點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
話過場唔夾口形個D
自已Youtube睇下多個外國玩家嘅片啦
人地拍到過場夾口形
你唔夾
你估2K games玩你咩?

不如話自己貪平用張慢速記憶卡
或者貪平買左張假記憶卡又唔知
好多人因為呢隻game先問人買邊張記憶卡好
明顯都唔識記憶卡spec
如我係腦場黑店sales都搵佢做水魚散假卡啦

如直頭用陳年舊記憶卡
係可以慢好多倍速度
隻game 2xGB
樣樣野load慢D係可以差好遠

如記憶卡速度對各種應用唔重要
就唔會價錢上落可以差好遠啦
點解同一容量可以賣貴幾倍?
平平地買張慢卡假卡都想有真高速卡嘅表現?
https://youtu.be/pZ9-tZqaMag

switch版慘到

得閒睇下段片下面D留言
睇下大眾對Switch版嘅反應係正評定劣評多
留言太長唔quote了

官方一早講左Switch版係30fps
呢個一早就係公開嘅事實
買完Switch版先彈唔夠PS4/X1版60fps好
就係多舊魚

過場疾
明顯睇到有人唔疾有人疾
咁關記憶卡速度都好正常
唔通2K game玩野專登個別玩家隻game整到過場疾

或者等有公司出到部PS4/PS4 Pro/X1/X1 X機能手提機
同時又接近Switch嘅體積同用電量
咁就可以比你係街隨時玩到1080/4K 60fps NBA 2K
暫時以Apple同Google技術應該都出唔到
Sony同MS幾年後可能出到
如有外星科技可能即刻出到
你只要肯等
實等到科技進步嘅成果

我就之前PSV等左N年都等唔到NBA 2K出啦
我個時係肯等亦有期望
但2K games唔出我都吹佢唔漲

Apple 應該出到啦 粒A11勁到咁
留言太長唔quote了

官方一早講左Switch版係30fps
呢個一早就係公開嘅事實
買完Switch版先彈唔夠PS4/X1版60fps好
就係多舊魚

過場疾
明顯睇到有人唔疾有人疾
咁關記憶卡速度都好正常
唔通2K game玩野專登個別玩家隻game整到過場疾

或者等有公司出到部PS4/PS4 Pro/X1/X1 X機能手提機
同時又接近Switch嘅體積同用電量
咁就可以比你係街隨時玩到1080/4K 60fps NBA 2K
暫時以Apple同Google技術應該都出唔到
Sony同MS幾年後可能出到
如有外星科技可能即刻出到
你只要肯等
實等到科技進步嘅成果

我就之前PSV等左N年都等唔到NBA 2K出啦
我個時係肯等亦有期望
但2K games唔出我都吹佢唔漲

Apple 應該出到啦 粒A11勁到咁

機能夠應付
但手機game玩家唔興幾百蚊買一隻game
好難叫2K game出隻接近Switch版落手機
但賣平多倍

其實只要訴求大
乜都有可能
網上聯署網站叫遊戲公司出隻game落某個平台
有D真係成事
只要多人要手機版更高質
遊戲公司會有壓力
D壓力大到遊戲公司高層都影響到
高層比個order
下面堆前線員工就即搞
好現實
比較三部機TV畫面個D
你不如想下
倒轉頭你可唔可以帶部PS4/X1出街玩NBA 2K
要托部家用機加手掣加Mon加流動大電源
依家一部Switch一隻game手提家用兩邊玩
如果連呢個分別都睇唔出
或者你只係家中打機
咁應該買PS4/X1版

對上一隻手提機NBA 2K已係PSP版
手機版畫質比Switch版大縮水又少好多模式
如果你想手提隨時玩到隻有完整模式嘅NBA 2K
根本無第二個選擇

或者等Sony出下部手提機
再等NBA 2K出落去囉
就會手提機版多一個選擇啦
保守估計等兩三年可能等到

人地都係講事實姐
又唔係踩部機
唔駛打千字文既

反應慢過ps4 xbox版係事實黎
而且就算你張miscosd快過ssd
gameplay都冇ps4 xbox咁流暢
不過手提game要求相對低d我覺得ok

一早講左switch係當公眾白痴
標榜自己係手提同時又係console
然後出到黎既效果又lag優化又唔掂 又要求公眾用返手提機標準去value佢
分分鐘幾年前既手提機既gameplay既整體frame rate fps度都完勝佢
1080p 出到tv 睇到濛到起粒粒 食蕉啦

咪撚傻啦
你又黎啊

宜家有人買左出事
又想盲撐

出左咩事?

人哋睇到好撚大件事架

switch版慘到

有幾撚慘?

switch版慘到

有幾撚慘?

有圖有真相
方便D片都唔會睇嘅人

switch版慘到

有幾撚慘?

有圖有真相
方便D片都唔會睇嘅人

D色差衰撚到
D細節又無哂
一早知畫面會差啲,在街玩倒家用機一樣gameplay仲想點
邊有可能手提機會同家用機一樣畫面,你都唔會叫iphone 同 mac比啦

switch版慘到

有幾撚慘?

有圖有真相
方便D片都唔會睇嘅人

D色差衰撚到
D細節又無哂

反switch 既出去開post 啦
依度無人預隻game 跟PS4 XB1 一樣架
如果做到同PS pro 一樣就死啦
依家只無講緊有無lag 果d 問題

iPhone 實得架一部6k 一部2k幾
不過無實體制都係不了
岩岩買左 好似有排down
買得switch都唔會點考慮畫面 ps3後期既嗰種graphic夠啦
買得switch都唔會點考慮畫面 ps3後期既嗰種graphic夠啦

我寧願畫面差d但多d frame數
希望下集會改善

希望下集會改善

最慘係兩樣都唔掂
低畫質得黎仲要疾既
運動game 唔洗好靚, 但fps 唔夠真係死罪

希望下集會改善

最慘係兩樣都唔掂
低畫質得黎仲要疾既

接受唔到咪唔好買 Switch 板 2k18, 玩過返你d ps4 / xbox one 板。 鞭屍無用你屌Sony 同 Microsoft 點解唔出部新手提重好過!

利申: 等實體板唔 lag 就買

希望下集會改善

最慘係兩樣都唔掂
低畫質得黎仲要疾既

其實你段片曲線讚緊switch 都有依種畫面你知唔知

希望下集會改善

最慘係兩樣都唔掂
低畫質得黎仲要疾既

求其睇左幾個留言都係正面同讚嘆

希望下集會改善

最慘係兩樣都唔掂
低畫質得黎仲要疾既

平行時空?

希望下集會改善

最慘係兩樣都唔掂
低畫質得黎仲要疾既

有片有真相
信打手comment都唔信呢到玩家包膠

希望下集會改善

最慘係兩樣都唔掂
低畫質得黎仲要疾既

有片有真相

正面就一定係打手

希望下集會改善

最慘係兩樣都唔掂
低畫質得黎仲要疾既

平行時空?

咁差既質素
打手出條膳片
講乜都無謂
自己玩落最實際
但到最後買完試完已經心知中伏

希望下集會改善

最慘係兩樣都唔掂
低畫質得黎仲要疾既

有片有真相

以你段片我真係放心晒架
尋晚我買左PS4 版
依家想知 switch 無連線升唔升倒人仔咋

依個年代好多人都有兩部機以上架啦
再講比畫質PC 狗果邊都未出聲囉

希望下集會改善

最慘係兩樣都唔掂
低畫質得黎仲要疾既

有片有真相

正面就一定係打手

呻中伏果d又無視
咁你不如話隔離2k個post係抹黑switch版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞