【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
各位早晨
一日唔餓死都繼續寫故

上回講到綽廷已經玩到扯晒旗好想插~
但晴晴話今次唔插啦~一陣返學腳仔軟點算~
次次都插到晴晴腳仔軟咁返學㗎啦~
今次晴晴用腳仔玩綽廷喎~
腳交咁好玩~仲要有得𥄫住校裙底咁腳交添~
綽廷俾晴晴玩到硬晒~晴晴都好開心咁喎~
唔得喇!頂唔順喇!要捉住晴晴對腳仔夾實碌巨棒企起身插抽喇!
綽廷就望住晴晴對雪白幼嫩美腿...校服裙底之中嘅白色底褲...雙手捉住佢對著上白色學生襪嘅腳仔...抽插...抽插...
好爽...好似屌緊閪咁...快過屌閪咁屌晴晴對腳仔...
晴晴塊面超紅咁...眼定定望住綽廷碌巨棒...望住自己對腳仔俾佢捉住嚟抽插...
好可愛...晴晴又可愛...又得意...天真無邪又帶住淫意咁...搞到綽廷勁興奮!
綽廷再急速咁抽插抽插...望住晴晴條白色底褲...好濕...濕到透晒...
晴晴俾綽廷抽插到成個身都搖吓搖吓咁...
好淫亂...成個畫面都好淫亂...
唔得喇...忍唔住忍...
『要...嗄...要...要射喇...』已經...到極限...
「射啦...射俾我啦~」晴晴眼定定咁望住綽廷個龜頭...
綽廷感覺到個龜頭好似觸電咁一谷...
『嗄...嗄!』奶白色嘅精液就由馬眼射出!
噴落晴晴隻幼嫩大髀...噴落晴晴條白色校服裙...白色底褲度...
綽廷碌巨棒不停震震...不停射出白色精液...射向晴晴...
射咗好耐...射咗好多落晴晴大髀...校服裙...底裙...底褲...
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 03-美麗世界] PART 03

『嗄...嗄...射晒喇...嗄...』我再捉實晴晴對腳仔...夾實自己碌巨棒Chok多幾Chok...將剩餘嘅精液抹落佢對白色學生襪...

「喂吖衰人~射到人哋成身都係喇~」晴晴用對腳仔捽捽啲精液~

『嗄...邊係成身姐...下半身咋嘛~』望住晴晴對雪白嫩滑嘅大髀...白色校服裙...底裙...白色底褲...都沾有我啲精液...

「都係姐...叫人點返學喎?」晴晴對腳仔捽到沾喺白色學生襪嘅精液都乾咗一灘...

『唔怕啦~都係射喺入面姐~出面都冇~唔覺嘅~』我碌巨棒開始軟返落嚟...

「係吖係吖~衰人~」晴晴拎包紙巾出嚟,清理自己身上啲精液。

『等我幫你啦~』

「以為你射完就乜都唔理添~」

『點會吖~每次射完我都有幫你清理返㗎啦~』

「係喇係喇~係唔係想話你體貼又細心吖?」

『係我真心好愛你吖~』
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞