【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
「唔唔...啜...好正啊...啜...真心正啊...」微微幫我Chok...又感受我碌巨棒有幾硬...

我就谷得再硬啲...再粗啲...再長啲...

同時我又雙手搓弄微微對豐乳...伸手入佢件吊帶連身短裙...揭起佢個粉紅色Bra!直接搓弄佢對豐乳!

直接搓弄係正啲嘅!可以好直接咁感受到軟熟得嚟又勁彈手!

而且微微對乳尖都充晒血!凸起晒!

敏感到呢~

我就用手指捽捽微微對乳尖~

「唔...啊~」微微立即勁有反應!

當然啦~微微最敏感嘅地方正正就係對乳尖~

每次一捽,佢都立即腳仔軟~
「啊...吖吖...啊~」微微已經鬆開咗個嘴仔...對眼又半開半合...成個淫樣出晒嚟~

望住微微個淫樣...嘴仔擘擘咁...對腳仔越嚟越軟...成個人都軟軟地咁...然後就跪喺我面前...

微微望住我碌巨棒:「好正啊...又長又粗又硬...直一直咁...個頭頭仲要脹到爧晒...」

我就谷得再行!扯到硬晒咁!隊住喺微微面前!

微微見我碌巨棒扯到咁直,隊住隊住咁...佢就貼個嘴仔埋嚟...一口含住!

微微含往我個龜頭...啜幾啖...再含落啲...含住半碌...套弄套弄...

我就居高臨下咁望住微微...雙手就伸入佢條吊帶連身短裙裡面...揸住佢對豐乳!

雙手揸實...拉高!但實在太大...揸唔晒又揸唔實咁...

我就不停咁搓弄搓弄...拉起微微對豐乳搓弄搓弄~

雖然我鍾意小饅頭...但得閒有咁大對豐乳過吓手癮又唔錯喎~

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

拉起微微對豐乳搓弄...又玩吓佢對乳尖...

「唔唔...啊~好正...啊啜啜~大力啲...啊~大力啲啊~」微微都好肉緊咁幫我含...

『嗄...啱啱先結婚咋喎你...嗄...老公唔夠正咩?』我大大力咁揸住微微對豐乳!
揸𨋢晚
硬係覺得微微係怪獸
幻覺嚟㗎姐
睇嚟飛揚打飛機打傻咗
打飛機對身體有益㗎
各位早晨
星期六又可以抖抖
打飛機打到痴咗線
谷住谷住谷上腦先會痴線㗎
你都要打多啲J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞