【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
各位早晨
室外工作要小心中暑
打文打到出汗囉

上回講到綽廷同晴晴食飽,就思淫慾~
綽廷帶咗晴晴去冇人嘅公園~
嚟做乜?搞嘢囉~
其實平時食完Lunch久唔久都會同晴晴嚟公園搞嘢㗎喇~
點解唔去酒店?
識得同學生妹玩,就梗係嚟公園野戰㗎啦~
同晴晴又攬又錫~綽廷都扯晒~
晴晴都好快就俾綽廷玩到濕晒~
今次綽廷想探頭入晴晴校裙底幫佢舐喎~
綽廷就不停咁舐晴晴塊濕潤陰唇...又舐舐粒豆豆...
粒豆豆堅係細粒...好難舐到...但一舐到...晴晴就好大反應...
「啊!啊~」晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀夾一夾~對手仔就隔住條校裙撳住綽廷個頭~
好正吖...未成年學生妹啲淫水...源源不絕咁流出嚟...流晒入綽廷個口度...
不停咁舐...舐啲淫水出嚟...用個嘴貼實晴晴條一線嫩鮑咁吸啜吸啜...又伸晒脷入去...
綽廷想要多啲...再多啲...
「啊~好舒服啊~濕晒喇...濕晒喇啊~」晴晴越嚟越肉緊...對雪白嫩滑嘅幼髀夾吓夾吓...又擘吓擘吓...
除咗舐條一線嫩鮑,品嘗未成年學生妹嘅香甜淫水之外...當然唔少得就係要摸晴晴對雪白嫩滑幼髀~
晴晴成對髀都好幼~正宗筷子腳~就只有未成年學生妹先會擁有~
綽廷呢啲大哥哥就當然摸到愛不釋手啦~
又白又滑又幼嫩...唔好話毛...幼嫩到連毛孔都冇...
啲嫩滑肌膚又緊致又富彈性~摸過真係返唔到轉頭...
好扯旗吖...淨係舐一絲嫩鮑,飲香甜淫水,加上摸雪白嫩滑幼髀都扯到行晒喇!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

「啊~好濕啊~啊...啊~」晴晴對雪白嫩滑幼髀夾夾又夾夾~

我就雙手摸住佢對雪白嫩滑幼髀...翹到去後面...摸摸晴晴個布丁一樣嘅屁股仔...

可以摸住晴晴條絲質底褲...摸摸...搓弄搓弄...

好軟熟...又富彈性...忍唔住要一手揸實!

「啊啊~啊~~~」晴晴都好肉緊咁~對腳仔又好似有啲軟咁~

唔得喇...扯到行晒喇...直一直咁...好想插...插晴晴個濕洞...

我就由晴晴校裙底,探返個頭出嚟...企返起身,同時就想帶佢去遊樂設施嗰邊。
但當我想將晴晴擰住身,要佢趴喺個遊樂設施俾我後入之時...

「喂啊...等等先...」晴晴推一推我,「今次唔插...」

『吓?點解吖?』你又已經濕晒...我又已經扯晒旗...

「一陣仲要返學㗎~插到人哋腳仔軟點算~」晴晴勁嗲咁~

『咁...咁...但我好想要喎...』我喺晴晴面前谷吓谷吓碌巨棒...鳩震震咁...

「咁你坐低先~」

『哦...坐低...』
我坐喺地上之後,晴晴就坐喺遊樂設施上一級。

然後晴晴就用對腳仔,將對婆仔鞋除落嚟...再一隻腳仔踩住我碌巨棒...上下上下咁掃...

輕輕力咁...踩住...貼實晒...上下上下掃...上下上下掃...

晴晴腳仔細細...再加上白色學生襪嘅質感...好舒服...

我就扯得再硬啲...扯到行晒咁俾晴晴踩住...上下上下掃...上下上下磨...

晴晴望實我,陰陰嘴咁笑笑口...

睇嚟佢覺得咁樣好好玩...俾佢玩到我咁舒服嘅樣...

但都仲未夠咁...仲想引我多啲...晴晴對手仔就拎住校裙邊...揭起少少...

我就𥄫到晴晴嘅校裙底...白色嘅底裙之中...一對雪白嫩滑幼髀之間...白色嘅絲質底褲...
我一𥄫到晴晴條底褲...就扯得再行啲!扯到硬晒!

其實我係好鍾意𥄫底...尤其係校裙底...

每次晴晴俾我𥄫佢校裙底嚟引我...都會俾佢引到我扯到變完全體!

總係覺得好清純...學生妹嘅校裙底...白色嘅底褲...

晴晴見我𥄫佢校裙底𥄫到迷晒咁...勁鹹濕咁...佢又陰陰嘴笑笑口~

晴晴真係淫到呢...咁細個就咁淫...又會係由幾時開始就咁淫?

會係喺一上中學就開始?定係小學生就已經咁淫?

如果再早啲識到晴晴...唔知又會係點呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞