【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
咁個幻覺都幾嚴重喎
係!大癲!
話唔定仲癲啲添
各位早晨
話咁快又到咗星期五 快到CLS

好似就打風
小新早
好似話聽日一號 唔知打唔打得成呢
影影午
識嘢吖識嘢吖
所以點解會叫做《XG快落》
係XG版

上回講到晴晴繼續幫綽廷含~
綽廷當然都有摸晴晴啦~
又玩吓晴晴對小饅頭~晴晴自己又有伸隻手入校裙底自摸~
淫到呢~搞到綽廷都忍唔住口爆晴晴~
仲要係深喉嗰隻~
射完仲Keep住硬~但嚟到學校冇得玩喇~
咁放學先再玩囉~
晴晴行入校門,綽廷又出現幻覺!
食藥食藥!食藥就冇事㗎喇!
返到公司都呆呆地...
望個鐘又出現幻覺喎!
冇錯!係頭先!頭先一眨眼!而家又變返十點...正正常常嘅鐘!
點會咁㗎...點會咁㗎?又有幻覺?
「綽廷~綽廷?喂綽延!」華哥把聲喺綽廷身旁出現!
『吓吓?』我回頭一望,望住華哥企喺綽廷個位旁邊,『華哥早...早晨吖華哥~』
「點吖你?」華哥面帶笑容咁打量住綽廷,「冇事吖嘛?咁呆咁嘅?」
『我我...』綽廷定一定神,『冇...冇事...冇事吖~』
冇事...冇事...有幻覺姐...冇事嘅...
「真係冇事吖嘛?」華哥搭一搭綽廷膊頭,「係唔係見唔舒服吖?唔舒服就返去抖吓啦~」
『唔係唔係~真係冇事~真係冇事~』最起碼而家冇事...冇幻覺...
「係㗎喇喎~」華哥拍一拍綽廷膊頭,「真係見唔舒服就返去抖吓啦~唔好辛苦自己吖~」
『係嘅係嘅~知道知道~』
「咁好啦~睇住自己喇~」
『我會我會~』
華哥帶住微笑點點頭後,轉身離去...
望住華哥嘅背影越行越遠,行返入自己間房。
幻覺...幻覺...都係食返粒藥先!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 04-偶然幻覺] PART 02

立即食返粒藥,坐一陣...

望清楚整間辦公室...都同平時一樣。

冇幻覺...食完藥冇幻覺...

都係去沖杯咖啡先!

我行入休息室,拎返樽即沖咖啡粉...

我就好似平時咁,𢳂一羹...再𢳂一羹...

但當我再𢳂多匙...第三匙之時...冇咖啡粉嘅?!

而且樽玻璃樽咖啡粉仲要係裂嘅..崩嘅!
我一手就將樽咖啡粉放喺檯上!

望住放喺檯上樽咖啡粉...又有咖啡粉喺裡面...個樽都完完整整...

點解...點解吖?點解又有幻覺?

明明啱啱先食完藥...

我都係𢳂一羹咖啡粉落隻杯,沖杯咖啡飲一啖...

冇事嘅...冇事嘅...飲啖咖啡定定神...

或者係太攰姐...呢排...呢排...同晴晴搞得太多?

唔會吖...明明都冇乜影響...仲好勁...好想要...一晚可以搞幾次都唔覺攰...仲好好瞓...

點解會咁㗎呢?明明之前都冇...
「早吖綽廷~」有把女仔聲喺我身後出現。

我擰轉頭:『早吖...微微...』

「嗯?做咩吖你?」微微拎起樽咖啡粉,「個人咁呆咁嘅?」

『冇...冇吖...』我眼定定咁望住微微𢳂一羹咖啡粉...再𢳂一羹咖啡粉...

望住微微沖啲熱水落隻杯...

「仲話冇?你呆晒咁望住我杯咖啡做咩吖?」微微飲一啖咖啡。

『冇...真係冇...』望住微微個嘴仔...沾有咖啡...

「而家仲望住我個嘴添喎~」微微舔舔脷~
『冇...真係冇呢~你又會呢個鐘數返嚟嘅?』都係搵啲嘢講...

「下晝有啲嘢做吖嘛~早少少返嚟做嘢先囉~你呢?」微微拎住杯咖啡企喺我身邊。

『我?我呢排都係呢個鐘數返嚟做嘢嘅~』自從同咗晴晴一齊...

「係因為同咗個學生妹一齊生活?」微微古古惑惑咁打量住我,「俾個學生妹吸到乾咗吖?唔怪得咁呆啦~」

『邊有吖?我不知幾勁吖!晚晚十幾次都冇問題吖!』

「咪就係晚晚十幾次所以吸到乾晒囉~」

『冇乾到囉!啱啱先口爆完佢,而家都精力旺盛吖!』

「係唔係吖?」

『使唔使試吓吖?』
同微微飲埋杯咖啡,然後就走到入嚟後樓梯。

我哋公司大廈嘅後樓梯又光鮮,又乾淨,不過呢個鐘數就一定唔會有人嚟巡樓~

點解我咁肯定?

微微一手就摸落我下面:「果然好有反應喎~」

『梗係啦~我有幾勁你知㗎~』冇錯!正正係因為之前都會同微微走嚟後樓梯搞...查清楚晒啲保安巡樓嘅時間。

「真係好正呢...隔住條褲都咁大碌...」微微隻手仔上上下下咁摸...摸晒我成碌...

『咁都要你好手勢嘅...』我摸住微微把秀髮...

「好手勢咋?」微微貼埋嚟...

『仲好大波...』我雙手摸落微微對豐乳...
呢期玩得晴晴對小饅頭多...好耐都冇玩過好似微微呢啲咁大對嘅...

雖然話微微帶住個Bra...但個手感都好正...好好摸...

「啊~摸到人哋好舒服啊~」微微就錫埋嚟。

我就雙手搓弄住微微對豐乳...同佢打茄輪...

微微都跟住我嘅節奏...上下上下咁摸我碌巨棒...然後就好熟手咁幫我拉低褲鏈...一手就摷咗我碌巨棒出嚟...

我就扯得行啲...等微微感受吓我係冇俾晴晴吸乾!仲係好似之前咁勁!甚至更勁!

微微就好熟手咁幫我Chok...捉實我碌巨棒上下上下咁Chok...

以微微隻手仔細細,當然就捉唔晒啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞