點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
Supermax冇人既 其實我玩落覺得switch版都冇乜問題 我用sandisk 100mb張卡 唔會lag
Supermax冇人既[img]assets/faces/mf/clown.gif[/img] [img]assets/faces/mf/clown.gif[/img] 其實我玩落覺得switch版都冇乜問題[img]assets/faces/mf/sosad.gif[/img] 我用sandisk 100mb張卡 唔會lag

係 等成個字都唔會search到人
Supermax冇人既 其實我玩落覺得switch版都冇乜問題 我用sandisk 100mb張卡 唔會lag

我都係sandisk 100mb
更新前就好似之前巴打share果條片咁
推完一下粒菇慢成拍先郁
依家都有少少delay feel但無之前咁嚴重
起碼玩到先 同埋射波tool準番好重要
之前真係防守唔到

推完一下粒菇慢成拍先郁
之前真係防守唔到

係咪手提mode 賽前賽後在更衣室都唔會聲畫唔同步先?

推完一下粒菇慢成拍先郁
之前真係防守唔到

係咪手提mode 賽前賽後在更衣室都唔會聲畫唔同步先?

岩岩有update fix左
想問分左兩個joycon之後點樣icon pass?
唔上網係咪冇嘢玩
實體17號出, 會唔會偷跑到星期五就有
唔上網係咪冇嘢玩

唔係

有 offline mode MyCareer myteam 等

利申:玩親都 online
如果買sandisk extreme pro 挽得順唔順?
讀寫速度有95mb
讀寫速度有95mb

挽你老母
唔上網係咪冇嘢玩

唔係

有 offline mode MyCareer myteam 等

巴打玩咩mode先search到人

我普通online同myteam都search唔到人
唔上網係咪冇嘢玩

唔係

唔上網係咪冇嘢玩

唔係

今晚街場好多人

讀寫速度有95mb

挽你老母

我果張100mb/s 順
唔上網係咪冇嘢玩

唔係

今晚街場好多人

希望出左實體多d人玩
實體係咪就唔會lag同要sd card?
實體係咪就唔會lag同要sd card?

好似都要廿幾gb dl野,如果本身有玩開其他game就未必夠
好想雙實體快d偷跑啊
唔上網係咪冇嘢玩

唔係

offline mode 玩到myteam咩?
實體有店話十五號有
好想快d岀實體
今日已經有偷跑
想買實體版 求sd卡推介 大概幾錢?
今日已經有偷跑

邊度&幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞