[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring(109) 黃金樹幽影DLC開始

970 回覆
1 Like 1 Dislike
你除咗個難字就唔識第個形容詞點溝通呀,語言都唔撚通

就算完美parry,2階招閃光連斬都有機會食到劍氣
求命呀大佬,隻game唔係設計出黎比你玩no hit架,你no hit係challenge run黎,你過唔到係你自己垃圾呀唔關隻王事架
你講左應該要點設計先la,話人設計唔好,咁應該點設計呀???
我就係過到,碌贏嘅,武器都未升爆,ng+2,隻王就係垃圾
咁應該點設計壬出唔垃圾呀?
應該點設計先唔垃圾呀?
你學啲形容詞先討論啦,你咪又係咩盾反盾刺用完先勉強贏,覺得承認隻王差會影響自己成就感先不停護主
知唔知點解要一入場出技?因為唔咁樣做,隻王會直接比法師遠距離秒殺
佢係驚呢樣就冇拒絕的刺啦用下腦好無,上齊buff一個紅雷就收皮啦仲講
你講到點設計未呀傻閪
下晨早碌solo過左啦wo
以前就話未爆無資格批評
而家進化到爆左機都無資格批評?
你係咪英高既食屎狗黎原來一隻遊戲唔比批評
呢到一言堂?
打無傷嗰班屌,碌贏嗰班屌,反而盾反盾刺召喚用齊勉強過嗰班笑人技術差先會打唔贏
唉,叫你覺得難玩番啲易既,又比你話我唔比你批評
你呢啲人就係要咁,明明自己攞黎既,又係都要覺得其他人逼害你
同食屎狗同一類人黎
勁KAM
好悶呀,不如咁啦,大家整個list,睇下尾王應該點樣整先叫合理,然後compare番晒歷代所有ds boss,match果隻就換番上去啦,好未
條傻鳩講咁多可能連dlc都未爆
btw我係用法師carian slicer片死佢架
唔洗再屈我用盾反督督督啦
原來你d言論叫做接受隻game被人批評
不如直接認左自己係死忠盲毛咪算
同死忠盲毛無咩好討論

就算其他巴打唔認同我既批評佢地都係理性討論
你就直接叫人廢就唔好玩,玩其他
樓上有個巴打話呢個post有一兩個死忠係癡線佬
其實係得你一個癡線佬
成日出嚟笑人覺得難打唔贏點知個個都已經爆機就唯有好似機械人咁不停重複你估全世界得你贏到呀
佢同個咩3咩5囉都唔知係咪分身嚟
咁我想問你呀,作為全魂系最終極boss,你覺得要點設計隻boss先係合理?其實我一直係問緊你地呢個問題,但好似冇人答到我
到底有人講到所謂「合理設計」應該係點未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞