點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
玩咗一晚好失望...畫一面少少窒我都接受到
但係我欽joycon掣永遠delay半秒就真係好唔掂
喺搶板尤其明顯
希望只係bug嚟

有冇巴打用pro掣玩? 係咪都有呢個問題?

半秒已經差好遠
打ONLINE仲更加唔洗玩
喺搶板尤其明顯
希望只係bug嚟

半秒已經差好遠

第一,半秒又誇張左
第二,又無跨平台,大家都係switch,你慢人地都慢啫,最多話進攻著數d
喺搶板尤其明顯
希望只係bug嚟

半秒已經差好遠

第一,半秒又誇張左
第二,又無跨平台,大家都係switch,你慢人地都慢啫,最多話進攻著數d

岩呀,ub話玩online game不如全部慢幾秒
大家一齊慢姐
喺搶板尤其明顯
希望只係bug嚟

半秒已經差好遠

第一,半秒又誇張左

大家一齊慢姐

咁咪做任豬
大家圍住爐食屎
喺搶板尤其明顯
希望只係bug嚟

半秒已經差好遠

第一,半秒又誇張左

大家一齊慢姐

咁咪做任豬
大家圍住爐食屎

岩牙ching
應該圍爐唔打機日日屌其他廠先係真玩家👍🏻
喺搶板尤其明顯
希望只係bug嚟

半秒已經差好遠

第一,半秒又誇張左

冇半秒都有1/3秒啦
Online就話齊齊lag
雖然射波可以靠感覺去遷就
但係打電腦就真係令防守搶板都慢半拍
Btw我用緊sandisk ultra a1果張microsd
都keep住gameplay畫面lag lag地

有有巴打係用extreme pro/extreme card? 係咪真係順啲?
喺搶板尤其明顯
希望只係bug嚟

半秒已經差好遠

第一,半秒又誇張左

冇半秒都有1/3秒啦
Online就話齊齊lag
雖然射波可以靠感覺去遷就
但係打電腦就真係令防守搶板都慢半拍

外判移植真係唯有等佢patch
快速比賽同myteam 見唔到同friend玩呢個選項,又入唔到mycourt,我後悔了
屌 無connect internet 開game 玩會洗save 呢個bug 出左fix 未
啱啱係美服dl咗
其實點轉中文版?

無中文版

入設定度搵下

原來有
動畫問題同joycon delay 應該有得搞,呢d 似bug 同寫得唔好多過係機能問題
我呢排日日都拎返工玩,在無冷氣既地方玩都唔覺好熱
joycon delay 問題其他game 都無事

online lag 就擺明係2k server問題,又唔見mk8同arms 會lag
其實佢無出demo都知有伏 睇下實體有無delay 如果都係咁就玩pc算 仲等我等左咁耐
仲未買 係咪下載版都有lag既問題?

其實我無乜lag

其實我無乜lag

game / joy con 無lag
係每次開game 如果無connect internet 會default setting 呢下bug 仲存在緊
on 撚鳩

其實我無乜lag

係每次開game 如果無connect internet 會default setting 呢下bug 仲存在緊
on 撚鳩

未寫好, 唔好撚拎出黎賣喇
無料扮四條

其實我無乜lag

on 撚鳩

未寫好, 唔好撚拎出黎賣喇
無料扮四條

係咪話save file corrupted??
looker room換鞋個個咩制黎
looker room換鞋個個咩制黎

右邊冬菇㩒落去
新手想問下美版日版咩分別 除左語言
新手想問下美版日版咩分別 除左語言

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞