點睇switch 既NBA 2k18?

863 回覆
10 Like 7 Dislike
今集係未無左常規賽打? 我搵來搵去都係得快速比賽一埸波玩!

MT都係 玩返MC算多人D
今集係未無左常規賽打? 我搵來搵去都係得快速比賽一埸波玩!

my season咪常規賽
想問下買實體的話洗唔洗突登買多張memory card

利申:已中伏仲要玩唔掂極後悔
守波又守唔到

玩耐 D 會發現竅門

拉空位又唔得

撳住 ZR 周圍走,唔好撞埋啲人度,自然拉到空位

之後開個選項表出黎睇,屌有成幾十項野要計,點記呀

記幾樣基本野已經夠玩,要型先至開始慢慢記埋其他嘢

呢隻真係玩咁耐燥咁耐,仲要呃我兩舊水買SD card先玩到,屌你老任

呢隻跟足其他版本,功能齊備,真心比FIFA靚九條街,有時霎眼睇真係以為新聞報緊籃球比賽。初初我都打到火都黎,但係打得多真係會適應,只要你去到街場有得贏波,你自然會覺得好玩

早幾版我打咗啲心得,如果你仲未棄驚嘅話不妨去睇睇

諗諗
灰爆

利申:已中伏仲要玩唔掂極後悔

我無卡都玩到my career,不過食左部機好多位
其實隻game 幾有挑戰性,一開始幾灰,但打多陣就揾到個樂趣
其實隻game 幾有挑戰性,一開始幾灰,但打多陣就揾到個樂趣

或者我仲未接受到一場輸四五十分

試下真係去教學,學下啲操作,例如啲防守同上籃方式,好大幫助

有教學咩,我玩街場1on1輸到一分都拎唔到

入 setting 較低個 difficulty
好煩呀, 幾日比迫打一次登入電郵確認。

入 setting 較低個 difficulty

一較就變返菜鳥啦喎

岩岩都要打,發生咩事

要verify 封email

要verify 封email

我指係收過封Nintendo 電郵,無收過2K
巴打對switch有咩意見
有興趣買黎玩下

開隻PF打內線應該易上手
有興趣買黎玩下

幾好 係少d人玩
有興趣買黎玩下

幾好 係少d人玩

除咗小人冇咩問題
有興趣買黎玩下

幾好 係少d人玩

除咗小人冇咩問題

出咗實體版之後多咗好多人

個波太細 睇唔到🤣🤣
其實抵唔抵買 諗左好耐買唔買
有興趣買黎玩下

幾好 係少d人玩

除咗小人冇咩問題

依幾曰都好熱鬧
有興趣買黎玩下

幾好 係少d人玩

除咗小人冇咩問題

依幾曰都好熱鬧

估唔到出咗 SMO 之後都仲有人玩 my playground

頭先中午時段都開咗兩個場

啱晒我啱啱接咗個 Gatorade 廣告要贏五場先有 VC 袋落袋, 不過贏咗一場就冇時間玩

Undocked mode 玩超正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞