點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
有冇巴打玩開pro am

想玩, 其實我成日走入去業餘PROAM個到睇,

鬼影都冇隻, 宜家實體版都出埋, 但係個my park又係好撚少人,

得個20幾30人, 黎黎去去都係個把一開始刷vc既人蝦新手

好想玩pro am My park有時可以一個人都冇 我唔信得咁少人玩囉

有冇巴打玩PROAM, 開個TG group...

可以呀 想玩 冇人玩
有冇巴打玩開pro am

想玩, 其實我成日走入去業餘PROAM個到睇,

鬼影都冇隻, 宜家實體版都出埋, 但係個my park又係好撚少人,

得個20幾30人, 黎黎去去都係個把一開始刷vc既人蝦新手

好想玩pro am My park有時可以一個人都冇 我唔信得咁少人玩囉

老實講我都唔信會咁少人玩
打場MT等成半粒鐘先有人
夜晚先多人玩
夜晚先多人玩

我留tg先, 多數夜晚11點後先玩

wongh109
夜晚先多人玩

wongh109

tg:zxc198198
想一齊玩proam或者mypark
夜晚幾時都玩得
夜晚先多人玩

wongh109

夜晚幾時都玩得

想玩proam +1
https://t.me/Berbatov_09
有冇人遇過,打完一場my park個moon就黑曬?其實咩事?
有冇人遇過,打完一場my park個moon就黑曬?其實咩事?

試過,有時禁B會冇事,有時要重開
新手無玩過2k 系列, 我想問如果一部機雙打係咪一定要兩set joycon?

1 set 就ok 不過少咗好多制

話時話佢係少咗L同R定係少咗 ZL 同 ZR ?有冇代替品?

利申:四個掣都有用開

仲有,成個右蘑菇都冇咗,點防守?點轉身?

我想問埋分左joycon後點樣icon pass?
玩到好躁
空左good ghot 係咁炒
你一係就唔好彈句綠色野出黎話good,咁我條氣都順啲
上集玩pc版,畫面問題要好好適應下
仲有啲制冇得教,不過勝在幾時玩都得
夜晚先多人玩

wongh109

夜晚幾時都玩得

想玩proam +1
https://t.me/Berbatov_09

tg biggun1214
點樣自訂手制d按鍵?
請問大家突破有咩技巧,成日衝到一半想挫樽但隻人就停左係度,係咪唔夠位定點
美服日服account玩mt/proam係咪互通?
有冇巴打有 VERNON MAXWELL? 可唔可以拍賣比我 差佢可以開到Grant Hill

同問

同問

好似唔係 琴日測試過係mypark日服見唔到美服啲人
係咪要用卡下載資料先會有旁白?
想問有冇人試過射罰球果時
個mon既畫面有震動
唔知咩事
一時係敢 一時正常

同問

好似唔係 琴日測試過係mypark日服見唔到美服啲人

MT呢? 如果係日服既話 點樣轉去美服?
想問有冇人試過射罰球果時
個mon既畫面有震動
唔知咩事
一時係敢 一時正常

你作客嗰時電腦震你就會咁
同樣地你主場可以震電腦,LT RT
你地入my court 洗唔洗load 好柒耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞