點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
巴打對switch有咩意見
有興趣買黎玩下

幾好 係少d人玩

除咗小人冇咩問題

出咗實體版之後多咗好多人

依幾曰都好熱鬧

估唔到出咗 SMO 之後都仲有人玩 my playground

頭先中午時段都開咗兩個場

啱晒我啱啱接咗個 Gatorade 廣告要贏五場先有 VC 袋落袋, 不過贏咗一場就冇時間玩

Undocked mode 玩超正

咩係smo?
巴打對switch有咩意見
有興趣買黎玩下

幾好 係少d人玩

除咗小人冇咩問題

出咗實體版之後多咗好多人

依幾曰都好熱鬧

估唔到出咗 SMO 之後都仲有人玩 my playground

頭先中午時段都開咗兩個場

啱晒我啱啱接咗個 Gatorade 廣告要贏五場先有 VC 袋落袋, 不過贏咗一場就冇時間玩

Undocked mode 玩超正

咩係smo?

Super Mario Odyssey
點樣玩offline myteam
未連接果陣無myteam簡

同埋連線玩myteam單人稱霸賽 一休眠部機開番就要重登 要重新打過?
其實抵唔抵買 諗左好耐買唔買

為左玩2k 我勸你買返PS4/xbox喇
除非你屋企人霸住部電視先考慮買switch
其實抵唔抵買 諗左好耐買唔買

為左玩2k 我勸你買返PS4/xbox喇
除非你屋企人霸住部電視先考慮買switch

本身得部switch
Ante-Up 單對單完全搶唔到波,結果輸 22-2 冇咗 500 VC

之後有個巴打跟隊,佢都唔係先 hold 波嗰個,但係結果佢調返轉贏頭先贏我嗰個,又係 22-2

唔明點解佢可以貼住個對手搶波,又頻頻成功搶到,仲要成日可以推開對方。我以上任何一樣野都做唔到,成日距離對手幾十呎遠。想貼近啲又比佢輕易過我身。好灰
Ante-Up 單對單完全搶唔到波,結果輸 22-2 冇咗 500 VC

之後有個巴打跟隊,佢都唔係先 hold 波嗰個,但係結果佢調返轉贏頭先贏我嗰個,又係 22-2

唔明點解佢可以貼住個對手搶波,又頻頻成功搶到,仲要成日可以推開對方。我以上任何一樣野都做唔到,成日距離對手幾十呎遠。想貼近啲又比佢輕易過我身。好灰

Lv都係一個重要因素 如果對面高lv冇技術可言

最後贏波嗰個 lv 低我好多
屌....琴晚玩咗場on-line 打到ot 輸1分
Btw ....出咗實體揾人快好多
屌....琴晚玩咗場on-line 打到ot 輸1分
Btw ....出咗實體揾人快好多

咩online 咁多種

最後贏波嗰個 lv 低我好多

搵人快咗好多,太好了,開始多人

Supermax都係冇人

只限快速比賽 但都要等幾分鐘
Supermax 一時時
Supermax 一時時

波都未試過開到
其實有冇分日服美服
30fps 垃圾畫質

你真係玩過都依然咁覺得我唔怪你. 人講你又講嘅話就未免太 on9

(個人意見: handheld 完美畫質,TV mode 完全可接受,雖然一定唔夠家用 console 靚。但係家用 console 可唔可以好似我咁,鍾意就攞上手隨時玩。有冇試過出街搭車 / 等人 / 屋企喺廁所屙屎唔出 / 成班去露營 set 好晒野睇埋日落冇咩做嗰陣 / 駁手機 hotspot 1 分鐘唔使已經可以 online playground 嗰種感覺有幾爽)
30fps 垃圾畫質

你真係玩過都依然咁覺得我唔怪你. 人講你又講嘅話就未免太 on9

(個人意見: handheld 完美畫質,TV mode 完全可接受,雖然一定唔夠家用 console 靚。但係家用 console 可唔可以好似我咁,鍾意就攞上手隨時玩。有冇試過出街搭車 / 等人 / 屋企喺廁所屙屎唔出 / 成班去露營 set 好晒野睇埋日落冇咩做嗰陣 / 駁手機 hotspot 1 分鐘唔使已經可以 online playground 嗰種感覺有幾爽)

巴打有冇試過check 下online 會燒幾多data
30fps 垃圾畫質

巴打有冇試過check 下online 會燒幾多data

有巴打講過ON-LINE 對戰打一場大約要20M
其實有冇分日服美服

其實有冇分日服美服

唔多清楚
想知switch 出左紫鑽curry未
想知switch 出左紫鑽curry未

出咗了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞