點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike

巴打有冇sd card張圖?
我都係用128gb個聲畫唔同步

唔係睇幾多gb 係睇張卡個read 同write 既速度
我買SanDisk Extreme Pro 100mb/s Read & 90mb/s Write
我睇過佢分好多隻卡 買前一定要睇r&w speed去到幾多 唔好淨睇容量

提多小小: 張卡封面容量幾gb下面寫果個速度
佢淨係寫read/write 其中一個速度
所以一定要睇清楚兩樣既速度係幾多 因為有d 卡read 同write 可以相差40-50mb/s
即係read快 write好慢

Thx 巴打
今日買左張,劇情順哂

兩位巴打可以講下換左卡之後係咪連比賽果d lag都冇埋?

根本唔關張卡事,我用快卡,手提mode賽前賽後過場一樣聲畫唔同步,插番落dock即時冇問題咁點解釋?
根本係機能不足 & 2k隻game寫得差
唔好亂鳩咁水人買sd 啦

真係慘
原來手提mode出事
插落tv先好少少
咁個手提性既意義係邊到

你打2k只係睇片?
頭先係switch買左數位2K18但買完無得download,我重入個ESHOP佢仲係show proceed to purchase,係佢食左我錢定係我唔夠位download,但唔夠位都無理由係proceed to purchase

有無巴打解答
想問大家係咪都係日本區eshop度買隻2k
頭先係switch買左數位2K18但買完無得download,我重入個ESHOP佢仲係show proceed to purchase,係佢食左我錢定係我唔夠位download,但唔夠位都無理由係proceed to purchase

有無巴打解答

你係自己按home鍵出去定佢自己出去?
你電話收到短訊果下未完成個程序加
你可以睇下email,冇email即係冇買到
認真一問 switch 打2k 買左sd卡 同電腦玩會唔會差得遠
如果我電腦要玩都要換display harddisk
計落同買部機差唔多

GAMEPLAY體騟差好遠

有無巴打解答

放心,可能只係eshop 有bug 買唔到,佢無食你錢,只係hold 左條數

建議你增值7000yen 落日本acc 先,然後用增值左既錢買game

我上個月買arms 都係咁,最後check 返信用卡都無扣多左數

有無巴打解答

放心,可能只係eshop 有bug 買唔到,佢無食你錢,只係hold 左條數

建議你增值7000yen 落日本acc 先,然後用增值左既錢買game

我上個月買arms 都係咁,最後check 返信用卡都無扣多左數

好的,多謝巴打解答
買左成個禮拜都未download到
話說我屋企有幾張sd卡 有32 64 128 gb
每張都試過 插住卡download download完就error 2005-0003 話download canceled
唔插卡就成功download到但因為唔夠位又玩唔到
而我都試過插住卡 download 幾百mb嘅pac man demo 又download到同玩到
其實sd卡有無咩特別requirement 令我會出現以上情況
好想玩呀
有冇巴打用緊Sandisk Ultra A1 Series ge MicroSD嚟讀game?
表現如何有冇窒機?
買左成個禮拜都未download到
話說我屋企有幾張sd卡 有32 64 128 gb
每張都試過 插住卡download download完就error 2005-0003 話download canceled
唔插卡就成功download到但因為唔夠位又玩唔到
而我都試過插住卡 download 幾百mb嘅pac man demo 又download到同玩到
其實sd卡有無咩特別requirement 令我會出現以上情況
好想玩呀

係咪要UHS-I Microsd先得

係咪要UHS-I Microsd先得

咁我又真係無一張係uhs
因為想試下所以隨便屋企有嘅卡試下先
而家擔心部機有問題
轉番去ps4玩住先,等佢搞掂先
轉左用samsung evo plus 128gb
手提模式下賽前賽後d 對動畫都係聲畫唔同步
但比賽好似順左
有時玩玩下 黑mon但繼續有聲
頭先開game見到update
但好快就up完
咩黎?
有時玩玩下 黑mon但繼續有聲

禁b 就有番畫面
啱啱係美服dl咗
其實點轉中文版?
無wifi玩my career 係唔係無save?
啱啱係美服dl咗
其實點轉中文版?

無中文版
啱啱係美服dl咗
其實點轉中文版?

無中文版

入設定度搵下
轉番去ps4玩住先,等佢搞掂先

我開頭仲幻想MC mode 出街switch 練人返屋企PS4
點知係跟機acct
玩咗一晚好失望...畫一面少少窒我都接受到
但係我欽joycon掣永遠delay半秒就真係好唔掂
喺搶板尤其明顯
希望只係bug嚟

有冇巴打用pro掣玩? 係咪都有呢個問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞