點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
有無人個實體版張BONUS CONTENT個code入唔到?

入左幾次🌚要打埋-
0O要分清楚😂
有無人個實體版張BONUS CONTENT個code入唔到?

入左幾次🌚要打埋-
0O要分清楚😂

試過0同O都打過,都唔得
-都有打

入左幾次🌚要打埋-
0O要分清楚😂

-都有打

入到一張
入另一張果陣佢話我已經有 唔比我再入

入左幾次🌚要打埋-
0O要分清楚😂

-都有打

屌我都唔得,點算

入左幾次🌚要打埋-
0O要分清楚😂

-都有打

屌我都唔得,點算

我買edition 得一張,打埋"-"輕鬆入
想買實體版 求sd卡推介 大概幾錢?

實體360, 卡用sandisk 60gb 行100mb 272

total $632

實體360, 卡用sandisk 64gb 行100mb 272

total $632
想請教下果D legend版有乜唔同
想請教下果D legend版有乜唔同

多d野送
大概係vc, myteam既卡
點解無人講實體版流暢度同download版有咩分別既
更新1.04之後順左
岩岩買左2K加張128GB SD卡 但隻2K DL成粒鐘 咁撚耐

想問DL完 係咪會成隻GAME D 資料會存入張SD卡到架?

定係用完主機果25GB先存過去SD卡到?
出左實體個mypark都係冇人,早知買ps4版算
點解無人講實體版流暢度同download版有咩分別既

冇數位版唔知
我實體版冇lag過
買switch 版真係預做單機撚😂
真係冇乜人玩
其實真係唔差,希望多D人玩
刷緊vc
唔升下隻人打mc成個on9咁
刷緊vc
唔升下隻人打mc成個on9咁

有冇教學 刷vc? 上網睇果d全部失效了
真係冇乜人玩

今晚好熱鬧

頭先掛住打唔記得 cap 圖,之前六個場都滿晒
我連唔到呀屌
我連唔到呀屌

有冇方法

實體360, 卡用sandisk 60gb 行100mb 272

total $632

其實點解一定要卡

唔明

屌你老母痴撚線架咩?60GB都$272?
以前都無咁貴架喎,加埋要632你唔好去搶,任天堂
諗住200以內,依家免問,反正我玩FIFA都好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞