香港女團黎講其實條路應該點行?

534 回覆
136 Like 26 Dislike
好心就咪講到自己有份出錢投資啦
個市場唔洗你憂心喎
你引戰黎講有啲低汁
唔吹奏下你真係捧個啲?
之前連登有人吹iron man 係女團教父,佢都回塘好耐
隊團冇晒影
索尼呢?
追唔到真人係爭啲 封關去唔到韓國 韓星又唔會嚟香港開show
mirror咪係食住疫情條水上位 留港冇嘢做咪追mirror 唔止追星 好多疫情期間多人去嘅地方依家都少咗好多人 例如長洲西貢
最靚果個唔玩已經收得工啦
其實lolly talk 同 collar 平均年齡差唔多
一個叫青春無敵,一個叫婦團
香港男人連尊嚴都冇,仲追咩女團
本身係有一隊,可惜已經玩完
上個節目練幾個月就出道
賣廣告賺到無時間練歌練舞
仲要肥埋 咁都唔叫撐本土
平行時空?
女團最基本就係要靚女
如果唔得只可以行偏鋒
類似韓國crayon pop 同 orange caramel
但係xix會唔會咁做
Atarashii Gakko做例子已經證明唔一定要賣樣賣肉賣性感
唔好行 港女女團就係退後人地好多,唔講歌舞藝,淨係樣同氣質都輸人地韓日九條街,個個出到嚟都佢浸撈味 最好全部收皮
大陸妹團?
老實講我以前都唔睇KPOP, 係有le sxxxxxx呢隊野先去睇下韓國D 女團係點, 睇完cocahella之後先覺得真係水牛都不如
IU抄十幾首都係事實,個個扮唔知
果個係為應對廣告商合作,以及與當時嘅COLLAR 競爭,
而拼湊出嚟嘅“限定女團”(2022-23年)
阿儀
吹ironman手法係晒氣,不過條友作為經理人都算做到好足
又公道講班靚妹讀緊書可以有幾投入事業
雜扒團
唔好咁講,After class 入面個炎上到去大陸
同後生果輩最勁果個單依純開到55波
不過我諗冇第二個00後歌手夠膽上到
睇完kpop
有乜理由仲要追collar, lolly talk
香港靚女係多
但有明星氣場好少
你mk cwb搵到4個樣中上,身高又接近170先好講
香港足總就係其中一個垃圾 每次揀歌唔垃圾嗰啲唔揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞