[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring(109) 黃金樹幽影DLC開始

970 回覆
1 Like 1 Dislike
次次都避唔到狂龍p2 招空中鐳射炮 被秒
其實我都仲未知集game個劇情係點😂😂漫無目的咁行左去史東薇爾城,入去遊左一個圈去到打接肢,但打唔贏🤣🤣
都可以一試喎
多謝
劇情你可能上網睇人地慢慢講清楚會好D
齋打機你好易miss左D道具上面既說明
然後你就會miss左D人物關係
另外如果你打之前
行返轉頭遠dd
有間房仔
入面有個女NPC
同佢講完野
你可以入去打王戰之前call佢
其實佢係可以自己solo到接肢
我有call佢呀,輸左喺第二階段
咁我上網睇下先,tks
睇個D基本一兩集簡單講就OK
劇情咪睇十幾廿集個D
尤其咩狗哥,錯到仆街
最近兩期唔知嘅就嚇死 知就笑死
By the way, 我殺左個NPC, 而家冇人幫我開史東薇爾城個正門😅😅😅有冇辦法開得返😂😂
後門行返去正門
殺左好似就冇
其實嗰啲所謂故仔根本係求其講啲嘢,大部份都係fans自己補返啲位佢,我見過最離譜有啲人直程黐線到喺唔同地方搵啲建築有咩特別話嗰兩個地方有啲建築係一樣或者似樣,所以有關連,根本最有機會就係FS費事搞咁多重用資源

呢隻game唔使太認真,真係想知的話淨係大概知道啲人物關係就夠
本篇都還好
dlc就收哂所有所謂環學皮
係得狗哥覺得自己冇錯,成日暗串人得佢個套正確
佢最近用game聖屬性去話角人同瑪莉卡聯手根本痴撚線
勁多野根本完全冇文本、冇模組去support就作出黎
但去到門口冇得開😂😂
隔黎有間房推機關
係咩?我今晚試下先,唔該晒
角人同瑪莉卡合作依啲最on9,基於一啲夾硬黎既推論去ff 成套野出黎,而無視左最基本直接既人物刻劃,將成件事無限複雜化
我記得早幾日巴哈直頭有人list一堆野出黎屌鳩佢作野
你由DLC出到宜家都keep住表達對劇情不滿,睇嚟你真係好失望
事實係差
寫得勁閪
都唔止我屌,全世界都勁多人屌啦
咁邊個睇得過
落buff啲祈禱個聖印越勁會唔會加得越多
睇D講FACTS而唔係作故仔嘅了解故事大概內容同埋細節
其他就建議自己理解自己感受
比較好嘅有巴哈考古小隊
部份會 例如附魔/持續回血呢啲
睇開手殘michael叔

睇吓你對唔對channel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞