【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
校對先

上回講到綽廷又見到幻覺!
晴晴就話綽廷肯定係冇準時食藥啦!
除咗有幻覺時食,都要準時食藥!咁咪食好多藥?
食完又真係冇幻覺喎~
咁就開車去同晴晴買餸先~
都係由晴晴揀~買齊餸就開開心心返屋企玩煮飯仔~
當然綽廷就冇咁乖啦~又手多多搞晴晴~
晴晴避多兩避,就唔理綽廷由佢繼續舐晴晴塊牛奶一樣白滑嘅面豬登,專心整餸。
綽廷見晴晴俾佢舐面都冇乜反應,忍得住,就繼續主攻佢對小饅頭...
雙手捏住晴晴小饅頭捽對乳尖多幾下,見佢對腳仔軟一軟...
「啊...」對腳仔曲一曲又勉強企返直之時...
綽廷一隻手就伸到落佢條校裙邊...伸隻手入去佢校裙底...摸摸佢隻雪白嫩滑嘅幼髀...
晴晴夾住咗對幼髀...又扭一扭咁...
綽廷就可以直接摸晒晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀...左右左右咁摸...又上下上下咁摸...伸晒入佢校裙底摸得上啲~摸晒成對雪白嫩滑嘅幼髀~
上面摸住晴晴個小饅頭~下面摸住佢對雪白嫩滑嘅幼髀~上下其手咁~
「唔唔...啊...唔...啊~」晴晴俾綽廷摸到對腳仔越嚟越軟~冇晒力咁~一隻手整餸,另一隻手就要撳住張檯借力。
綽廷見晴晴俾佢搞到就快頂唔順咁,就越興奮。
綽廷就伸隻手入晴晴校裙底...再摸得上啲...沿住對雪白嫩滑嘅幼髀摸上去...摸到上底褲邊...
晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀夾得勁實...綽廷就只可以摸住條底褲邊...摸到上前面...都摸到已經濕咗一大灘~
『咁濕嘅?』綽廷喺晴晴耳邊細細聲講,『底底都濕埋喇喎...』
女仔係唔係細細個就已經勁淫?越細個就越淫?
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 04-偶然幻覺] PART 04

「唔唔...喂啊...俾你搞到...濕囉~」晴晴夾實晒對雪白嫩滑嘅幼髀。

『咁濕點算吖?』我夾硬塞隻中指入晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀之間...捽佢下面...

俾對幼髀嘅嫩滑肌膚夾實隻中指嚟捽...可以好順暢咁出出入入...捽到晴晴條底褲越嚟越濕...

話都冇咁快,晴晴條底褲就濕晒~仲沾咗唔少落對雪白嫩滑嘅幼髀度添~

「喂吖...唔好...唔好啦~」晴晴仲係想專心整餸~

口裡說不,身體卻很誠實~都濕成咁,仲點專心整餸?

我就再捽得快啲~

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”已經捽到滋滋聲~
「唔唔...啊啊...啊~」晴晴都放軟晒手腳咁,極勉強咁整緊啲餸。

我就一手除低條褲,用碌巨棒磨晴晴個屁股仔。

隔住條校裙咁磨...校裙嘅質感好頂癮~

我仲要攝正晒喺晴晴個股罅...上下上下咁磨...好似抽插緊咁!

好正吖...就咁玩都玩到扯晒旗...

晴晴已經俾我磨到翹起咗個屁股仔,分晒心咁整餸。

我就繼續一手搓弄晴晴個小饅頭,另一隻手繼續捽條濕晒嘅底褲。
再玩多一陣,連我自己都頂唔住...要揭起晴晴條校裙!

我想揭開晴晴條白色底褲...

「喂吖...」晴晴仲係夾到對雪白嫩滑幼髀實一實,「唔好啦~整埋啲餸先啦~」

『搞咗先啦~搞完先繼續整啦~』我就夾硬揭開晴晴條白色底褲...

晴晴半推半就咁微微擘開對雪白嫩滑幼髀...

我趁住有少少空隙,就揭開晴晴條白色底褲!拎住碌巨棒對好位...一嘢就插晒成碌巨棒入去!

「啊~」晴晴俾我插到成個人挺一挺!

成碌插晒!個龜頭頂住頂住子宮口!

又窄又緊又勁濕!
我就開始抽插!抽插!一抽一插...成碌巨棒都係淫水~

人仔細細嘅晴晴咁多水出...一路抽插一路都有淫水濺出嚟...

「啊啊...唔唔...啊啊啊...」雖然晴晴俾我從後抽插緊,但佢都仲係堅持想整埋啲餸先。

見佢咁努力,我又唔想俾佢成功喎~

我就雙手捉實晴晴條小蠻腰,從後抽插...抽插...加速抽插抽插!

“滋 滋 啪 啪 啪 滋 滋 啪 啪 啪 啪”抽插到滋滋啪啪聲~

「喂喂...唔唔唔...喂好衰㗎啊啊啊~」晴晴都俾我抽插到頂唔順~冇再搞啲餸~雙手撳住喺廚檯上~

我雙手摸住晴晴條小蠻腰...又摸到上去佢對小饅頭...

摸兩摸又搓幾搓...一手揸實又捽捽對乳尖...
啱啱今朝都係以呢個後入姿勢同微微搞...而家又同晴晴咁樣搞...個感覺好唔同...

微微身材係正啲...但晴晴細細粒粒咁又好好玩喎...

晴晴咁細粒...可以抽插到佢腳仔軟軟...勉強用腳尖支撐住...

我再極速連環抽插多幾十下...仲抽插到晴晴對腳仔離地...

晴晴已經俾我從後抽插到雙腳離地...我就雙手托住佢成個人仔~

就係因為晴晴細粒~好輕身~可以好輕鬆咁托住佢成個人仔嚟抽插抽插!狂抽猛插!

「啊啊...唔唔唔唔...啊啊啊~吖吖吖吖吖!」晴晴對手仔出晒力咁撐住廚檯!

好爽吖!細粒有細粒好玩!甚至比起身材好嘅更好玩!

最正係咩吖?梗係著住校服啦!

幾時都話同未成年學生妹搞一定係要著住校服先有味道~

學生妹吖...仲要係未成年㗎...
“滋 滋 啪 啪 滋 滋 啪 滋 滋 啪 啪 啪”勁多淫水濺晒出嚟!

濕到呢...人仔細細濕成咁...日日俾我搞十幾次都止唔到水...淫到出晒汁...

我成碌巨棒都濕晒!沾滿晴晴啲淫水!

「吖吖吖...啊啊...吖吖吖~啊啊吖吖呀呀呀!」晴晴俾我從後抽插到個人仔都震晒!

好正吖!抽插到晴晴飛天咁嘅款!

我就再落力啲!雙手捉實晒晴晴條小蠻腰!出盡全力咁狂抽猛插!

「吖吖吖...啊啊~~吖吖...吖呀呀呀!」晴晴對腳仔都擘開晒!

大半碌!成碌!大半碌成碌巨棒就喺晴晴嘅濕潤陰道裡面出出入入!

仲係好窄好緊!緊緊咁包到我碌巨棒實一實!但出入都好順暢!因為濕到滴出嚟!

唔得喇...唔得喇...實在太爽喇!
『嗄嗄...好正吖...嗄嗄...太正...嗄...差唔多喇...要射...要射嗄嗄嗄...』我雙手捉實晴晴條小蠻腰...從後瘋狂抽插!

「呀呀呀唔唔...射啦呀...射俾我呀呀呀!!!」晴晴對腳仔離晒地,俾我從後瘋狂抽插到對腳仔Fing Fing!個人仔都震晒!

我就雙手捉實晴晴條小蠻腰!托住佢!再極速連環瘋狂抽插多幾下!

『嗄嗄...嗄嗄嗄射...射喇嗄!』我雙手托住晴晴條小蠻腰!定實佢個人仔!一嘢就插到最深最入!龜頭頂住子宮口!

「呀!!!」

成碌巨棒扯到硬晒!個龜頭一谷!然後一震!再震!精液就由馬眼噴出!

頂到實晒咁射!勁多精液噴晒入晴晴嘅子宮裡面!

好爽吖...細細粒粒嘅晴晴...俾我從後抽插到離晒地...托起嚟中出...

「吖...啊...啊...啊...」晴晴成身軟晒...用對手仔勉強撐住喺廚檯上...

我頂一頂...頂實子宮口...再震多幾震...

晴晴嘅濕潤陰道收緊...收緊...嫩肉就逼住逼住我碌巨棒...不停咁吸我啲精液出嚟...

好爽...好爽吖...中出自己嘅...未成年學生妹女朋友仔...爽死喇...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

成碌巨棒仲係插晒喺晴晴嘅濕潤陰道裡面...震吓震吓...每震一下都有大量精液射出...

晴晴嘅陰道繼續收緊...收緊...繼續榨...榨晒我啲精液出嚟...

差唔多...都射咗好多...好多...
會唔會因為睇得太多甜 搞到身體差咗
冇呀
冇呀
一定唔係呀
我係唔會認架
都係要去睇醫生 Check Check先得㗎喇
定係對得太多學生妹 忍住忍住忍到壞咗
今次無睇到現實
話明係偶然幻覺
偶然係必然
係咪要重睇喇
要多啲偶然
梓翹帶住微笑點點頭:「所有嘢...看似偶然...其實係必然~」

『所謂嘅...偶然之必然...』

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞