【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
天 天 天 天 天 天 抄返六次
乖啦
我最乖

上回講到綽廷玩微微對大波波~俾佢含~
好爽~不過冇咁快射嘅~仲可以合埋對眼好好享受添~
享受到差唔多~睜開返對眼,就發現自己身處喺一個又殘又舊嘅後樓梯!
嚇到綽廷吖!又有幻覺吖!
冇事嘅~繼續同微微玩啦~
後入微微~插抽到啪啪滋滋聲~
晚晚都俾老公享用嘅淫洞...
「吖吖吖塞到...吖滿滿啊吖吖吖呀呀呀~~~」
而家就俾綽廷抽插到出晒水!濺晒出嚟!
“啪 啪 啪 滋 滋 啪 啪 啪 啪 滋 滋 啪 啪 啪 滋 滋”成條後樓梯都充滿住回音!就好似演奏緊性愛交響曲!
「吖吖吖~唔得吖吖...啊啊死喇...插死我吖吖呀呀呀!」微微已經俾綽廷從後抽插到成個人仔都軟晒咁!
好正...綽廷都差唔多...
『嗄嗄...好正吖...差唔多要...射嗄嗄嗄...』綽廷雙手搓弄住微微對豐乳...從後瘋狂抽插!
「呀呀呀!射呀呀呀!射俾我呀呀呀!!!」微微俾綽廷從後瘋狂抽插到個人仔都震晒!對腳仔都軟晒冇晒力咁!
綽廷就雙手揸實微微對豐乳!托住佢!再極速連環瘋狂抽插多幾下!
『嗄嗄嗄射...射嗄!』綽廷雙手揸到微微對豐乳變晒形!托住佢個人仔!一嘢就插到最深最入!龜頭頂住子宮口!
「呀!!!」
成碌巨棒扯到硬晒!個龜頭一谷!然後一震!再震!精液就由馬眼噴出!
頂到實晒咁射!勁多精液噴晒入微微嘅子宮裡面!
好爽吖...可以中出人妻...
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 04-偶然幻覺] PART 03

從後雙手揸實微微對豐乳...

「啊...啊...」微微對腳仔軟軟...就只靠我嚟托住佢個人...

我頂一頂...頂實子宮口...再震多幾震...

微微嘅濕潤陰道收緊...收緊...嫩肉就逼住逼住我碌巨棒...好似揸牛奶咁揸晒我啲精液出嚟...

好爽...好爽吖...中出人妻...已經成為人妻嘅微微比起佢結婚之前更好砌!

『嗄...』我就抽返碌巨棒出嚟...

睇住啲精液溝埋啲淫水由微微嘅濕潤淫洞流出嚟...流到落地上...
「啊...」微微成個人仔軟晒...跪喺地上...再擰轉身...望住我碌巨棒,「好正啊...真心正啊...」

微微冇氣冇力咁...都要爬埋嚟...用個嘴仔擔住我碌半硬微軟嘅巨棒...

我居高臨下咁望住微微幫我擔:『正咩?我正啲定你老公正啲先?』

「唔唔...啜...」微微幫我吸啜吸啜,「你啊~啜啜唔~你正好多~你最正啊啜啜~」

微微好肉緊咁吸啜殘餘嘅精液出嚟...吞晒落肚...再用條脷仔幫我舐乾淨...

「唔唔啜...好好味啊...」微微舔舔個嘴仔,「好鍾意你陣味~」

『係咩?呢幾日都俾你食多啲~』我喺微微面前收返埋碌半硬微軟嘅肉棒。

「好吖~約你呢幾日都呢個鐘數返嚟囉~」

『好吖~約定你啦~』
同微微喺後樓梯再攬一陣,互摸多一陣,抖多一陣就返入公司各自返埋自己個位。

一坐低定一定神...

唔係俾微微吸乾咗...如果佢想要,我仲可以射多幾次。

只係...又有幻覺...

剛才後樓梯...殘舊污糟嘅幻覺...仲喺我腦裡面...仲記得...雖然只係一剎那...

唔係喇唔係喇...都係食返粒藥先喇!

我食返粒藥之後,坐多一陣就開始做嘢。

都係好似平時咁,跟返住個進度...唔覺唔覺就做到...

『咦...』我望一眼個鐘,『差唔多喇喎...』
唔覺唔覺...做咗咁耐嘢㗎喇?

點解今日啲時間好似過得咁快咁嘅?

我做過啲乜吖?好似乜都冇做過咋喎...

我都好似坐咗喺度冇幾耐咋嘛...

唔好理唔好理!要執埋啲嘢走喇!再唔快手啲,就遲咗去接晴晴放學㗎喇!

我勁急勁趕咁儲存好晒啲檔案!然後執埋啲嘢就離開公司落返停車場攞返架車!

“吱!吱~”以自動駕駛系統駛去晴晴學校。

我都有留意住出面...留意路面...

都係有巨型貨車...都係有SUV...都係有超跑...

好正常...所有嘢都好正常...應該唔會再出現幻覺掛?
都係聽吓歌...放鬆放鬆...

我合埋對眼,聽啲舒情嘅音樂。

“西方詐騙網甚多!內循消費笑呵呵~”

中間又加插宣傳...

“維護國家安全,共建美麗新...”

聽完一首又有...

“完善地區治理,維護立法制度...”

唔使幾耐...

“吱~吱...”就停咗喺晴晴學校門口。
我都落車望一望,已經見到有學生行緊出校門口。

啱啱好?晴晴未落到嚟?都唔算遲到啦~

等咗一陣,就見到晴晴嘅身影...身邊仲有幾個學生妹添~

幾個學生妹有波腰幼又長腿咁,條校裙又勁短~成對白滑幼嫩嘅修長美腿就露晒出嚟~

好似好正咁喎...

應該都係同晴晴差唔多年紀...話唔定都係啲未成年學生妹...

細細粒粒嘅晴晴就梗係正啦!但大波學生妹都好似幾好玩咁喎...

啱啱先玩過大波嘅微微...搞到而家我又想玩大波波添...
晴晴見到我,就同佢啲好姊妹揮揮手,跑過嚟,一嘢就飛撲埋嚟攬住我!

我就攬住晴晴轉咗個圈~

晴晴企定定後,就帶住古惑嘅微笑打量住我:「做咩𥄫我啲好姊妹吖?」

『吓?有咩?冇吖~我𥄫你咋嘛~』咁都俾晴晴發現到?

「小蟹柳啦~」晴晴仲係古古惑惑咁打量住我,「你唔係成日喺我啲社交程式𥄫我啲好姊妹㗎咩?」

『我邊有吖~我係𥄫你啲靚相咋~』原來晴晴一直都發現嘅!

等我仲不時都走去睇佢啲同姊妹嘅合照...睇住佢啲好姊妹嚟打丁(呢樣應該估唔到喇掛?!)...
「係咩係咩?」晴晴貼塊面埋嚟,「使唔使我幫你約返姐~」

『約乜鬼姐?』

「你想約乜鬼咪約乜鬼囉~」

『約嚟做乜鬼姐?』

「你想約嚟做乜鬼咪做乜鬼囉~多人運動都得㗎~」

『痴線~多咩人運動吖?唔好亂講啦~』

「邊有亂講姐~講你心嗰句咋嘛~」

講真嗰句...聽到晴晴咁講,我係有啲心動...又鳩動...

我碌肉棒係震咗一震...有反應嘅...
有乜好得過同個未成年學生妹玩玩?多過一個~

仲要同一時間...可以玩多個未成年學生妹嘅幼體...

對對波都唔同大細...條條一線嫩鮑都唔同味道...可以慢慢品嘗...

俾錢係有得玩嘅~但同埋自己女朋友班好姊妹玩又係另一種感覺㗎嘛~

而且呢種感覺...更興奮...

「要面對自己內心先得。」晴晴帶住微笑...眼定定咁望實我...

就喺呢個時候...我望到晴晴身後...間學校...晴晴間學校又變得...變得殘殘舊舊?!

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

「綽廷?綽廷?」晴晴喺我面前揮揮手。

『吓吓...』我定一定神...望住晴晴...

「做咩吖?」晴晴眼定定咁打量住我,「咁驚咁嘅?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞