香港女團黎講其實條路應該點行?

534 回覆
136 Like 26 Dislike
Twins 香港最紅女團=搞到無人聽
宜家無咩人紅到出去=多咗人聽
好心佢有病睇醫生
上面教人set哂playlist聽歌,咪即係刷榜囉
你係咪蠢到中文同簡單英文都唔識睇?
為左幫鏡狗,狗領係網上洗地帶風向
亂柒鳩up都要啦
話英皇死推爛推就得先好笑,英皇自己之後都推唔到第二兩隊啦,同埋夠唔夠人地推埋上CNN咁癲呀
講死推爛推既話,鏡狗仲勁啦
靠楷哥係背後利用錢同影響力上埋FOX,CNN呢啲英文平台
但咪一樣紅不過羅湖
千禧年代啲歌手仲可以食老本到宜家=無人聽,佢地賺死人錢呀?
Ching你咁樣set問題
Karen sis 點答都死
佢點敢答你
一般人用串流app聽歌都會set playlist啦又唔係youtube買view買like
因為真係靚女16歲已經俾有錢佬睇中唔洗do
仲使鬼拋頭露面
紅到出去先講野啦廢閪,連twins 都不如
外國電視台覺得你有新聞價值就會黎訪問下你啦又唔係得Mirror上過FOX CNN訪問 咁岩去美國,加拿大開演唱會黎訪問下你好正常
英皇推佢地上啲大陸綜藝節目啦,結果咪又係咁
依家講緊刷榜呀
你究竟識唔識字?
外國人識鏡狗老鼠會無緣無故請佢地上去做專訪咩
用錢搞宣傳咪直接認囉,又唔係唔見得光
Twins係大陸幾紅喎,你想駁啲乜?
相反Viu駛錢做哂任何形式既海外宣傳去推鏡狗都係冇街客,冇海外市場
所以人地咪紅到上大陸囉,好成功喎
Viu 有咩成功?
上完都唔紅,廢閪
隻領狗gary chan係咁柒
唔止tvb班星
逢係邊個明星有野好過領
就會左兜右兜夾硬踩人
正傻閪
上完都唔紅,廢閪
似足Facebook果啲撐Viu廢中
乜柒都唔識仲出黎鳩up帶風向
戴穎決策失誤囉,根本嗰期唔應該休團,而係七缺一俾蘇晴一個休假,其餘人照繼續做繼續宣傳,佢連gotta go mv都夠膽七缺一偏偏之後唔夠膽
自己都唔爭氣仲點撐得落
條友成日出黎鳩up帶風向
多左類型但冇人聽有撚用咩
真係未見過一個樂壇改革改到咁撚廢
Twins 香港最紅女子組合=搞到無人聽
宜家無咩人紅到出去=多咗人聽
好心佢有病睇醫生
正想問你條白卡點分女子組合同女團?
點解Super Girls走哂韓風都唔係女團?
有邊間會唔推廣自己藝人?間間都咁做嘅普通野你講到有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞