【重甜】【明就明 唔明就黎明】《XG快落》(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
咁多偶然 就有必然
等我又開始計劃後繼先
各位早晨
開咗風扇都係咁悶焗嘅
希望今日可以睇到啲人現實係點
你想唔想親歷其境
可以重睇
呢啲嘢都係留俾啲愛國愛港嘅人體驗就夠了
咁係因為你悲觀

上回講到晴晴俾綽廷搞到專心唔到煮飯!
綽廷就揭開晴晴條底褲後入!
晴晴仲係好努力咁想專心返煮飯!
但綽廷就再抽插得快啲!
後入本來已經好啱位!再加上綽廷瘋狂咁抽插!
晴晴俾綽廷抽插到腳仔軟軟!
唔得喇...唔得喇...實在太爽喇!
『嗄嗄...好正吖...嗄嗄...太正...嗄...差唔多喇...要射...要射嗄嗄嗄...』綽廷雙手捉實晴晴條小蠻腰...從後瘋狂抽插!
「呀呀呀唔唔...射啦呀...射俾我呀呀呀!!!」晴晴對腳仔離晒地,俾綽廷從後瘋狂抽插到對腳仔Fing Fing!個人仔都震晒!
綽廷就雙手捉實晴晴條小蠻腰!托住佢!再極速連環瘋狂抽插多幾下!
『嗄嗄...嗄嗄嗄射...射喇嗄!』綽廷雙手托住晴晴條小蠻腰!定實佢個人仔!一嘢就插到最深最入!龜頭頂住子宮口!
「呀!!!」
成碌巨棒扯到硬晒!個龜頭一谷!然後一震!再震!精液就由馬眼噴出!
頂到實晒咁射!勁多精液噴晒入晴晴嘅子宮裡面!
好爽吖...細細粒粒嘅晴晴...俾綽廷從後抽插到離晒地...托起嚟中出...
「吖...啊...啊...啊...」晴晴成身軟晒...用對手仔勉強撐住喺廚檯上...
綽廷頂一頂...頂實子宮口...再震多幾震...
晴晴嘅濕潤陰道收緊...收緊...嫩肉就逼住逼住綽廷碌巨棒...不停咁吸佢啲精液出嚟...
好爽...好爽吖...中出自己嘅...未成年學生妹女朋友仔...爽死喇...
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

成碌巨棒仲係插晒喺晴晴嘅濕潤陰道裡面...震吓震吓...每震一下都有大量精液射出...

晴晴嘅陰道繼續收緊...收緊...繼續榨...榨晒我啲精液出嚟...

差唔多...都射咗好多...好多...

我夾硬頂多兩下...然後一嘢就抽返成碌巨棒出嚟...

「啊...」晴晴成個人仔都軟晒...趴喺廚檯上...

我就雙手托住晴晴個布丁一樣嘅屁股仔,望住啲奶白色嘅精液由佢條一線嫩鮑流出嚟...滴到落地上...

射咗好多呢...我啲精液溝埋晴晴啲淫水...
「嗄...嗄...」晴晴腳仔軟軟咁...半跪半坐坐喺地上,「衰...衰人...衰人啊...又唔幫手...嗄...仲搞到人哋煮唔到飯...」

『係係係~』我摸住晴晴把秀髮,『我最衰~』

「唔理你吖...」晴晴攰到冇晒力咁,「你要幫手煮吖!」

『好好好~我幫我幫~我梗係幫啦~但你要幫我清理咗先喎~』我隊碌半硬微軟嘅肉棒去晴晴面前,震震...鳩震震...

「衰人~」晴晴輕輕手拍一拍我大髀,就用個濕潤嘴仔幫我含住,「唔唔...」

晴晴含住我個龜頭...啜啜...再含多啲...含住成碌咁套弄套弄...將殘留喺陰莖裡面嘅精液都啜晒出嚟...吞埋落肚...

我就鳩震震咁...喺晴晴個嘴仔裡面鳩震震咁...
「唔唔~啜~」晴晴再用條脷舔晒成碌,錫啖我個龜頭,「搞掂喇~」

『嗯~好乖~』我摸摸晴晴把秀髮,『等我幫你清理埋條一線鮑~』

「唔該~」

『咁乖女㗎咩?』

「一直都乖㗎啦啊~喂吖...再搞又想㗎喇~」

『咁要抹乾淨啲先得㗎嘛~』

「唔唔...係喇係喇啊~」
幫晴晴清理乾淨,又抹埋塊地...

「食藥吖~」晴晴就拎樽藥俾我,「又唔記得喇你~」

『係喎係喎~』我接過樽藥,『有你提我唔怕啦~』

我同晴晴一齊食返粒藥...

「點吖?」晴晴打量住我,「有冇幻覺吖?」

『冇...』我望實晴晴,『唔止冇幻覺...都唔見暈添~』

好正常...一切正常~

「所以話準時食藥好重要吖~」晴晴叻叻豬咁~

『係喇係喇~以後你就提我準時食藥啦~』唔通真係?
其實之前又唔係成日唔準時嘅...

就算係唔準時...都只係遲少少...又唔係冇食...

都咁大影響咩?

「係喇係喇~懶豬~」晴晴轉個身,「咁煮得飯未吖?」

『煮得喇~煮得喇~』都係唔好理咁多~以後準時食藥就得啦~

我同晴晴就喺個開放式廚房玩煮飯仔~

而家嘅我哋好認真煮㗎~

冇再搞搞震㗎~

唔係咩賢者模式啦~打咗針根本就可以無間斷不停性交射精~

只係而家要好好享受同晴晴拍拖嘅甜味溫馨~
我哋都好合拍咁煮好牛扒餐~放喺餐檯~

再開支紅酒飲~

『乾杯~』

“叮”敲個酒杯,就一齊享用由我哋二人合力一齊煮嘅愛心牛扒晚餐~

同晴晴撐檯腳,當然就唔少得互餵對方啦~

「吖吖~」

你一啖~

『唔~』

我一啖~

「好味吖~」晴晴笑得勁甜~
『梗係啦~有我哋嘅愛喺裡面㗎嘛~』睇住晴晴呢個天真無邪嘅可愛得意勁甜樣...心都軟埋~

「好彩冇我哋啲愛液喺裡面咋~」晴晴笑到古古惑惑咁~

『講呢啲~你唔係好鍾意食㗎咩?』本來天真無邪嘅晴晴...突然講起淫嘢...個反差更誘人~

「係吖係吖衰人~最鍾意食你嗰啲~」

『我都鍾意飲你嗰啲喎~』

「你飲唔少啦~」

『多多都唔夠吖~』
同晴晴邊食牛扒,又一邊傾淫嘢...

食飽之後,我哋就拎埋紅酒行出露台坐。

晴晴坐住喺我大髀上,挨喺我胸口上,一齊睇夜景。

萬天星光~仲有明月掛喺夜幕上~倒照喺大海上~

「好靚呢~」晴晴勁陶醉咁~

『係吖~XG嘅夜景世一~』以前啲人話外國嘅月亮特別圓...都唔知係唔係盲嘅~

「有冇諗過...」晴晴飲啖紅酒,「點解而家嘅XG可以咁靚?」

『因為我哋嘅政府做得好~有國家嘅全力支持~』呢樣我諗晴晴都有學過~

小學嘅國教就已經有教過啦~
「咁又要點做呢?」晴晴諗一諗,「國家又點樣全力支持呢?」

『呢層吖...』我諗一諗,『有必要知咩?』

反正呢啲嘢我哋做普通市民係唔需要理咁多~

「啱吖~冇必要~」晴晴點點頭,又擰擰頭,「就只要做好我哋自己~」

『冇錯喇~只要做好我哋市民嘅責任~愛國守法~維護國家安全~』我哋市民就係要咁咋嘛~

其他?政府會搞掂㗎啦~

「嗯嗯~」晴晴飲啖紅酒點點頭,「只要我哋呢個地方穩定唔亂...先有咁靚嘅夜景...」

『仲可以晚晚都欣賞到添~』我攬住晴晴條小蠻腰。

「仲可以同最愛嘅人一齊睇添~」晴晴嗲嗲地咁。

『仲可以攬實最愛嘅人一齊睇添~』我再攬得晴晴條小蠻腰實啲~
「係吖係吖~」晴晴勁嗲咁坐後啲,用個屁股仔壓住喺我碌肉棒上,「仲可以坐最愛嘅人大髀添~」

『鍾意坐我大髀?』我喺晴晴耳邊細細聲講。

「鍾意~」晴晴就成個小妹妹咁~

『我都好鍾意俾你坐大髀呢~』

「係咩係咩?」

『梗係~細細粒粒嘅你,坐喺我大髀上最舒服~』

「你都會舒服㗎咩?」

『舒服緊啦~』我扯扯碌巨棒,頂頂晴晴個屁股仔~
「喂吖!鹹濕!」晴晴坐到我碌巨棒實一實~唔俾我亂郁~

『係吖係吖~」我就再谷一谷,用碌巨棒磨晴晴個布丁一樣嘅屁股仔,『我好鹹濕㗎~你濕唔濕吖?』

「喂吖...濕喇...」晴晴個樣有啲淫...又嘴仔擘擘咁...

『咁快就濕喇?』我就摸住晴晴條小蠻腰...Un佢兩下...

「係吖...啊...啊啜啜...」我就錫落晴晴個濕潤嘴仔...

喺明月掛喺夜幕上...萬天星光之下...我同晴晴就喺露台...攬攬錫錫摷摷...

TO BE CONTINUED

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 05-加劇惡化] PART 01

一覺瞓醒,赤裸裸嘅我攬實赤裸裸嘅晴晴。

好準時醒,而且好精神。
已經將[Day 04-偶然幻覺] PART 04 Upload上Penana
我就雙手托住晴晴個布丁一樣嘅屁股仔,望住啲奶白色嘅精液由佢條一線嫩鮑流出嚟...滴到落地上...

日日咁甜點算呀
真係會搞出人命架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞