(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區243新手問嘢睇#1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
點解去完旅行一個星期無做gym, 再做返會weak 左咁多?同重量7reps 變5reps, 明顯feel 到無力

每次都係咁, 係咪關食少左protein 事?
我同你一樣直頭係warm up set 變working set
起碼要用返1倍時間pick up 返 去一星期要兩星期補底
仲未計平時要操山 skip leg day
健身要犧牲太多野
點解會咁,d 人話deload/唔做一星期,返黎會感覺大力d
我就每次都struggle de 唔deload 好...唔deload 又進步唔到,deload 一星期又要兩星期先去返之前個level
使乜咁介意 毒巴啲comment 全部幾十個負皮啦
要pin 啦
下次放po 頭
好撚淫,其實佢底褲係咪得Tblack,其他gym女都係?
應該都係旅行期間食唔足Protein 要chur 行程 日行234萬步又瞓唔夠
同埋睇你去個啲咩旅行
暗黑團?
佢仲好意思話自己對”啱”係好執着 包括做人處事方式都係
笑撚咗
依度好多淨睇post 唔comment 既瘦撚連入門級234 餅都做唔到係度惡意負皮
同條女去啦
食唔足protein 同訓唔夠中晒,咁係咪即係肌肉流失
邊個正啲
https://www.instagram.com/reel/C6AuPC_ycsM/
啲底褲好撚正
一定係M底 俾人咁樣對待都死翻去
邵音音?
creampie is a must
我偶像 有錢多女
鬼佬都唔會care grammar啦 唔接受批評仲搵D咁柒既藉口
越care負皮就越多人比負皮你,第一日上lihkg?
幾個負皮就係到一哭二鬧三上吊,啲mentality廢到咁quit gym返去洗衫煮飯啦
即係gym room 佢理解唔到?
同意
下個po頭
咁佢又真係煩膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞