點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
你老母到咁耐一條demo片都無
人地fifa一早岀左條片啦
我都係想知啲畫面點姐
一啲消息都無
我都好期待 拎黎hea玩
我都好期待 拎黎hea玩

如果畫面接受唔到 就真係玩番ps4算
不過拎番公司玩係爽既
pax 有實機試玩
等多幾日
有片
一秒流出
會唔會衰過iPad版

人地fifa都整得幾好 唔會呱
有片
一秒流出

邊到?
有片
一秒流出

出過兩段短片啦
出Switch前同最近Switch新宣傳片都有NBA 2K畫面睇
但離遠影個mon睇唔清靚唔靚
出過兩段短片啦
出Switch前同最近Switch新宣傳片都有NBA 2K畫面睇

我估同PSP年代2K差唔多
出過兩段短片啦

又係你條on9, 邊有人打機打到要踩死其他平台, 淨係ps4先叫打機架
我身邊個個有switch 既人, 本身都有ps4, 根本兩樣野可以共存, 鍾意玩邊隻game 咪買邊部機囉, 隻game兩邊都有出既, 咪睇下想唔想拎埋出街玩囉(當然都要睇兩邊效果差幾遠)
都唔知你條撚樣玩game 定玩遊戲機. 個個post 都要去踩下switch 咁撚cheap.
仲有其實你條撚樣講咩都冇用, 宜加就係不分男女都想買switch, 事實已經證明呢部機係成功既.
出過兩段短片啦

又係你條on9, 邊有人打機打到要踩死其他平台, 淨係ps4先叫打機架
我身邊個個有switch 既人, 本身都有ps4, 根本兩樣野可以共存, 鍾意玩邊隻game 咪買邊部機囉, 隻game兩邊都有出既, 咪睇下想唔想拎埋出街玩囉(當然都要睇兩邊效果差幾遠)
都唔知你條撚樣玩game 定玩遊戲機. 個個post 都要去踩下switch 咁撚cheap.
仲有其實你條撚樣講咩都冇用, 宜加就係不分男女都想買switch, 事實已經證明呢部機係成功既.

咁你拎2K switch實機片出黎囉
都就出啦完全未有一個實際既預告,好難唔令人擔心喎
2-3秒果啲閃過都唔知係咪真唔計講明先
出過兩段短片啦

咁你拎2K switch實機片出黎囉
都就出啦完全未有一個實際既預告,好難唔令人擔心喎
2-3秒果啲閃過都唔知係咪真唔計講明先

討論唔緊要, 不過唔想同你討論姐, 你既on9 出哂名啦, 係隔離post 講switch fifa到睇到哂
會唔會衰過iPad版

人地fifa都整得幾好 唔會呱

劣質版fifa都叫幾好
咬完FIFA都仲未夠喉
好期待
可以拎出街同fd玩已經好正
講真,如果你有ps4,switch機,依啲game用switch玩都on9既。
第一用switch玩唔會比ps4 xbox個啲暢順。
第二2k ser本身已經廢,如果switch出街玩連機都實lag咁滯。
第三實少人用switch機玩依隻game
你可以唔同意,但無需要嘈,一齊睇下9月份既結果就知
講真,如果你有ps4,switch機,依啲game用switch玩都on9既。
第一用switch玩唔會比ps4 xbox個啲暢順。
第二2k ser本身已經廢,如果switch出街玩連機都實lag咁滯。
第三實少人用switch機玩依隻game
你可以唔同意,但無需要嘈,一齊睇下9月份既結果就知

裝機量差咁遠
白痴都知switch版一定賣得少
想帶出街玩叫on9
你唔係想搵交嘈係咩
如果唔同platform 可以sync save就好
出街玩switch 返屋企玩pc
如果唔同platform 可以sync save就好
出街玩switch 返屋企玩pc

所以switch 個慨念真係好正, 已經做到你想既野, 希望呢隻game 出黎效果ok
平心而論,2K SPORT又係ON9嘅
仲有3星期唔夠就出...一條片都冇
平心而論,2K SPORT又係ON9嘅
仲有3星期唔夠就出...一條片都冇

好似話對應amiibo
分分鐘mario落場拆你屋
出過兩段短片啦

PSP版係咁喔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞