【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
一入門...

『我返嚟喇~』已經見到晴晴對婆仔鞋喺鞋架。

「打完針返嚟喇?」仲著住校服嘅晴晴就由房行出嚟,「有冇同醫生講你食藥見暈吖?」

『有吖~』我除咗對鞋放喺鞋架之後,都行去開放式廚房洗洗手,飲啖水,『醫生話正常喎~」

「哦~正常咪好囉~」晴晴行到嚟我面前。

『不過佢就不停咁提我有幻覺要食藥囉~』

「係吖?咁你拎咗藥喇嘛?」

『拎咗啦~』
「咁你有幻覺就記得食藥喇~」

『都未試過有幻覺~』

「都係聽醫生講啦~」

『係喇係喇~唔聽佢講都聽晒你講啦~仲未換衫嘅?啱啱先返?』

「係吖~啱啱返嚟冇幾耐咋嘛~同咗幾個Friend行咗陣街~」

『咩Friend嚟㗎?』

「女仔嚟㗎~做咩吖?擔心我俾人食咗吖?」

『梗係擔心啦~我女朋友仔咁正~』

「喂~嘩哈哈~」

我一手就公主抱咁抱晴晴入房~放落床~
「喂咁心急㗎咩?」晴晴俾我撳住喺床上~

『梗係心急啦~都話我女朋友仔咁正~點忍吖?』我已經忍唔住聞聞索索晴晴條粉頸~

好香~返咗成日學嘅晴晴,身上充滿未年成少女嘅清新體香~

「晏晝先射咗咋喎...喂吖痕啊~」晴晴俾我錫條粉頸錫到扭晒身咁~

『晏晝射完而家又滿晒...成袋都係精喇...』我又錫又舐晴晴條粉頸,沾滿晒我啲口水。

「喂...啊...啊~」晴晴俾我舐到扭身扭勢咁~對髀夾吓夾吓~

我就雙手搓弄住晴晴對小饅頭。
隔住件校服...隔住件吊帶小背心...

件吊帶小背心好薄,好似直接摸緊晴晴對小饅頭咁...加上校服嘅質感...特別好摸...

未同晴晴一齊之前,都唔知自己原來對校服係有癖好...試過真係返唔到轉頭...

「喂啊...啊...摸到人哋好舒服...舒...」晴晴擘大個嘴仔~

我就一啖錫落晴晴個嘴仔度,伸晒脷過去。

圍住晴晴條脷仔打幾個圈,再引佢條脷仔過嚟。

晴晴好容易就俾我引到,伸晒條脷仔過嚟...我就含住佢條脷仔吸啜...吸啜...

「嗯嗯...嗯嗯...」晴晴就好享受咁俾我吸啜佢條脷仔~
一路吸啜吸啜...一路雙手搓弄住晴晴對小饅頭...仲好似摸到佢對乳尖添...

真係薄到呢~會唔會好易飛釘㗎?

我就用手指隔住晴晴件校服同吊帶小背心,捽捽佢對乳尖。

「嗯嗯...啊...嗯...」晴晴好舒服咁挺挺胸~好似想我再玩佢對乳尖多啲~

真係中晒喎~越捽越凸添喎~

我就壓住喺晴晴身上,打住茄輪咁捽佢對乳尖...下面就磨佢大髀...

仲著住條褲嘅我又扯到底褲都爆!好快就已經扯到變咗完全體!

除咗話我對校服有特殊癖好...每次晴晴著住校服玩都特別興奮之外,再加上啱啱先打完針,特別勁!
晴晴見我碌巨棒扯到咁行!壓住佢隻幼髀嚟磨...就幫我拉低褲鏈...拎碌巨棒出嚟!

直接用碌巨棒磨校裙!

冇錯!仲係隔住條校裙!但正正就係咁先更加興奮!

我真係好鍾意校裙嘅質感~再加上晴晴隻幼髀嘅彈性...

好好磨...不停咁磨...左右左右咁磨...

晴晴都好乖乖咁俾我壓住...又玩對小饅頭...又俾我用巨棒磨大髀...

「嗯...啊...啊嗯...嗯嗯啊...」仲會不時吟叫...

細細粒粒嘅晴晴特別好玩...玩啲咁細粒嘅小妹妹係可以完完全全咁滿足到佔有慾!
「嗯...啊...啊嗯...嗯嗯啊...」仲會不時吟叫...

細細粒粒嘅晴晴特別好玩...玩啲咁細粒嘅小妹妹係可以完完全全咁滿足到佔有慾!

晴晴都好享受咁~享受完全被我佔有~成個人都屬於我~

我搓多兩搓晴晴對小饅頭,捽捽佢對乳尖...就伸隻手入佢校裙底...隔住條絲質底褲摸一摸...

又濕晒!成條底褲嘅中間位又濕咗一灘!我成隻中指都係水!

最鍾意就係呢種...特別易濕嘅女仔...

有時同晴晴行街街,佢都會細細聲喺我耳邊講:「濕咗啊...」

然後我哋就搵返個冇人嘅地方搞返次先~

唔知係唔係所有未成年嘅小妹妹都咁易濕㗎呢?

係唔係都好啦~最緊要都係而家有個咁易濕嘅未成年小妹妹做我女朋友仔~

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 03-美麗世界] PART 04

隔住條絲質底褲摸多幾摸,摸到隻手指都濕晒...

晴晴就幫我解開恤衫鈕,除件衫出嚟。
已經將[Day 03-美麗世界] PART 03 Upload上Penana
越睇越覺得晴晴係幻覺
幻覺嚟㗎姐 嚇我唔到嘅
你都終於認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞