[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring(109) 黃金樹幽影DLC開始

970 回覆
1 Like 1 Dislike
1 如果係考試分勁人嘅題目 咁即係呢個設計唔符合「帶畀玩家克服困難嘅成就感」呢個初衷 而且呢個都唔係「勁人」就做到 根據我Google 過 csgo職業選手S1mple反應時間都只係0.167 遠遠達唔到0.08 咁點可能冇問題呢
2 即係你都同意係可以整得更好啦?
4 咁應該喺武器平衡到著手 另外血量韌性之類嘅數值都可以相應調整
8 咁既然古龍嘅鎖定視覺有問題 要改善梗係整體都應該改善下 反正要整嘅話都唔會淨係調整某隻特定boss
9 其實你講嘅咪就係整得唔好嘅例子之一 好似葛溫咁 一樣係整得唔好
大把技?
想聽你數下

https://youtu.be/-14-dcbAk3o?si=kEk_Szd6Ad5aHC9L

韓仔用刀都係得兩招可以重攻
我估你唔會勁過佢掛
盾反一次可以斬兩三刀或者飲水
三次處決
講到尾咪就係高手屌,中手屌,得班低手要用過到尾王嚟打飛機所以唔可以承認隻王有問題囉
R2 係重攻 wo
所以去到最後全部所謂「設計差」既理由都係base on要無傷過佢?隻game洗唔洗改名叫無傷法環?
屌你六希夫同埋dis過都唔係無傷過
LMSH打左2日轉重甲+盾先過到都話too tough
你勁過佢地?
Ds1 我覺得以前科技,係有佢既限制
當年都係機制 boss 多過技術向打法
大佬其實你地知唔知呢隻係ds系列最後一隻boss黎?
咁too tough係唔係代表bad design?
盾反唔計啦
高風險高回報
值得既
哦原來水鳥都夠時間放會唔夠時間重攻嘅捉可以儲力插可以儲力跳斬可以儲力放蓮花可以儲力,尾王有幾多招可以儲話?已經唔講飲水時間,女武神大把招可以飲
其實ER唔係DS系列
你講就係?
你係FS做定係宮崎英高本人?
宮崎英高講過只要SONY叫就會整BB2
ER個銷量計埋DLC大過哂3集Dark Souls
你覺得唔會出2?
儲氣斬仲要得跳斬先做到
唔係大把 wo
六希夫dis2唔計?
雖然情有可原 但的確係設計得唔好
佢真係有講DS唔會出續集嘅 但ER都唔係DS
我係咁2都數到5 6招出嚟,你講到尾王有幾多招可以儲力未
咁佢地實質指出唔合理既地方係啲乜?
其實ds1大半boss都差不過當年嚟講係高質
可唔可以好似上面巴打咁list出黎等大家討論下?
咁照返佢前面應該係講魂系
但講到唔會再出魂系game就你邊位你憑咩?
機戰6個銷量同ER比,零頭都冇
DS3都千幾萬套
用Torrent頂住先
六希夫屌P2技太難避太亂,打完係攰冇滿足感
要Master佢要用太多時間
dis2屌太高dmg有d技太難避亦都好睇RNG
LMSH個陣第一次直播打都有話難避、高傷
呢班打得咁勁都屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞