(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區243新手問嘢睇#1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
屌米
好撚癲㗎呢度 不過你係絲已經好啲
我都知有好多熱心巴打

但係wnbf pro都有得屌真心癲,平時勁/好心巴打冇人出聲,但係有班淨係識屌人,又冇自貼過嘅係度係咁屌,一眼就知咩料啦
你又知係因爲protein唔同?
係咪你砍protein冇加返卡
理論上protein係唔關力量事 特別係短期内
一眼就睇得出淘寶機
inbody=inbody
inbody係個牌子 唔係個測量模式 要講幾多次
垃圾到得35kg點操
有冇力唔係關carbs事咩?關protein咩事
face id明明係蘋果個系統個名,但啲人任何面部識別都會叫face id

同任何測體脂都叫inbody 一樣
連247職員都話set face id
屌你人地face id係有trade mark
我嗰陣carbs 通常操前150 操後就40-60
卡就2000-2200 咁上下
但之前試咗3星期食0.6-0.8p
係推胸,pull up, weighted dips 跌咗力 我cut 咗少少p 但有用返carbs 同fats 嚟補卡
不過可能瞓覺都大影響
利申: 乜9都唔識
依度好多巴打不善言辭
淨係識操野T level 又高無地方發洩淪落到要搵返巴打
張bench 一睇就知垃圾 會左右搖擺
不過都岩 最重得35kg
俾新手飛膊仔就夠
我有咩影響
你天賦異稟啫
幾時操返隻腳
清好認同你呢套講法 但香港好似比較少健身人講呢樣野
可能係serratus弱
我自己既話會調轉你個操前操後carbs量

操前食咁多我會消化不良

不過自己舒服就得
有冇人覺得247某啲老細好撚on9當正自己明星咁 成日用啲你老細嘅語氣po ig叫你唔好乜乜乜 尤其係淘大個懵豬眼 痴到成間gym都係自己個樣我想好好哋做gym姐 你哋搞好間gym啲機再搞呢啲明星嘢啦
https://www.youtube.com/watch?v=_uFI_To1uc0

香港真係無咩空間做全職運動員
自資去比賽真係
I am the team, the team is me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞