點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
係咪實體版一定要買sd 卡先玩到

一個save好似5GB,自己計下數
買左既巴打不如分享下買咩版本同邊張sd卡

Switch 讀寫極限用這張便差不多,讀寫 100,90,再快switch 用唔着
屌 上網玩quick game 搵唔到人既
係咪太撚少人玩
寧願你隻game開價500一隻都唔好要人再另外買SD卡,麻撚煩

依張卡幾錢
點解要down完又down,又要兩粒幾鐘。。。

係咪一定要down多次,定唔洗理,照打?

我諗尋晚買完 等佢download>我玩 痴撚線

我諗尋晚買完 等佢download>我玩 痴撚線

屌我都係,今日起身一開機又要download
係咪太撚少人玩

係咪太撚少人玩

好心啦,你揀得一個新興低質平台,就預左係玩offline play啦下嘛,你要上網玩點解唔係玩ps4
係咪太撚少人玩

好心啦,你揀得一個新興低質平台,就預左係少人無人要玩offline play啦下嘛,你要上網玩點解唔係玩ps4
今日買左。
暫時玩落無咩問題
點防守?
你地連線有冇問題?
新個update 成隻game 順好多
聽講宜家可以好友連線
咁巴打覺得值唔值得快overall咁講?
如果買sd卡應該買幾多gb好
部switch 32gb 都唔夠放隻2k? 想知要幾強gb

Ps 我仲想今日去買
聽講宜家可以好友連線

唔見有
聽講宜家可以好友連線

屌,都唔撚得,係咁話無玩家,但我同個FD已經齊人係間房
部switch 32gb 都唔夠放隻2k? 想知要幾強gb

Ps 我仲想今日去買

買張大少少 最好最少64
有無人個實體版張BONUS CONTENT個code入唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞