【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我索多幾索...然後就錫錫晴晴隻耳仔...輕輕咬一咬...

「喂吖啊~」晴晴勁有反應~

我又錫又咬...再舐舐晴晴隻耳仔~

晴晴就扭扭擰擰咁~想避開,又腳仔軟軟咁繼續整餸。

我見晴晴越努力忍住,努力整餸,我就越想搞佢...搞到佢忍唔住...

我錫啖晴晴塊面豬登...又想錫落佢個嘴仔度...

晴晴只係輕輕咁錫咗我一啖...然後就避開!想專心整餸!

我就伸晒脷咁舐舐晴晴個濕潤嘴仔~佢一避開我就舐落佢塊面豬登度~

又白又滑嘅面豬登...好好舐...好似舐緊牛奶咁...
晴晴避多兩避,就唔理我由我繼續舐佢塊牛奶一樣白滑嘅面豬登,專心整餸。

我見晴晴俾我舐面都冇乜反應,忍得住,就繼續主攻佢對小饅頭...

雙手捏住晴晴小饅頭捽對乳尖多幾下,見佢對腳仔軟一軟...

「啊...」對腳仔曲一曲又勉強企返直之時...

我一隻手就伸到落佢條校裙邊...伸隻手入去佢校裙底...摸摸佢隻雪白嫩滑嘅幼髀...

晴晴夾住咗對幼髀...又扭一扭咁...

我就可以直接摸晒晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀...左右左右咁摸...又上下上下咁摸...伸晒入佢校裙底摸得上啲~摸晒成對雪白嫩滑嘅幼髀~
上面摸住晴晴個小饅頭~下面摸住佢對雪白嫩滑嘅幼髀~上下其手咁~

「唔唔...啊...唔...啊~」晴晴俾我摸到對腳仔越嚟越軟~冇晒力咁~一隻手整餸,另一隻手就要撳住張檯借力。

我見晴晴俾我搞到就快頂唔順咁,就越興奮。

我就伸隻手入晴晴校裙底...再摸得上啲...沿住對雪白嫩滑嘅幼髀摸上去...摸到上底褲邊...

晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀夾得勁實...我就只可以摸住條底褲邊...摸到上前面...都摸到已經濕咗一大灘~

『咁濕嘅?』我喺晴晴耳邊細細聲講,『底底都濕埋喇喎...』

女仔係唔係細細個就已經勁淫?越細個就越淫?

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 04-偶然幻覺] PART 04

「唔唔...喂啊...俾你搞到...濕囉~」晴晴夾實晒對雪白嫩滑嘅幼髀。

『咁濕點算吖?』我夾硬塞隻中指入晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀之間...捽佢下面...
已經將[Day 04-偶然幻覺] PART 03 Upload上Penana
揸𨋢晚
想知啲牛扒喺現實喺點
老鼠扒
現實係咪就係傭兵世界
咁重口味
現實係現實世界
老鼠扒算好啦 起碼都真係肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞