【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

抽插...抽插...成碌成碌咁出出入入...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”不停發出滋滋聲...

除咗晴晴啲淫水...仲有我啲精液...
揸𨋢早
各位早晨
連續兩晚發啲好奇怪嘅夢
日日都
打咗針 由朝屌到晚 再由晚屌到朝都得

上回講到綽廷同晴晴喺床上搞咗一陣前戲,就插喇!
都硬晒又濕晒,唔插等幾時?
綽廷用碌巨棒好勁咁抽插晴晴嘅淫洞~
晴晴都好享受咁喎~
而家啲小妹妹真係淫㗎姐~
啱啱先打完針嘅綽廷都好勁!
再加上晴晴著住校服嚟玩呢~綽廷就更加興奮啦~
興奮到綽廷就快要射喇!
綽廷就快速抽插多十幾下!然後一嘢就插到最深最入!龜頭頂住子宮口!
『嗄!嗄射喇!!!』綽廷成碌巨棒硬一硬!感覺到有大量精液衝上龜頭!
「啊啊~啊~~~」晴晴都收緊陰道~濕潤嘅陰道嫩肉緊緊咁包到實晒成碌巨棒...捏住捏住咁...
大量精液就由馬眼噴出!射晒入晴晴嘅子宮裡面!
碌巨棒不停咁震...不停唔射...濕潤嘅陰道嫩肉就不停咁捏住捏住...好似捏緊綽廷啲精液出嚟咁...頂實晒子宮口咁將大量精液射入晴晴嘅子宮裡面...
好爽吖...射精嘅感覺...中出未成年學生妹嘅感覺...
綽廷並冇因為射精而停落嚟...
仲要未射完...仲射緊期間...繼續抽插抽插!
一邊射精,一邊抽插,仲可以...仲可以繼續...
啱啱先打完針嘅綽廷,邊有可能咁快完~就算係射緊都仲可以Keep住硬!仲可以繼續抽插!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

抽插...抽插...成碌成碌咁出出入入...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”不停發出滋滋聲...

除咗晴晴啲淫水...仲有我啲精液...

成碌巨棒都沾滿白色嘅液體...出出入入...成碌成碌咁出出入入...

「啊啊啊好舒服...啊啊啊~好舒服啊啊啊啊啊~~~」晴晴成個人仔軟晒咁瞓喺床上,對雪白嫩滑嘅幼髀夾吓夾吓~俾我抽插到夾吓夾吓~

我欣賞晴晴個淫樣多一陣,就攬住佢...將佢校服背後條拉鏈拉低...翻開件校服...

我並冇打算要除晴晴件校服出嚟...只係掛住喺佢嘅腰間...

除一半又唔除一半咁,咁先夠吸引~

再加上晴晴係著住白色吊帶小背心~睇起上嚟就更加得意可愛天真無邪~
我不停咁抽插~每一下都最深最入咁頂住頂住~頂到晴晴個人仔就Un吓Un吓咁~對小饅頭被吊帶小背心包住都彈彈跳跳咁~

好過癮呢~比起戴Bra更過癮~

欣賞多一陣,我就揭起晴晴件白色吊帶小背心...當然又係唔除晒出嚟~

只係露晒成對小饅頭~睇住對小饅頭好似兔仔咁彈彈跳跳~

真係好想一手就捉住佢...想做就做啦梗係~

我雙手捉住晴晴對小饅頭!然後就搓起嚟又錫又舐~

「啊啊啊~」晴晴都挺晒胸咁~好想要多啲咁~

佢對乳尖都講晒出嚟~已經充晒血凸起晒~

最正就係仲保持住粉紅色~點錫點舐點啜點咬幾咬都仲係粉紅色~
「啊啊繼續啊...好正啊~唔好停啊~」晴晴攬住我個頭~壓晒落佢對小饅頭度~

『好正嗄...好鍾意你對小饅頭嗄...』成對小饅頭連埋對乳尖都俾我舐勻晒~都沾滿我嘅口水~

然後我就將晴晴對雪白嫩滑嘅幼髀放喺手臂上...一嘢就抱起佢!企返落地!

玩返次火車便當先~

我扎行馬!瘋狂咁抽插!

「啊啊啊啊啊~」晴晴對手仔攬到我條頸實一實~抬起頭~

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”每一下都最深最入!頂住頂住子宮口!

好舒吖!頂到入晒!都似插唔晒成碌咁!要夾硬頂入去!頂晒入去!
望住晴晴對小饅頭俾我抽插到彈彈跳跳...我就更興奮!瘋狂咁抽插抽插!

抽插咗唔知幾耐!總之就好似好耐!抽插咗幾十下!都唔覺得攰咁!

太爽喇!細細粒粒嘅晴晴夠晒輕~抱住嚟抽插幾耐都唔會腳軟!可以抽插到射...又就快射...

『差唔多喇...嗄...差唔多又要射喇...嗄嗄...』又感覺到...啲精液...

「啊啊...射啊......啊啊啊~射俾我啊啊啊啊~~~」晴晴抬起頭~挺晒胸咁~

我再極速連環抽插多幾下...

『射喇射喇...要射喇!嗄!』一嘢就插到最深最入...龜頭頂住子宮口!

「啊~~~」
成碌巨棒扯到勁硬!個龜頭谷到勁脹!然後一震!再震!精液就由馬眼噴出!

源源不絕...源源不絕...精液源源不絕咁噴晒入晴晴嘅子宮裡面!

好正吖...又射入去...不停咁射晒入去...

射咗勁耐...先射晒出嚟...射到晴晴成個子宮都載滿晒我啲精液都未夠...仲想...仲要...

我攬住晴晴坐返落床...瞓返低...繼續抽插抽插...

「啊啊...啊...啊啊啊...」俾晴晴回一回氣...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”溫柔咁抽插多幾下...然後就抽返碌巨棒出嚟...

望住自己碌巨棒沾滿自己啲精液同晴晴啲淫水...已經溝埋一齊...

仲有唔少由晴晴條一線嫩鮑流出嚟...流到落佢條校服裙...

呢個畫面淫亂到呢...搞到我又扯得再硬啲...又好想繼續...
我就將晴晴擰轉...佢都好自動波咁趴喺床上,翹起個屁股仔...好似隻狗仔咁~

我就拎住自己碌巨棒...用龜頭掃一掃晴晴條一線嫩鮑...一嘢就插晒成碌入去!

「啊~~~」晴晴一抬起頭...

我就雙手捉實掛喺晴晴腰間嘅校服,從後狂抽猛插!

“滋 滋 啪 啪 滋 啪 啪 滋 啪 啪 啪 滋 滋”抽插到滋滋啪啪聲!

好爽呀!最爽都係後入!最啱位!每一下都可以最深最入!插晒成碌!個龜頭一頂!再頂!頂住晴晴嘅子宮口!

我就雙手再捉得實啲晴晴件校服!揸到皺晒咁瘋狂抽插!
「啊啊啊...依依...啊啊啊依依依~~~」晴晴抬晒頭咁!成個身體就俾我從後抽插到震晒!

我就雙手捉住晴晴對手臂!向後拉住咁抽插...狂抽猛插!

“滋 啪 啪 滋 啪 啪 啪 啪 滋 啪 啪 滋 滋”已經俾我連環高速抽插咗十幾分鐘!

「啊啊啊...吖吖吖~啊啊吖吖吖吖!」晴晴都俾我抽插到成個人仔都軟晒咁!

我都差唔多...差唔多又要...又要...

『又差唔多...嗄...又要射...嗄嗄嗄...』已經準備好...

「吖吖!射吖...吖吖吖吖!射俾吖吖吖吖吖吖吖!」晴晴已經冇晒力咁!俾我從後抽插到個人仔都震晒!
我再極速連環抽插多幾下...

『嗄嗄嗄射...射嗄!』我雙手拉實晴晴對手臂!拉起佢個人仔!一嘢就插到最深最入!龜頭頂住子宮口!

「吖~~~」

成碌巨棒扯到硬晒!個龜頭谷到脹晒!然後一震!再震!精液再次由馬眼噴出!

仲係有好多...好多好多精噴晒入晴晴嘅子宮裡面!

第三次喇...連續射三次...

頂到實晒咁射入晴晴個子宮裡面...滿到用碌巨棒塞住都有精液流出嚟...

然後我攬住晴晴...壓佢落床:『嗄...嗄...好舒服吖...嗄...』

「嗄...我都好舒服啊...嗄...」晴晴成個人仔都軟晒咁...背住我咁俾我壓喺床上...

我就攬到晴晴實一實咁,錫吓佢塊面豬登~回回氣~
抖咗一陣...又抖多一陣...

「喂!」晴晴擰轉頭,「你係唔係又唔記得食藥喇?」

『係喎係喎~又唔記得咗添~』

「成日都唔記得~冇記性~」

『我淨係記住你咋嘛~』

「係喇係喇~記住同我搞嘢吖嘛~我去幫你拎埋啦~」

『得唔得㗎?會唔會腳仔軟㗎?』

「咦~笑人嘅~」

『唔笑唔笑~』

晴晴除埋件校服出嚟之後,就行出廳拎兩樽藥返嚟:「嗱~」

『唔該~』我接過晴晴手上樽藥,然後一齊食返粒。

今次...都有暈...不過只係暈咗一下姐~

咁睇嚟冇咩問題啦~

TO BE CONTINUED

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 04-偶然幻覺] PART 01

一覺瞓醒,赤裸裸嘅晴晴就攬住赤裸裸嘅我。

我哋尋晚又大戰十幾回合先瞓。
已經將[Day 03-美麗世界] PART 04 Upload上Penana
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞