【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
又有幻覺
偶然姐
各位早晨
太用力寫故 寫到頭痛添
係咪出現幻覺啦
出現幻覺都唔會食藥㗎我
用腦力

上回講到綽廷射住咁抽插晴晴~
仲係好勁!好想要多啲!
打完針係唔同啲!
晴晴都俾綽廷壓住咁抽插到濕晒!
未成年就係多水啲~又淫啲~
綽廷抱起晴晴玩火車便當!爽到又射晒入去!
然後俾晴晴抖一抖,又要後入喎!
後入係最爽!最啱位!可以成碌成碌咁出出入入!
狂抽猛插咗一段時間,綽廷又射喇!
三次都係中出!都仲係有勁多精!
抖咗一陣...又抖多一陣...
「喂!」晴晴擰轉頭,「你係唔係又唔記得食藥喇?」
『係喎係喎~又唔記得咗添~』
「成日都唔記得~冇記性~」
『我淨係記住你咋嘛~』
「係喇係喇~記住同我搞嘢吖嘛~我去幫你拎埋啦~」
『得唔得㗎?會唔會腳仔軟㗎?』
「咦~笑人嘅~」
『唔笑唔笑~』
晴晴除埋件校服出嚟之後,就行出廳拎兩樽藥返嚟:「嗱~」
『唔該~』綽廷接過晴晴手上樽藥,然後一齊食返粒。
今次...都有暈...不過只係暈咗一下姐~
咁睇嚟冇咩問題啦~
TO BE CONTINUED
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 04-偶然幻覺] PART 01

一覺瞓醒,赤裸裸嘅晴晴就攬住赤裸裸嘅我。

我哋尋晚又大戰十幾回合先瞓。

重點係瞓醒都好精神~唔會話射精射到冇晒精力~

而且而家摸住晴晴把秀髮...再加上晨勃...又有啲想...

不過見晴晴仲瞓得咁冧,未夠鐘起身,我就唔搞佢啦~

我又唔算得上係變態佬,鍾意趁人哋仲瞓緊夾硬上...好似迷姦咁玩囉...

咁我就落床飲啖水先啦~
我好小心唔整醒晴晴咁落床,去完個廁所就行去開放式廚房斟杯水飲。

但當我拎起隻玻璃杯...正想斟水落去之時...我望到手上隻玻璃杯好似...又裂又崩?!

我嚇咗一嚇!甩手跌咗隻玻璃杯落地!

“砰!”一聲!成隻玻璃杯碎晒!

就喺呢個時候...

「嗯?」晴晴睡眼惺忪,捽住眼咁行出嚟,「打爛杯?」

『嗯...嗯...』我呆住咁望住晴晴行過嚟...
「咁唔小心吖?」晴晴就過嚟幫我執執啲玻璃碎。

『小...小心...』我都想踎低幫晴晴執...

但我一踎低...就見到本來光潔如新嘅地板...剎那變得又多漬又污糟!

我立即嚇咗一嚇!彈後一步!

「嗯?」晴晴執好晒啲玻璃碎,「做咩吖你?」

『我...冇...冇...好似有...幻覺...』啱啱頭先...

拎住隻玻璃杯嗰陣...有一秒係見到又裂又崩...

地板又係...明明係白色好乾淨...但又有一秒見到又多漬又污糟...

就只係好似維持咗一秒...一秒之後又變返原形...
「有幻覺吖?」晴晴拎啲玻璃碎掉落垃圾桶,再行去拎樽藥俾我,「食藥啦~」

『哦...唔該...』我接過晴晴手上樽藥,食返一粒...

晴晴都食粒藥,飲啖水:「咁使唔使等我煮早餐?」

『唔...唔使...唔使~』我都拎過另一隻玻璃杯,飲啖水,『我梳洗埋就煮得㗎喇~你抖多陣先啦~』

幻覺嚟㗎姐~最重要都係今次食完藥冇暈吖嘛~

「嗯~咁你小心啲喎~」

『放心啦~』
就好似平時一樣,梳洗完煮早餐,同晴晴撐檯腳。

然後就幫佢換返件校服,就一齊出門口。

“吱!吱~”開自動駕駛系統送晴晴返學。

喺高速公路飛馳期間,我望望晴晴...

條校裙短到呢~露晒成對雪白嫩滑嘅幼髀出嚟~

真係引死人~幾時𥄫都係咁引死人~

我就手多多摸摸晴晴隻雪白嫩滑嘅幼髀~
「點吖?」晴晴古古惑惑咁打量住我,「咁手多㗎咩~」

『咁你真係正吖嘛~』我來來回回咁摸~摸入啲~摸到條校裙都拉高咗少少~

「係咩係咩~」晴晴又任我摸喎~

我就摸住晴晴大髀內側...摸入多少少...

又白又滑又幼嫩...未年成小妹妹嘅美肌...

摸多兩摸...晴晴就俾我摸到對幼髀夾夾咁...

我就摸得再入啲...晴晴對幼髀就夾住我隻手...

我就俾晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀夾住咁...摸到入去條底褲...
『咁濕嘅?』成條底褲都濕晒喇喎~

「喂吖又笑人!」晴晴夾到對幼髀實一實~

『摸吓大髀都咁濕㗎咩?』我就用中指捽捽...輕輕咁捽捽...

捽兩捽...成隻中指都濕晒...

「你都唔係唔知我易濕㗎啦!」晴晴面紅紅~谷起塊面豬登~

『係吖係吖~淫到呢~』我再捽多幾捽~俾晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀夾實,其實又唔係好捽到...但就濕晒咁~

「喂吖衰人!仲話人哋淫!你冇扯嘅?」晴晴一手捉住我碌巨棒!

冇錯!其實我已經扯到行晒!成條褲都扯到凸起晒!
「你咪又係扯晒旗~」晴晴隔住我條褲...上下上下咁套我碌巨棒~

『係吖...好扯吖...』我就扯得行啲!俾晴晴感受我幾咁想要~

「扯到咁行...」晴晴古古惑惑咁打量住我,「咪好辛苦囉?」

『幾㗎...』扯到條褲都爆...

「咁點算吖?」

『你想呢?』

「唔...」

晴晴諗咗諗...然後幫我拉低褲鏈...摷碌巨棒出嚟~
晴晴甜絲絲咁望住我碌巨棒扯扯又震震...用隻手仔幫我Chok幾下之後...就烏低身...一嘢就含我碌巨棒入口~

晴晴含住我碌巨棒...上下套...再啜啜個龜頭...

就好似啲小妹妹食雪條咁...含晒成碌上下套...套幾套又啜啜個龜頭...再舔兩舔就用條脷仔圍住嚟打轉~

晴晴用舐尖圍住我嘅冠狀溝打轉打轉...又再含住...含得深啲...入啲...好似想含晒成碌...

但我已經扯到又長又硬又粗!晴晴再努力咁含都含唔晒!就算頂住頂住喉嚨都只係含咗大半碌!

我就摸住晴晴把秀髮...又扯到行晒咁任佢含~

晴晴越含越興奮咁,自己都伸咗隻手仔入校裙裡面...捽緊...
一邊自己捽...一邊幫我含...自己掌握住個節奏...

我就唔控制佢喇~任佢自由發揮~服侍我嘅同時,佢又令自己爽緊~

「唔唔...啊~」晴晴忍唔住淫叫一聲,然後又幫我含返住,「唔唔...」

好舒服...晴晴個嘴仔細細...含到我碌巨棒勁舒服...

我望一望出出面...幾架超級跑車喺旁邊飛過...

然後又有幾架巨型貨車駛過...

我係要望吓其他嘢,分散吓注意力...唔係咁樣俾仲著住校服嘅晴晴含...好易走火㗎嘛...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

「唔唔...啜啜...啊~」晴晴擘晒髀咁捽...同時又好努力咁幫我含...

又舐又啜又含住大半碌套弄套弄...

成碌巨棒都係晴晴啲口水...
懷疑食藥先係幻覺來源
你知道得太多了
要被滅口了
揸𨋢晚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞