【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
各位早晨
開始睇我推第二季
識野喎
好正吖

上回講到綽廷食返粒藥,都係去沖杯咖啡飲!
點知沖咖啡又見到幻覺喎!
啱啱食咗藥㗎啦!點解仲有幻覺㗎呢?
呢個時候,微微入咗嚟喎~
都有段時間冇見過微微~就問綽廷近排點啦~
言談之間,微微對綽廷有性暗示喎~就去後樓梯啦~
其實佢哋兩個之前都有搞開㗎喇~只係綽廷同咗晴晴一齊,啲時間夾唔到姐~
綽廷就用手指捽捽微微對乳尖~
「唔...啊~」微微立即勁有反應!
當然啦~微微最敏感嘅地方正正就係對乳尖~
每次一捽,佢都立即腳仔軟~
話口未完,微微就腳仔軟軟咁~企唔穩咁~
「啊...吖吖...啊~」微微已經鬆開咗個嘴仔...對眼又半開半合...成個淫樣出晒嚟~
望住微微個淫樣...嘴仔擘擘咁...對腳仔越嚟越軟...成個人都軟軟地咁...然後就跪喺綽廷面前...
微微望住綽廷碌巨棒:「好正啊...又長又粗又硬...直一直咁...個頭頭仲要脹到爧晒...」
綽廷就谷得再行!扯到硬晒咁!隊住喺微微面前!
微微見我碌巨棒扯到咁直,隊住隊住咁...佢就貼個嘴仔埋嚟...一口含住!
微微含往綽廷個龜頭...啜幾啖...再含落啲...含住半碌...套弄套弄...
綽廷就居高臨下咁望住微微...雙手就伸入佢條吊帶連身短裙裡面...揸住佢對豐乳!
雙手揸實...拉高!但實在太大...揸唔晒又揸唔實咁...
綽廷就不停咁搓弄搓弄...拉起微微對豐乳搓弄搓弄~
雖然綽廷鍾意小饅頭...但得閒有咁大對豐乳過吓手癮又唔錯喎~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

拉起微微對豐乳搓弄...又玩吓佢對乳尖...

「唔唔...啊~好正...啊啜啜~大力啲...啊~大力啲啊~」微微都好肉緊咁幫我含...

『嗄...啱啱先結婚咋喎你...嗄...老公唔夠正咩?』我大大力咁揸住微微對豐乳!

「唔唔...」微微啜住我成碌巨棒,再用條脷仔舐舐龜頭,「咁而家想要吖嘛~好好味啊~」

『哦~而家想要又搵唔到老公,就搵我嚟幫你止止水喇嘛?』我揸實微微對豐乳!搓弄搓弄!

「啊~~~咁又唔係嘅~唔唔~」微微又含兩含,又用脷尖舐晒我成碌莖,「咁你真心正吖嘛~好長啊~~~」

『淨係長咋咩?』

「又長又粗又硬...啜...唔唔~扯到勁直咁好正啊~」

我就谷到行晒咁,俾微微享用。
當然我都有好好享受微微幫我含...

微微嘅口技真係一絕!

由初初同佢搞埋一齊開始...已經俾佢含到爆咗好多次...

微微第一日返工,又係好似而家咁嘅衣著,吊帶連身短裙加對高踭鞋,個樣已經話晒俾人聽佢勁淫~

同佢傾唔夠幾句...

「唔同男朋友一齊做嘢啦~」

「成日見會悶㗎嘛~」

「係想要嘅時候冇得搞囉~」

「不過唔同公司...可以搵啲新鮮感...」

「可以試吓...你有冇興趣?我有少少濕...」

就已經有性暗示~
我見微微對波咁大,一定好大食,就試吓同佢玩囉~

點知玩過一次,就差唔多日日都要玩一次~

當然我哋就唔會走埋一齊啦~佢嗰陣有男朋友...即係佢而家個老公㗎嘛~

純粹都係想返工時間搵啲嘢解解悶~開心吓姐~

係到咗微微話要結婚,多嘢搞咗唔得閒先少搞咗。

然後又到我識到晴晴呢~返工嘅時間大家都夾唔到,遇唔到,先少搞咗姐~

「唔唔...好正啜...啊好正啜~」微微好肉緊咁幫我又含又啜舐幾舐~又用脷尖喺我嘅冠狀溝打圈圈~

好似想含爆我咁~

我當然就冇咁易俾佢得逞啦~
雖然微微口技了得...但我都可以好好控制...甚至可以閉起雙眼...好好咁享受...

一邊搓弄住微微對豐乳...感受住佢對乳尖都充晒血...凸起晒...俾佢又含又舐我碌巨棒...

好正...嗄...真係正到呢...同已成為人妻嘅微微喺公司嘅後樓梯搞...

我慢慢咁睜返開雙眼...見到眼前係又灰暗!又污糟邋遢嘅天花!

燈光仲要閃爍閃爍!隱約仲見到牆角有大大個...蜘蛛網?!

『嘩!』我嚇咗一嚇!腳都軟埋咁後退咗一步!

「做…做咩吖?」微微仲係跪喺地上,抬頭望住我。

『冇...冇...』又...又冇嘢喎...

我望清楚整條後樓梯...都係又光鮮...又乾淨...燈光充足...冇閃爍閃爍...牆角更唔會有蜘蛛網...

頭先...頭先又有...幻覺?
「點吖你?」微微企返起身,行埋嚟捉實我碌沾滿佢口水嘅巨棒,「唔得喇?」

『邊個話我唔得吖?』我捉住微微條小蠻腰,『仲好想要添吖!』

「係咩係咩?」微微古古惑惑咁打量住我,隻手仔就捉實我碌巨棒Chok幾Chok。

『梗係!』我一手就擰轉微微!推佢埋去樓梯邊!

微微雙手撳住喺扶手!個屁股仔就翹起!

我就一手拎住自己碌巨棒!另一隻手就揭起微微條短裙!再揭開佢條粉紅色底褲!對位!

龜頭掃一掃微微塊濕潤嫩鮑...已經濕到滴出水!

我就對好位...一嘢就插入去!
「啊~~~」微微就俾我碌巨棒插到對腳仔都企直晒!挺一挺胸!

我就雙手捉實微微條小蠻腰...抽插...抽插...

一嚟就快速抽插!

“滋 滋 啪 滋 啪 啪 滋 滋 啪 啪 滋 滋 啪 啪 啪”俾我從後抽插到滋滋啪啪聲!

淫水都濺埋出嚟!濺到落我條褲度!

「啊啊啊啊~啊啊吖吖吖吖~~~」微微俾我從後抽插到個人都搖晒!衣衫不整!對豐乳都盪前盪後咁!

我一邊保持住個節奏!一邊望望四周...

仲係好正常...都係咁光猛...咁乾淨...成條後樓梯都正正常常咁...同平時一樣...

頭先見到嘅...又係幻...
「啊啊啊快啲...啊啊啊快啲啊啊啊~~~」微微翹起晒個屁股仔~對腳仔都企到直晒~

我就雙手揸住微微對豐乳!從後狂抽猛抽!

係幻覺嚟姐...頭先嗰啲...只係幻覺嚟姐!

“滋 滋 滋 啪 啪 啪 啪 滋 滋 啪 啪 啪”

冇嘢嘅~而家同微微扑得好爽吖!

「啊啊啊好正...啊啊好勁啊啊吖吖吖~~~」

唔使理啲咩幻覺咁多嘅!

我就再揸得微微對豐乳再實啲!大大力咁揸嘅同時又大大力咁從後狂抽猛抽!
好爽吖...

「吖吖吖好入...啊啊頂住啊啊...頂住吖吖吖~~~」

結咗婚嘅微微...

「啊啊好粗~吖吖好硬吖吖吖~~~」

晚晚都俾老公享用嘅淫洞...

「吖吖吖塞到...吖滿滿啊吖吖吖呀呀呀~~~」

而家就俾我抽插到出晒水!濺晒出嚟!

“啪 啪 啪 滋 滋 啪 啪 啪 啪 滋 滋 啪 啪 啪 滋 滋”成條後樓梯都充滿住回音!就好似演奏緊性愛交響曲!
「吖吖吖~唔得吖吖...啊啊死喇...插死我吖吖呀呀呀!」微微已經俾我從後抽插到成個人仔都軟晒咁!

好正...我都差唔多...

『嗄嗄...好正吖...差唔多要...射嗄嗄嗄...』我雙手搓弄住微微對豐乳...從後瘋狂抽插!

「呀呀呀!射呀呀呀!射俾我呀呀呀!!!」微微俾我從後瘋狂抽插到個人仔都震晒!對腳仔都軟晒冇晒力咁!

我就雙手揸實微微對豐乳!托住佢!再極速連環瘋狂抽插多幾下!

『嗄嗄嗄射...射嗄!』我雙手揸到微微對豐乳變晒形!托住佢個人仔!一嘢就插到最深最入!龜頭頂住子宮口!

「呀!!!」

成碌巨棒扯到硬晒!個龜頭一谷!然後一震!再震!精液就由馬眼噴出!

頂到實晒咁射!勁多精液噴晒入微微嘅子宮裡面!

好爽吖...可以中出人妻...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 04-偶然幻覺] PART 03

從後雙手揸實微微對豐乳...

「啊...啊...」微微對腳仔軟軟...就只靠我嚟托住佢個人...
已經將[Day 04-偶然幻覺] PART 02 Upload上Penana
究竟微微係幻覺定係怪獸
啱啱見到現實嗰嘢,又無話見到微微,唔通真係幻覺
屌怪獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞