(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區243新手問嘢睇#1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
練多啲腹同hip thrust係咪可以改善到骨盆前傾
目前個program冇乜練過呢兩樣
練 ab, glute 同 hamstring
ab crunch, Leg raise / RDL, Squat
thx ching
你係唔敢每邊放1 餅
你放實推到
go24本身都越來越垃圾
個重量平時放係胸前唔小心瞓着十幾秒都試過
個廁所乾淨唔臭 成日聽人話247d廁所冇人清潔
就係join咗2年 CWB啲機太舊 MUSEA又唔方便
搞咩黎
同樣動作 同樣訓練量 重量較番佢limit
so far進步好快
尖沙咀有無邊間gym PT 係join得過? 想少啲人同乾淨啲
見到有個魔獸推三餅,係唔係毒能d bro
可能係毒能
應該係上次推1rm 出事
未fully recover 就繼續推胸
所以就算有熱身 唔ego 都會傷

粒lin 大到咁都pro 到
一個垃圾架(骨架)夾硬啪針都pro 到
犀利
當年佢turn pro嗰場應該係王翔拎,咁都俾佢拎到
落野會連粒LIN都大埋定係佢本身都係咁大
天生都大 落野再大 而家大lin餅
果條友本身跟Brian Cheung係沙2操
個人平時都牙牙渣渣咁
成日笑其他沙田1/2玩比賽既人廢過佢
到出左事果時佢周圍同沙田班人講自己個尿液樣本俾hknbf換左黎屈佢
過多幾日紙包唔住沙佢就貼同Brian Cheung d對話出黎
本身Brian Cheung/九龍灣Pong Chan果堆都出名kam
而家佢無再去沙田1
間唔時去沙田1,收到風佢跟緊Marvin
不過佢一年細隻過一年,但佢女朋友就年年都大隻過佢
佢係咪口服?
如果係嘅話唔計行嘢啦 要吉針先計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞