【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
呢啲係咩劇情發展
好大嘅陰毛吖
只有死人先守到秘密
知驚未
好大嘅膽吖
跟得你多
我好細膽㗎咋
但不停衰十一
Arrrr
從來冇衰過
係咪想
各位早晨
突然個頭黑晒
天 天 天 天 天 天 抄返六次先
我個頭頂都黑吖

上回講到綽廷一早起身~
尋晚又同晴晴大戰十幾個回合先瞓~
瞓醒又晨勃~但晴晴都仲未醒~咁就唔整醒佢喇~
綽廷好小心咁出去飲返杯水先~
點知一拎起隻玻璃杯,見到隻杯又舊又崩!
嚇到綽廷甩手!跌爛隻玻璃杯!
咩事?有幻覺?
晴晴出咗嚟~幫綽廷執玻璃碎~
綽廷又出現幻覺喎!
都係食返粒藥先啦~
食完藥又好似冇嘢喎~就梳洗煮早餐橕完檯腳幫晴晴換埋校服就返學~
喺車上,綽廷望住校服Look嘅晴晴,又扯晒旗~
晴晴諗咗諗...然後幫綽廷拉低褲鏈...摷碌巨棒出嚟~
晴晴甜絲絲咁望住綽廷碌巨棒扯扯又震震...用隻手仔幫佢Chok幾下之後...就烏低身...一嘢就含佢碌巨棒入口~
晴晴含住綽廷碌巨棒...上下套...再啜啜個龜頭...
就好似啲小妹妹食雪條咁...含晒成碌上下套...套幾套又啜啜個龜頭...再舔兩舔就用條脷仔圍住嚟打轉~
晴晴用舐尖圍住綽廷嘅冠狀溝打轉打轉...又再含住...含得深啲...入啲...好似想含晒成碌...
但綽廷已經扯到又長又硬又粗!晴晴再努力咁含都含唔晒!就算頂住頂住喉嚨都只係含咗大半碌!
綽廷就摸住晴晴把秀髮...又扯到行晒咁任佢含~
晴晴越含越興奮咁,自己都伸咗隻手仔入校裙裡面...捽緊...
一邊自己捽...一邊幫我含...自己掌握住個節奏...
綽廷就唔控制佢喇~任佢自由發揮~服侍綽廷嘅同時,佢又令自己爽緊~
「唔唔...啊~」晴晴忍唔住淫叫一聲,然後又幫綽廷含返住,「唔唔...」
好舒服...晴晴個嘴仔細細...含到綽廷碌巨棒勁舒服...
綽廷望一望出出面...幾架超級跑車喺旁邊飛過...
然後又有幾架巨型貨車駛過...
綽廷係要望吓其他嘢,分散吓注意力...唔係咁樣俾仲著住校服嘅晴晴含...好易走火㗎嘛...
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

「唔唔...啜啜...啊~」晴晴擘晒髀咁捽...同時又好努力咁幫我含...

又舐又啜又含住大半碌套弄套弄...

成碌巨棒都係晴晴啲口水...

好舒服吖...俾晴晴含到我...

我一隻手摸住晴晴個頭,另一隻手就翹過佢背脊...翹到佢胸前...摸佢個小饅頭...

件校服又夠薄...連件吊帶小背心都係勁薄...就好似直接摸緊咁...

又摸又搓又揸一揸...既軟熟...且富有彈性嘅小饅頭...

仲處於發育階段嘅未成年小妹妹嘅小饅頭...真係摸到愛不釋手...
「啜啜...啊...唔唔啊~」晴晴俾我摸到勁肉緊...又含得深啲...快啲...成碌巨棒就喺晴晴嘅嘴仔中出出入入...

好爽吖...俾晴晴含到硬晒...硬到就快...

『唔得...唔得喇...差唔多...』已經控制唔到...扯到硬一硬咁...

晴晴都感覺到我就快忍唔住要射...就再落力啲...含實晒成碌咁上下上下套弄!

好舒服吖...唔得喇...要射喇...

當我感覺到啲精液湧緊出嚟...我一手就撳住晴晴個頭!

『嗄...嗄!』插到最深最入...龜頭插住喉嚨!

「唔!!!」晴晴勁肉緊咁捉實我隻大髀!

成碌巨棒扯到勁硬!個龜頭谷到勁脹!然後震一震!再震一震!精液就由馬眼噴出!
源源不絕...源源不絕...精液源源不絕咁噴晒入晴晴嘅喉嚨裡面!

好正吖...深喉咁射...不停射...

射吖射...直射入晴晴嘅喉嚨...都射咗差唔多有半分鐘...

然後我就鬆返開手...晴晴就坐返起身...吞一大啖:「嗄!衰人吖!嗄...抖唔到氣喇!」

『Sorry~Sorry~』我摸摸晴晴把秀髮,摸摸佢面頰,『太過忘我...冇事吖嘛?』

「忘我忘我唔使理我㗎啦!衰人!」晴晴拍一拍我手臂!

『係係係~我衰我衰~』我拎支水俾晴晴,『飲啖水先~』

晴晴接過我手上支飲,飲咗半支,再舔舔個嘴仔。
『你真係好乖呢~』我再摸摸晴晴把秀髮,『幫我含到咁舒服~』

「係吖係吖~點吖你~」晴晴望住我碌巨棒震震,「仲扯到咁硬~」

『咁你真係正吖嘛~』我再谷吓谷吓碌巨棒~

「正都冇用吖~」晴晴拎張紙巾,「就返到學校喇~冇得搞喇~」

晴晴幫我抹乾淨成碌巨棒~

『咁你呢?係唔係仲好濕吖?』望住晴晴幫我收返條半硬微軟嘅肉棒返入去。

「濕㗎~邊有咁快乾喎~」晴晴都整理返自己件校服。
『咁點算吖?』我就攬一攬晴晴~

「冇計啦~都要返學~」

『咁會唔會同啲同學仔搞㗎?』

「梗係唔會啦~」

『咁會唔會搵啲老師幫你止止水㗎?』

「做咩吖你?好擔心咩?」

『擔心㗎擔心㗎~我女朋友仔咁正~』

「得你一個滿足到我咋得未?」

『得晒得晒~』
“吱~吱...”當我哋架車自動停泊喺學校門前...

『返學小心啲喇~』我摸一摸晴晴隻雪白嫩滑嘅幼髀~

「知喇~你返工都小心啲喇~」晴晴錫啖我,「放學見~」

『放學見~』

目送住晴晴落車行入校門口...

望住晴晴嘅背影越行越遠...然後...突然!間學校變得又殘又舊!

咩...咩事吖?

頭先...有一秒...晴晴行入一間又殘又舊...污糟邋遢...頹垣敗瓦嘅學校裡面?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞