【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
晴晴見我眼甘甘咁望實佢校裙底,另一隻腳仔就伸到埋嚟我面前...掃掃我塊面...

白色學生襪嘅質感...就喺我面上掃掃...磨磨...然後就用腳尖...喺我唇邊打轉...打轉...

我就跟住晴晴隻腳尖...打轉...打轉...追住佢腳尖...

我聞到好香嘅少女腳香味...

晴晴著住對婆仔鞋已經返咗成朝學,出咗好多汗...已經焗到好香...充滿少女嘅清新香味...

我就忍唔住要一手捉實晴晴隻腳仔!錫佢腳尖!

白色嘅學生襪吖...我又錫又啜咁...

晴晴隻腳仔細細...好好味吖...
我直頭將晴晴啲腳趾含晒入口!啜!再啜!

「啊~衰人啊~~~」晴晴勁肉緊咁~踩實我碌巨棒~跟住我嘅節奏咁上下上下磨~

我含晒晴晴啲腳趾嚟啜!連埋佢隻白色嘅學生襪一齊啜!

啜到襪頭都濕晒,充滿我啲口水...我就舐晴晴腳板底!

「啊~衰人...好痕啊衰人~~~」晴晴扭嚟扭去~掃得我碌巨棒快啲~再快啲~

舐到晴晴成隻腳板底都係我啲口水!成隻白色學生襪都濕晒!

好好味吖!晴晴隻腳仔...著住白色學生襪嘅腳仔...

唔得喇...唔得喇...好想要吖!
我舐多兩舐...錫多啖晴晴腳板底...就捉住佢兩隻腳仔企起身,夾住我碌巨棒!

晴晴都向後挨,雙手向後一撳。

一對著住白色學生襪嘅腳仔就夾住我碌巨棒Chok...上下上下咁Chok...

好爽吖...學生襪嘅質感...

望住晴晴對雪白幼嫩嘅大髀輕輕擘開...又夾一夾...夾吓擘吓...條校服裙都翻起晒...成條白色底褲都露晒出嚟...

好扯旗...唔得喇...忍唔住喇...

我就望住晴晴對雪白幼嫩美腿...校服裙底之中嘅白色底褲...雙手捉住佢對著上白色學生襪嘅腳仔...抽插...抽插...

好爽...好似屌緊閪咁...快過屌閪咁屌晴晴對腳仔...
晴晴塊面超紅咁...眼定定望住我碌巨棒...望住自己對腳仔俾我捉住嚟抽插...

好可愛...晴晴又可愛...又得意...天真無邪又帶住淫意咁...搞到我勁興奮!

我再急速咁抽插抽插...望住晴晴條白色底褲...好濕...濕到透晒...

晴晴俾我抽插到成個身都搖吓搖吓咁...

好淫亂...成個畫面都好淫亂...

唔得喇...忍唔住忍...

『要...嗄...要...要射喇...』已經...到極限...

「射啦...射俾我啦~」晴晴眼定定咁望住我個龜頭...

我感覺到個龜頭好似觸電咁一谷...

『嗄...嗄!』奶白色嘅精液就由馬眼射出!

噴落晴晴隻幼嫩大髀...噴落晴晴條白色校服裙...白色底褲度...

我碌巨棒不停震震...不停射出白色精液...射向晴晴...

射咗好耐...射咗好多落晴晴大髀...校服裙...底裙...底褲...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 03-美麗世界] PART 03

『嗄...嗄...射晒喇...嗄...』我再捉實晴晴對腳仔...夾實我碌巨棒Chok多幾Chok...將剩餘嘅精液抹落佢對白色學生襪...

「喂吖衰人~射到人哋成身都係喇~」晴晴用對腳仔捽捽啲精液~
已經將[Day 03-美麗世界] PART 02 Upload上Penana
好撚變態
揸𨋢晚
識玩一定係咁識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞