點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
寧願你部機一開始有100GB定價貴啲,都好過咁樣搵消費者笨啦
依家買撚左又玩唔到,真係多撚餘
switch 版係咪冇得掃面?我見個app 冇得login nintendo
我連唔到呀屌

有冇方法

求救
我連唔到呀屌

有冇方法

求救

Nintendo account唔可以用香港
https://accounts.nintendo.com
去編輯使用者資訊>個人檔案
睇你想改日本定歐美,無咩所謂既,總之香港未有得用
我連唔到呀屌

有冇方法

求救

上網轉返nintendo account個地區再試,而家應該揀左香港
寧願你部機一開始有100GB定價貴啲,都好過咁樣搵消費者笨啦

兩者都係一樣價錢又點算搵笨
最多咪叫麻煩
拆開黎迫人用專用卡就話搵笨姐
update 完好左
offline 都唔會洗save
我都無再屌
覺得有少少delay,玩落唔係好流暢,有無人遇到依個問題,點解決
想問無張sd card係玩唔到咩mode ?
我無card嘅情況開左個my career 暫時無問題
唔買sd卡,全部down曬落主機有冇大問題呀
買實體玩 彈咗兩次game
同埋唔知係咪上網問題 load 得幾慢下
有時in game 會無啦啦lag 機
想問多唔多人玩mypark?
未玩過nba2k 仲諗緊買唔買好 驚買左無人玩
Switch 點洗VC
我買實體 加32gb 卡100mb down 60mb up 唔窒機 唔錯
我上星期五買,尋晚決定棄驚,load得太慢,霸我廿幾gb空間,sleep mode完再開驚又要再登入,好撚煩
唔買sd卡,全部down曬落主機有冇大問題呀

dl唔到,唔夠位
想問多唔多人玩mypark?
未玩過nba2k 仲諗緊買唔買好 驚買左無人玩

轆上一版已經有講

覺得有少少delay,玩落唔係好流暢,有無人遇到依個問題,點解決

唔覺,除咗 playground (mypark) 有時會 lag (網絡問題?)

個遊戲設計因為要動作流暢所以唔會有即時反應,呢個唔係 switch 問題,個個版本都係咁
Switch 點洗VC

刷 VC 方法已經被 patch

(除非有新方法)
企近少少已經射唔入

唔覺,除咗 playground (mypark) 有時會 lag (網絡問題?)

個遊戲設計因為要動作流暢所以唔會有即時反應,呢個唔係 switch 問題,個個版本都係咁

諗超之前d人話mh d動作唔流暢
硬直都係特色嚟
企近少少已經射唔入

難玩到仆街
利申:唔dl SD卡得simple play,又唔知啲掣點操作,勁唔好玩
熄左隻game再開返又要入返次email咁煩架
熄左隻game再開返又要入返次email咁煩架

我又冇呢個問題 但係覺得好撚LAG 唔多順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞