點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
你地買唔買到衫同髮型
我係咁purchase failed
有冇人知點轉中文
有冇人知點轉中文

Setting有頁set
試過駁返落電視到玩, 其實真係ps3 水平

唔係預咗嘅咩

ps3版720p 30fps
switch版出電視1080p 30fps

1080p比720p像素多幾倍喔

唔該巴打 證實左係關張卡事,唔單只係過場順左,連玩都仲順左
又洗地

話人洗地前睇下自己做過乜先啦

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/16/010718_fe24f7bdd9c29f0da7f2637c4bb10ae2.jpg[/img

不停出同一類post就當自己公平客觀咩
得閒照下鏡
認識下自己多D

做過d乜

唔係預咗嘅咩

我果張80mb已經好夠玩 畫質係差少少 但真係好夠玩
NBA應該買邊張sd card

[TF] Kingston Ultra 128GB 90R 80W MB/s UHS-I U3 4K microSDHC 記憶卡 (SDCA3/128GB)HK$ 568

[TF] Kingston Ultra 32GB 90R 80W MB/s UHS-I U3 4K microSDHC 記憶卡 (SDCA3/32GB)HK$ 138

[TF] Kingston Ultra 64GB 90R 80W MB/s UHS-I U3 4K microSDHC 記憶卡 (SDCA3/64GB)HK$ 260

[TF] Samsung 128GB PRO 90R 80W MB/s UHS-I U3 microSDXC Full HD videos 記憶卡HK$ 620

[TF] Samsung 128GB PRO Plus 95R 90W MB/s UHS-I U3 4K microSDXC Full HD videos 記憶卡 MB-MD128DHK$ 630

[TF] Samsung 256GB EVO Plus (升級版) 95R 90W MB/s microSDXC 4KHK$ 795

[TF] Samsung 32GB PRO Plus 95R 90W MB/s UHS-I U3 4K microSDHC Full HD videos 記憶卡 MB-MD32DHK$ 210

[TF] Samsung 64GB PRO 90R 80W MB/s UHS-I U3 microSDXC Full HD videos 記憶卡HK$ 285

[TF] Samsung 64GB PRO Plus 95R 90W MB/s UHS-I U3 4K microSDXC Full HD videos 記憶卡 MB-MD64DHK$ 399

[TF] SanDisk 128GB Ultra A1 667x microSDXC UHS-I 100MB/s Full HDvideos (SDSQUAR-128G-GN6MA)HK$ 352

[TF] SanDisk 200GB Ultra 600x microSDXC 90MB/s,UHS-I,Class 10 Full HDvideos 記憶卡 (SDSDQUAN-200G-G4A)HK$ 553

[TF] SanDisk 200GB Ultra A1 667x microSDXC UHS-I 100MB/s Full HDvideos (SDSQUAR-200G-GN6MA)HK$ 595

[TF] SanDisk 32GB Extreme PRO A1,V30 667x microSDXC UHS-I U3 4K 100R 90W MB/s (SDSQXCG-032G-GN6MA)HK$ 162

[TF] SanDisk 64GB Extreme PRO A1,V30 667x microSDXC UHS-I U3 4K 100R 90W MB/s (SDSQXCG-064G-GN6MA)HK$ 280

[TF] Toshiba東芝 M302 Exceria 128GB 90MB/s UHS-I U3 microSDXC Full HD videos 記憶卡HK$ 350

[TF] Toshiba東芝 M302 Exceria 32GB 90MB/s UHS-I U3 microSDHC Full HD videos 記憶卡HK$ 102

[TF] Toshiba東芝 M302 Exceria 64GB 90MB/s UHS-I U3 microSDXC Full HD videos 記憶卡HK$ 169

NBA應該買邊張sd card
Switch 版MC 無連線既話打唔打倒?
因為儲分買野都要經連線

唔係預咗嘅咩

但係d 貼圖簡陋呢
其實我覺得load得都幾快
畫質尚可接受

利申SD卡用sandisk ultra
因為儲分買野都要經連線

同問
因為儲分買野都要經連線

同問

想買 switch 版方便練人

唔係預咗嘅咩

我換果張都係80mb ,琴晚試完ok 但今朝玩疾返

其他巴打係咪都用95mb 以上既卡 玩得順?

唔係預咗嘅咩

ok喎我暫時 希望遲下唔好疾返
隻game又lag , 畫質又差
係就係內容全部一樣
但畫面同ipad版冇咩分別,但ipad版絕對順過佢
絕對唔值4百幾蚊,未買既爸打千祈唔好中伏

好後悔買數位版

你冇買都要後悔

唔係預咗嘅咩

ok喎我暫時 希望遲下唔好疾返

我用呢張都會有小小疾
其實大家指lag既問題係fps30, 定係load唔切個種?
點解個my park 人都無件
其實大家指lag既問題係fps30, 定係load唔切個種?

fps 睇得耐好暈
loading可接受

CAP張圖黎睇下證明你買左

Load game算幾快,反而係玩緊既時候,有時感覺慢動作

另外就係mycareer過場 慢動作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞