點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
好似好多人買
等咁耐就係為左唔買sd卡...

Agger,大把錢咩依家
月尾仲要找個joycon數

買左之後先中伏 ,只能講比dl版平一百蚊
都幾貴 灣仔入手game 368
sd card 100 MB 32gb 139
加埋成500蚊
諗諗住滿心歡起開機更新 點知要down成兩粒鐘。。

數碼版仲貴,$60美刀

本身就係諗住平d 買實體
買咗edition版,返去開戰~

但其實買dl板都一樣要買sd card

但其實買dl板都一樣要買sd card

咁你買dl版要額外SD卡好正常咋喎
但你買實體版係咪應該預計個實體版既卡係可以裝得晒啲內容而唔駛額外下載啲野先
其實要下戴真係煩~
玩左幾場,操作上幾流暢,手提mode畫面叫做幾好。但一擺落電視就完全比下去
玩左幾場,操作上幾流暢,手提mode畫面叫做幾好。但一擺落電視就完全比下去

正如480p既片就咁睇都OK
一用fullscreen就會變左垃圾畫面
my park多唔多人
買32GB真係夠?
唔買sd卡好似lag爆
你地上網連線有冇人打,我連左好耐都冇人

一時時 有時好快有 有時等極都冇

一時時 有時好快有 有時等極都冇

我得個等字
等咁耐都係要買sd卡
翻去玩ps4算
實體都要sd卡真趕客
實體都要卡一早公佈左架喎
Sd卡買邊張比較好 同埋會唔會lag 有d擔心買錯會中伏
SD card我買sandisk 其實你睇返個包裝有寫100mb/s 就實冇死
係咪實體版一定要買sd 卡先玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞