【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
XG?快落?又打錯字?明就明,唔明就黎明~

逢星期一至五,準時七點正有文出。

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊睇~

有咩都可以留言同我講~有你哋嘅意見,我先會有進步~

下面係Penana嘅Link,想睇返之前嘅章節都可以Click入去。

Penana
https://www.penana.com/story/156744/xg快落

鍾意我呢條廢腸寫嘅故可以Like Facebook同Follow Instagram~

感激大家長久以嚟嘅支持~在座各位都係讓我光合作用嘅陽光~

Facebook專頁
https://www.facebook.com/whirlingdancer

Instagram
https://www.instagram.com/whirling666/

Penana
https://www.penana.com/user/122935/飛揚/stream

第一個Post 第1, 4, 9, 15, 18, 26, 30, 32, 34, 35, 29頁有文
https://lih.kg/3725320
小新
大王
影影
Lm
LM
走冰
揸𨋢
各位早晨
好天洗個靚衫先

上回講到綽廷見差唔多時候,就Save埋啲File去食Lunch~
其實Lunch都係自己揀時間嘅~所以就揀返晴晴放Lunch嘅時間囉~
揸車過去~雖然有啲遠,但好快就到~
晴晴都啱啱喺學校行出嚟~見到綽廷已經到咗,就同幾個好姊妹講幾句,飛撲埋去綽廷身上~
好掛住呢~
晴晴話附近啱啱開咗間日本嘢好似幾正喎~
去喇去喇~雖間間學校都係呢個鐘數放Lunch,但去到都唔使等位㗎~
啲嘢食好正喎~
梗係啦~全部都係XG吸收咗日本嘅知識技術繁殖出嚟㗎嘛~
而家只有偉大嘅祖國同XG先係最安全~其他國家同地方都極危險㗎!
同晴晴開開心心幸幸福福咁二人世界撐檯腳~
你餵吓我~我又餵吓你~食到飽飽~拎樽藥出嚟一睇...
『嗯?得返一粒添...』原來已經食晒...
「係?」晴晴都拎咗樽藥出嚟食。
『嗯...不過唔緊要啦~』綽廷食埋最後一粒,『啱啱好今日去打針~』
「哦~~~咁又真係好啱喎~」晴晴眼定定咁望實綽廷...
『嗯...』綽廷點一點頭,然後就暈一暈...
個人又好似...輕飄飄...個靈魂好似想由肉體中抽離...
而眼前嘅晴晴...好似分身咁...分出兩個...三個...四個...五個六個...好似摩天輪咁順時針旋轉...
「綽......廷...綽...廷...綽廷?」晴晴喺綽廷面前揮揮手...
『嗯嗯?』綽廷定一定神,『做咩?』
「你做咩先啱吖~」晴晴帶住微笑打量住綽廷,「呆晒咁嘅?」
『我?哦...冇~暈暈地姐...』點解呢?
「又暈咗好耐吖?」晴晴皺皺眉...
『少少啦...少少啦...』點解又會咁呢?
「咁...你陣間打針同醫生講喇喎...」晴晴有啲唔放心咁...
『哦...我會我會...咁我今日接唔到你放學喇喎...』明明之前一直都冇咁暈...
「嗯~」晴晴帶住天真無邪嘅笑容點點頭,「放心啦~我自己返去都得嘅~」
『嗯嗯~放心~放心~』點解呢排好似...暈得咁緊要㗎呢?
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 03-美麗世界] PART 02

個感覺終於都好返...冇再暈...

係正常反應?明明唔會有副作用...

的確呢...一向都知食藥係會暈一暈...但就冇講過呢一暈會暈幾耐...

咁算唔算係正常反應?

睇嚟都真係要問問醫生先得...

「食飽飽喇~」晴晴睇睇手錶,「行喇?」

『哦...飽喇飽喇~咁行喇~』唔覺唔覺就已經食咗成個鐘。

同晴晴十指緊扣咁離開日本餐廳嘅同時...

“啫叮”自動繳費提示同時響起。
食咗幾多錢?唔知喎~冇人會睇單㗎囉~

唔怕會扣多咗咩?

痴線啦~邊會㗎?系統唔會出錯嘅~更加唔會人為~犯法嘅嘢邊有人做㗎~

同晴晴十指緊扣咁喺商場裡面行,而家係去...

『仲有啲時間喎~』我睇睇隻錶,『冇咁快返去住?』

「咁你想去邊吖?」晴晴古古惑惑咁打量住我~

『你知嘅~』

「唔知喎~」

『咁我帶你去啦~』

「咦~好衰囉~」

『係吖係吖~我好衰㗎~行啦行啦~』

點解晴晴會話我好衰?我又要帶晴晴去邊?
我拖實晴晴,嚟到一個市鎮公園。

當然就要搵返個冇人又勁多大樹遮住嘅鬼祟位置。

我已經急不可耐咁攬實晴晴~又舐又錫佢個濕潤嘴仔~

其實呢個公園,呢個位置,我都成日會同晴晴過嚟~

通常都係食完Lunch啦~飽暖就要過嚟搞搞吖嘛~

但係點解唔去酒店?反正左近總有一間~

酒店邊好玩㗎?同學生妹搞就梗係嚟公園偷偷野戰先刺激㗎啦~
我攬實晴晴打茄輪~已經伸晒脷過去~

晴晴都好肉緊咁啜住我條脷~因為已經俾我揭起咗條校裙嚟摸屁股仔~摸到晴晴勁肉緊咁~蹬起晒對腳仔~

晴晴著住婆仔鞋,甩甩踭咁~

我就大大力咁揸實晴晴個屁股仔~搓吓搓吓~

好軟熟~好似布丁一樣嘅屁股仔~仲有絲質底褲嘅質感~

好好摸呢...一個點搓點捏都唔爛嘅布丁...

淨係玩晴晴個屁股仔都玩到我扯晒旗...貼住咗喺佢嘅陰戶...

晴晴都擺動下身...用陰戶貼實我碌巨棒嚟磨...

好舒服...扯到行晒咁...隊到條褲都凸起晒...好想拎出嚟...
試過咁多次,晴晴當然就好知我心意~好快就幫我拉低褲鏈...摷碌巨棒出嚟~

晴晴隻嫩滑手仔就捉實我碌巨棒,Chok兩Chok...上下上下咁Chok幾Chok...

我都一隻手搓弄住晴晴個屁股仔,另一隻手就將佢條絲質底褲揭埋一邊...一捽...

成條一線嫩鮑都濕晒!底褲都濕咗一大灘!

淫到呢真係...咁就濕成咁...

我就用中指捽住晴晴條一線嫩鮑...

攝到應晒咁捽...成隻中指已經濕晒...都係晴晴啲淫水...

然後我就插隻中指入去...抽插抽插...

「唔唔...啊...啜啜...」晴晴俾我用中指抽插到啲水都漏出嚟...沿住我隻手住流出嚟...
一路用中指抽插抽插...一路同晴晴打茄輪...佢又跟住我嘅節奏幫我Chok...

插多幾插...又捽捽晴晴粒豆豆...

「啊...啊~好舒服啊~」晴晴勁嗲咁~面紅紅咁~可愛得意得嚟又淫淫地咁~

越捽越濕...成條一線嫩鮑都係淫水...

點可以咁浪費㗎...未成年學生妹嘅淫水...

『唔唔啜...想唔想...』我錫多晴晴兩啖,『嗄...想唔想俾我舐?』

「嗯嗯...想啊...好想啊...」晴晴天真無邪得嚟,對眼又勁淫咁~

『嗯嗯...』我就跪喺晴晴面前,探頭入佢校裙底...
我雙手摸住對雪白嫩滑嘅幼髀...眼甘甘咁望住條俾我揭埋一邊嘅白色絲質底褲...望住稀疏嘅陰毛...望住濕到爧晒嘅一線嫩鮑...

雖然俾我抽插過無數咁多次...但都仲係咁窄咁緊...一條線咁...

我用兩隻手指輕輕咁揭開...兩細塊陰唇都仲係粉紅色...

呢啲就係未成年學生妹嘅吸引之處...玩咗咁多次都仲可以保持住咁嫩...咁多水...

我已經忍唔住...用條脷一舐...

好好味~清甜嘅淫水味~

都係只有未成年學生妹先會咁清甜~

我就不停咁舐晴晴塊濕潤陰唇...又舐舐粒豆豆...

粒豆豆堅係細粒...好難舐到...但一舐到...晴晴就好大反應...

「啊!啊~」晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀夾一夾~對手仔就隔住條校裙撳住我個頭~

好正吖...未成年學生妹啲淫水...源源不絕咁流出嚟...流晒入我個口度...
不停咁舐...舐啲淫水出嚟...用個嘴貼實晴晴條一線嫩鮑咁吸啜吸啜...又伸晒脷入去...

我想要多啲...再多啲...

「啊~好舒服啊~濕晒喇...濕晒喇啊~」晴晴越嚟越肉緊...對雪白嫩滑嘅幼髀夾吓夾吓...又擘吓擘吓...

除咗舐條一線嫩鮑,品嘗未成年學生妹嘅香甜淫水之外...當然唔少得就係要摸晴晴對雪白嫩滑幼髀~

晴晴成對髀都好幼~正宗筷子腳~就只有未成年學生妹先會擁有~

我呢啲大哥哥就當然摸到愛不釋手啦~

又白又滑又幼嫩...唔好話毛...幼嫩到連毛孔都冇...

啲嫩滑肌膚又緊致又富彈性~摸過真係返唔到轉頭...

好扯旗吖...淨係舐一絲嫩鮑,飲香甜淫水,加上摸雪白嫩滑幼髀都扯到行晒喇!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞