【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
各位早晨
呢幾晚都發啲好虐心嘅夢

上回講到綽廷中出完微微~
好爽吖~微微仲要用口幫綽廷清理~
不過綽廷頭先又有幻覺喎~
攬攬錫錫多一陣,就返入公司~
綽廷食返粒藥先~
不知不覺做到差唔多時間!時間過得咁快嘅?!好似乜都冇做過咁!
唔好理!執好嘢走人~
去邊?接晴晴放學吖嘛~
去到學校,見到晴晴同佢哋好姊妹行出嚟~
其實綽廷都有J過佢哋啲相㗎~
而家啲學生妹咁正,好難忍得住囉~
晴晴都發現咗綽廷對佢哋好姊妹有性趣~仲問使唔使幫佢約添~
講真嗰句...聽到晴晴咁講,綽廷係有啲心動...又鳩動...
綽廷碌肉棒係震咗一震...有反應嘅...
有乜好得過同個未成年學生妹玩玩?多過一個~
仲要同一時間...可以玩多個未成年學生妹嘅幼體...
對對波都唔同大細...條條一線嫩鮑都唔同味道...可以慢慢品嘗...
俾錢係有得玩嘅~但同埋自己女朋友班好姊妹玩又係另一種感覺㗎嘛~
而且呢種感覺...更興奮...
「要面對自己內心先得。」晴晴帶住微笑...眼定定咁望實綽廷...
就喺呢個時候...綽廷望到晴晴身後...間學校...晴晴間學校又變得...變得殘殘舊舊?!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

「綽廷?綽廷?」晴晴喺我面前揮揮手。

『吓吓...』我定一定神...望住晴晴...

「做咩吖?」晴晴眼定定咁打量住我,「咁驚咁嘅?」

『我...我冇...又...又有幻覺姐...』啱啱頭先...又見到晴晴身後間學校變得殘殘舊舊...

一剎那...就只係一剎那...而家又冇事喎...

「肯定你又冇準時食藥啦!」晴晴喺車裡面幫我拎返樽藥,「嗱~」

『哦哦...唔該...我又真係唔記得咗呢~』我拎返粒嚟食~

一有幻覺就食...一有幻覺就食...然後食多幾粒又唔記得準時食...

有幻覺食係重要...準時食都好重要...
我食返粒藥之後...

「好啲喇嘛?」晴晴拍拍我膊頭。

『好...好好多喇~』只要準時食藥...

「咁返去喇~」

『返去喇~』

“吱!吱~”同晴晴上車,開返個自動駕駛系統駛返屋企。

一路上都冇再出現幻覺...

“吱~吱...”返到嚟泊好架車,同晴晴十指緊扣咁拖住手仔買餸。
條街都冇異樣...冇話突然變得奇奇怪怪...

當然除咗話留意四周,我最留意都係晴晴啦~

「買呢塊好唔好吖?」晴晴拎住塊牛排喺手~

『當然好啦~你揀嘅一定好~』

「係咩係咩?咁買埋呢塊啦~」

『好吖好吖~』

「仲要買薯條吖~」

『好吖好吖~』

「呢包好唔好吖?焗就得㗎喇喎~」

『梗係好啦~』
買好晒餸就返屋企一齊煮飯仔~

「喂吖~唔好搞住啦~」晴晴一邊洗食材,一邊扭扭擰擰咁,「叫人點洗嘢喎~」

『返到屋企衫都唔換就嚟廚房...』我從後攬住晴晴,『擺明係想引我姐...』

「邊有喎~」晴晴扭得勁厲害,「人哋懶得除咋嘛~」

『懶得除即係想我幫你除?』我又攬又摸晴晴條小蠻腰。

「你唔係鍾意我著住校服㗎咩...喂啊~」晴晴俾我摸到扭嚟扭去~

『仲話你唔係想引我?』我就摸住晴晴條小蠻腰...摸到上對小饅頭...

晴晴對小饅頭本身就已經夠晒正...再加上校服嘅質感...吊帶小背心又夠薄...就更加吸引...
「喂...啊...」晴晴對腳仔軟咗一軟...

『做咩吖?咁快就頂唔順喇?』我雙手搓弄住晴晴對小饅頭...

「唔係囉...啊...」晴晴勉強企返穩,「唔理你吖~」

晴晴繼續洗啲食材,我就繼續從後搓弄晴晴對小饅頭...又捽捽佢對乳尖...

好容易就捽到...晴晴對乳尖都凸凸地...

『咁快就充晒血喇?好想要呢?』我捽到正一正咁~

「唔...唔係囉!」晴晴扮晒正經咁!企直個人繼續洗食材!

『唔係咩?唔係咩?』我就繼續捽~捽晴晴對充晒血嘅乳尖~
又搓又捽~又喺晴晴耳邊吹吹氣~

「啊...喂!」晴晴扭一扭,又忍住!勉強洗食材!

『舒唔舒服呢?』我喺晴晴耳邊細細聲講。

「唔...唔知吖!」晴晴洗乾淨晒啲食材,就想行去另一邊。

『唔知吖?唔知吖?』我就從後揸實晴晴對小饅頭咁行。

行到去另一邊後,晴晴就繼續整~我就繼續搞~

又搓又捏揸兩揸晴晴對小饅頭,又聞聞佢條粉頸...

好香嘅少女清新體香~係未成年少女先會擁有嘅獨特香味~

呢啲未成年少女清新體香特別容易引到我呢啲成年男人...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞