好lag
打卡包季後賽
遇倒條仆街 第二節嬴佢兩次十幾廿分
兩次佢禁+制次後唔知係替補度整D咩 兩次就話出現問題唔計數

話你啊 垃圾 打唔嬴就走
想問如果想同fd online一齊打,除左街場3打3之外,有冇得5打5 team咁打?
想問如果想同fd online一齊打,除左街場3打3之外,有冇得5打5 team咁打?

Pro am?
我冇端端又連唔到上2k service

Pro am?

喺my career 果個?
我劇情去到開左隊球隊,之後可以點一係打?
我冇端端又連唔到上2k service

有冇人遇過?

Pro am?

要組隊
但要有 10 個人一齊玩基本上冇乜可能

Pro am?

要組隊

Play Now -> Play With Friends -> Host Game

利申 未試過
個街場得夜晚有人, 朝早可以一個人都冇

Pro am?

要組隊

Play Now -> Play With Friends -> Host Game

利申 未試過

仲諗住可以好似pro club咁同fd一齊打division
幾時先可以入到好友mycourt
玩左幾日,好爽
玩左幾日,好爽

最爽一定係咁玩

做乜9 2k 禁住左邊菇制傳波會變左假傳 要停定個人唔郁個左菇制先傳到 有無人教下我點整返
有無人有無操作教學 Google搵唔到 第一次玩

有個mode 2ku係教學

有個mode 2ku係教學

另外 YouTube 大把
想知點樣更新個roster?
想知點樣更新個roster?

自動?
玩落有啲lag同塞有冇方法解決
係咪關張卡事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞