點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
你只需答我一個問題
我依家需要出街方方便便咁玩
請你比一個較switch版更好既解決方法比我

出街打乜撚野機丫死毒撚
你只需答我一個問題

出街打乜撚野機丫死毒撚

屋企你又打乜撚野機呀死毒撚
你只需答我一個問題

出街打乜撚野機丫死毒撚

駁唔到
其實而家諗緊買pc 定switch 版好。
Switch 可以隨時隨地玩my career 係好正。
但我怕小人玩switch 個平台,小人玩multiplay

係囉 我都想問 pc switch ps4 係咪自己各自server online互相唔連

係囉 我都想問 pc switch ps4 係咪自己各自server online互相唔連

Server各自分開
其實我覺得switch版會多人過pc版
始終手提機玩有gimmick
Pc版我玩16、17都好少人
你只需答我一個問題

出街打乜撚野機丫死毒撚

咪係 返屋企要陪女 買switch版搭車可以玩
Switch版係咪有region locked既問題? 定係PS4/Xbox都係咁?
利申:同唔到外國fd連線 playground/proam/mycourt
估唔到仲會有人吹奏switch 版
玩左十幾年live 同2k, 今年一話會喺switch 出都疊埋心水唔打算買ps4版
但有玩過ps4 2k嘅一定會feel 到用switch 玩係lag 到爆
連行兩步、插個花、射波跟個shot meter 所有野都係慢成拍
有鬼佬up 埋片https://youtu.be/zPxrVYGGNIo

覺得switch 好嘅一係你從來未打過籃球game 唔知本應係點,一係你鳩嗡
同埋我唔覺得關30fps 事,30fps 都應該係可以同手制同步到,而家真係慢左好撚多
玩左十幾年live 同2k, 今年一話會喺switch 出都疊埋心水唔打算買ps4版
但有玩過ps4 2k嘅一定會feel 到用switch 玩係lag 到爆
連行兩步、插個花、射波跟個shot meter 所有野都係慢成拍
有鬼佬up 埋片https://youtu.be/zPxrVYGGNIo

覺得switch 好嘅一係你從來未打過籃球game 唔知本應係點,一係你鳩嗡
同埋我唔覺得關30fps 事,30fps 都應該係可以同手制同步到,而家真係慢左好撚多

吹乜撚野奏呀,邊撚個買switch 版叫人一定要買switch
我屌你老母

吹乜撚野奏呀,邊撚個買switch 版叫人一定要買switch
我屌你老母

我無得罪你d 咩唔洗屌老母嘅
只係見d 人話拎出街玩嘅方便已經夠理由買switch版
問題係連最基本㩒個制要無delay 都未做到,講乜野出唔出街打啫?
我都望佢出patch 會fix 返好,我都係買左switch 版架大哥,屌完我老母我都仲係要同你一齊受佢lag
除非真係無打過2k, 一玩就玩個lag 嘅咪會慣d 易上手d 囉,如果唔係我建議等下個patch, fix 好咪買得過囉
Switch版係咪有region locked既問題? 定係PS4/Xbox都係咁?
利申:同唔到外國fd連線 playground/proam/mycourt

switch版係有region locked架

死假膠你好撚煩啊
邊有鎖啊
屌 以為咁多人傾
原來係到鬧

switch版係有region locked架

死假膠你好撚煩啊
邊有鎖啊

冇買game就出返去啦

你有買咩
想問我應該買邊張sd card
邊到買唔會比人水
唔該哂
想問我應該買邊張sd card
邊到買唔會比人水
唔該哂

無論任何一張卡都解決唔到delay lag 什至過熱以致死卡問題
呢個係內部game既移植優化 系統問題
如果你地疾既話,睇下遊戲速度有無較快到?
我set返50就順左
佢無啦啦話我player過期 要去邊度lock返個acc
如果你地疾既話,睇下遊戲速度有無較快到?
我set返50就順左

邊度搞?
跟本買得switch版就預左畫面次少少,如果追到ps4 XB,咁PS4同XB個定位同存在價值仲喺邊?

便攜性同畫面取向各取所需啫,無乜好嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞