【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
揸𨋢早
各位早晨
又到星期一有文
小新晚
我一直都係信自己

上回講到綽廷打完針,醫生再三提醒佢有幻覺就要食藥!
啲藥食晒就好返嚟打針攞藥!
係喇係喇~都話咗之前都冇試過出現幻覺咯~
咁綽廷就揸車返屋企~(其實都係用自動駕駛系統姐~)
返到屋企,晴晴都已經返咗嚟~不過仲係著住校服喎~
原來都係啱啱先返~
同同學行街吖嘛~女仔嚟嘅放心~
綽廷見到晴晴嘅校服Look,又忍唔住要喇~
同晴晴喺床上玩~玩到綽廷扯晒旗~
晴晴見綽廷碌巨棒扯到咁行!壓住佢隻幼髀嚟磨...就幫佢拉低褲鏈...拎碌巨棒出嚟!
直接用碌巨棒磨校裙!
冇錯!仲係隔住條校裙!但正正就係咁先更加興奮!
綽廷真係好鍾意校裙嘅質感~再加上晴晴隻幼髀嘅彈性...
好好磨...不停咁磨...左右左右咁磨...
晴晴都好乖乖咁俾綽廷壓住...又玩對小饅頭...又俾佢用巨棒磨大髀...
「嗯...啊...啊嗯...嗯嗯啊...」仲會不時吟叫...
細細粒粒嘅晴晴特別好玩...玩啲咁細粒嘅小妹妹係可以完完全全咁滿足到佔有慾!
晴晴都好享受咁~享受完全被綽廷佔有~成個人都屬於綽廷~
綽廷搓多兩搓晴晴對小饅頭,捽捽佢對乳尖...就伸隻手入佢校裙底...隔住條絲質底褲摸一摸...
又濕晒!成條底褲嘅中間位又濕咗一灘!綽廷成隻中指都係水!
最鍾意就係呢種...特別易濕嘅女仔...
有時同晴晴行街街,佢都會細細聲喺綽廷耳邊講:「濕咗啊...」
然後佢哋就搵返個冇人嘅地方搞返次先~
唔知係唔係所有未成年嘅小妹妹都咁易濕㗎呢?
係唔係都好啦~最緊要都係而家有個咁易濕嘅未成年小妹妹做綽廷女朋友仔~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 03-美麗世界] PART 04

隔住條絲質底褲摸多幾摸,摸到隻手指都濕晒...

晴晴就幫我解開恤衫鈕,除件衫出嚟。

晴晴摸住我六舊腹肌:「好硬啊...」

『鍾唔鍾意吖?』我谷到六舊腹肌再硬啲!

「好鍾意啊~」晴晴笑得勁甜~

晴晴都好鍾意摸我啲肌肉~

女仔都鍾意男人有肌肉?

唔知呢~或者咁樣安全感多啲掛~
我俾晴晴摸多幾摸,然後除埋條褲,赤裸裸喺晴晴面前。

我谷行晒全身嘅肌肉,包括埋碌巨棒!

「好正啊~」晴晴摸摸我啲腹肌...又捉住我碌巨棒上下Chok...

本身已經谷到勁硬...而家俾晴晴Chok多幾Chok...就更加硬!

好想喇...好想插...

我就伸手入晴晴校裙底...除佢條白色絲質底褲出嚟...

但又唔除晒喎~除一邊~另一邊就掛住喺晴晴隻左髀度~

咁先有美感㗎嘛~
然後我就拎住碌巨棒,用龜頭掃掃晴晴稀疏嘅陰毛...掃落一線嫩鮑...

只係輕輕一掃...成個龜頭都係水...

濕到呢~

「啊...」晴晴就望住我用龜頭掃佢一線嫩鮑,擘開對幼髀,「快啲...快啲...」

『快啲做咩吖?』我再用龜頭掃多兩掃...

「啊...快啲插...啊...快啲插入嚟啊...」晴晴成塊面都紅晒~好肉緊咁~

『好想俾我插咩?』我再掃得快啲~掃正晴晴粒豆豆~

「想啊...好想啊...插我啦...快啲插我啦~」晴晴已經勁想要~

『好啦~』我就對正位...一嘢就插晒成碌入去!

「啊~~~」晴晴立即挺起晒個人仔~
龜頭頂住頂住子宮口...被濕潤嘅陰道嫩肉緊緊咁包到實晒...捏住捏住咁...

好正吖...未成年小妹妹就真係未成年小妹妹...抽插咗咁多次都仲係咁窄咁緊...

我就開始抽插...抽插...

唔知幾時先可以抽插到變成我嘅形狀呢?

「啊...啊...啊啊啊...」晴晴嗌得勁嗲咁~

好好聽呢~

我就繼續抽插抽插...保持正常速度...

「啊啊...唔唔...啊啊啊~」晴晴把聲勁嬌嗲~
小妹妹嘅呻吟聲就係特別動聽~

好似好天真無邪咁~但明明就係好淫~

就係呢種反差,搞到我更加興奮~

我就抽插得快啲...再快啲...抬起晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀抽插抽插...

望住晴晴身上件校服...我就更加興奮!

校服一定要著住喺身!唔可以除出嚟!咁先係學生妹最佳食用方法~

好有動感~晴晴俾我抽插到成個人仔都震震咁~條校裙都揭起晒咁~

我碌巨棒喺晴晴嘅濕潤緊窄嘅陰道裡面再變粗啲!長啲!硬啲!
「啊唔唔啊啊...啊啊啊~~~」晴晴越嗌起肉緊~對腳仔想夾返埋~

我就用對手臂擘開晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀,壓埋去抽插抽插!

「啊啊啊~唔...啊唔啊啊~~~」晴晴擘大晒個嘴仔~對眼就半開半合咁望住我~

我就貼近啲~壓得低啲~壓晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀落去...抽插抽插...狂抽猛插!

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”已經俾我抽插到滋滋聲!淫水都濺出嚟!濺到落晴晴條校裙度!

好舒服吖...望住晴晴面紅紅...天真無邪得嚟又淫淫地咁...

晴晴對手仔箍住我條頸:「啊啊我要啊...啊~我要錫錫啊啊啊~~~」

我就錫啖晴晴個濕潤嘴仔...然後佢好快就伸晒脷仔出嚟~

我就含住晴晴條脷吸啜吸啜~
越嚟越快...抽插得越嚟越快...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”晴晴都越嚟越濕...淫水不停咁由陰道流出嚟...

好正吖...未轉姿勢就已經想射喇...

我錫多啖晴晴,就雙手捉實佢對腳仔,摸住佢對白色學生襪咁抽插抽插!

晴晴對眼勁淫咁望住我碌巨棒喺佢嘅陰道出出入入...

勁多淫水沾滿我碌巨棒...

『嗄嗄...好濕吖...我成碌巨棒都係你啲淫水喇...』我都望住自己碌沾滿淫水嘅巨棒...半碌...全碌...半碌全碌咁抽插抽插...

「係啊...啊啊好舒服啊~唔唔...啊抽插到我...好正啊~」晴晴迷晒咁~享受俾我抽插嘅快感~

『我都好舒服吖...好想...好想喇...』已經感覺到...

「啊啊射啦...唔唔射俾我...啊啊啊啊~~~」晴晴一面渴求~
我就快速抽插多十幾下!然後一嘢就插到最深最入!龜頭頂住子宮口!

『嗄!嗄射喇!!!』我成碌巨棒硬一硬!感覺到有大量精液衝上龜頭!

「啊啊~啊~~~」晴晴都收緊陰道~濕潤嘅陰道嫩肉緊緊咁包到實晒成碌巨棒...捏住捏住咁...

大量精液就由馬眼噴出!射晒入晴晴嘅子宮裡面!

碌巨棒不停咁震...不停唔射...濕潤嘅陰道嫩肉就不停咁捏住捏住...好似捏緊我啲精液出嚟咁...頂實晒子宮口咁將大量精液射入晴晴嘅子宮裡面...

好爽吖...射精嘅感覺...中出未成年學生妹嘅感覺...

我並冇因為射精而停落嚟...

仲要未射完...仲射緊期間...繼續抽插抽插!

一邊射精,一邊抽插,仲可以...仲可以繼續...

啱啱先打完針嘅我,邊有可能咁快完~就算係射緊都仲可以Keep住硬!仲可以繼續抽插!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞