點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
My court 開唔到衣櫃有咩解決方法
有無巴打才㩒制有delay
好無隱
你地上網同人打會唔會 delay shooting bar
玩到好躁
空左good ghot 係咁炒
你一係就唔好彈句綠色野出黎話good,咁我條氣都順啲

要 excellent 先百分百命中
上集玩pc版,畫面問題要好好適應下
仲有啲制冇得教,不過勝在幾時玩都得

真係好方便,屋企人坐晒喺道睇電視,自己係梳化手痕攞起部機,幾分鐘唔使就入咗街場對戰

話時話最近 keep 住都好多人 online
想問有冇人試過射罰球果時
個mon既畫面有震動
唔知咩事
一時係敢 一時正常

客隊時,主場啲觀眾揼地震個場唔俾你咁易入

利申 鳩估

啲人話最新版本有呢個問題

但我未試過出事
有無巴打才㩒制有delay
好無隱

Online 感覺都有 delay
MyCareer offline 冇
白痴問題一問如果無連上網打係咪賺唔到vc的??
個myteam每週挑戰都唔夠打,想死
想問有冇人試過射罰球果時
個mon既畫面有震動
唔知咩事
一時係敢 一時正常

客隊時,主場啲觀眾揼地震個場唔俾你咁易入

利申 鳩估

正確

我每次玩都會 myteam supermax pack and playoff
有冇巴打都係咁

我每次玩都會 myteam supermax pack and playoff
有冇巴打都係咁

話時話mt supermax 等左成半個鐘都冇人 你地係咪咁

有冇巴打都係咁

話時話mt supermax 等左成半個鐘都冇人 你地係咪咁

關美日服事? 巴打咩名,可能見過你
係咪美伏難揾人呀?

有冇巴打都係咁

Moco 但我唔知我咩服 係咪睇返任天堂ac個地區?
如果日服 想轉返美服 mt d save會唔會唔見?
求FD子 SW- 7241 8634 7515

有冇巴打都係咁

Moco 但我唔知我咩服 係咪睇返任天堂ac個地區?
如果日服 想轉返美服 mt d save會唔會唔見?

試下轉美區,save跟機應該冇事
求FD子 SW- 7241 8634 7515

有冇tg

啲人話最新版本有呢個問題

但我未試過出事

已經搵到解決方法,如果有巴打好似我咁嘅情況,可以先喺MC比賽更衣室入便入一入個衣櫃,之後即刻出返嚟再去比賽,跳完波就模擬比賽完,之後再返返去my court再開衣櫃就會得咗
狗也不屌,點玩都上唔到手,守波又守唔到,拉空位又唔得,之後開個選項表出黎睇,屌有成幾十項野要計,點記呀,玩FIFA都尚且唔駛太多諗術,識走位射波防守已經OK,呢隻真係玩咁耐燥咁耐,仲要呃我兩舊水買SD card先玩到,屌你老任
守波又守唔到

玩耐 D 會發現竅門

拉空位又唔得

撳住 ZR 周圍走,唔好撞埋啲人度,自然拉到空位

之後開個選項表出黎睇,屌有成幾十項野要計,點記呀

記幾樣基本野已經夠玩,要型先至開始慢慢記埋其他嘢

呢隻真係玩咁耐燥咁耐,仲要呃我兩舊水買SD card先玩到,屌你老任

呢隻跟足其他版本,功能齊備,真心比FIFA靚九條街,有時霎眼睇真係以為新聞報緊籃球比賽。初初我都打到火都黎,但係打得多真係會適應,只要你去到街場有得贏波,你自然會覺得好玩

早幾版我打咗啲心得,如果你仲未棄驚嘅話不妨去睇睇
射波由時機轉返真實球員好好多

其實時機係咪高手向?
射波由時機轉返真實球員好好多

其實時機係咪高手向?

好真實喎
MC 70 能力 大部分射波冇excellent 就炒
反而curry 個d 亂射都會入
今集係未無左常規賽打? 我搵來搵去都係得快速比賽一埸波玩!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞