香港女團黎講其實條路應該點行?

534 回覆
136 Like 26 Dislike
唔好中佢計。直接問佢香港有邊隊女子組合,唔撚理唱定跳好過twins ,講咁耐都答唔出,只識拉去台灣
講A佢講B
咁樣淨係代表王心凌係大陸紅過Twins
唔代表Twins係大陸唔紅喎

搞撚清楚紅唔紅既概念未?
仲要不嬲都講緊香港,佢老味講台灣做咩鳩
上面講緊周街商鋪播既歌曲,佢都拉埋去咩廣告歌啦

條戇鳩根本冇料到駁唔到先要人講東,佢就走去講西
情況好似笑佢溝唔到女。佢就話昨晚先上完建興,我有屌閪架
7領妹:家庭客(包括埋佢地啲細路仔),20-30歲女生+少量中學生,不過有少量鏡太接受到

8妹豬:中學生為主

其實個獎係叫最佳亞洲新人 你睇過MAMA未 咁都唔知,平時仲成日扮哂好熟K POP咁
我未睇過就唔會同你講咩華語新人啦柒頭
又再一次人講A你講B,用成個category代表每個得獎者代表既地區/國家
唔講Anal,你估下人地Ado又係贏咩獎?

你就真係柒撚到癲,柒完之後仲要繼續柒
繼續慢慢用你個狗名柒落去
最尾畀人笑都係狗領粉,有你呢啲日撚日出黎鳩up既戇鳩做fans

有無紅到上大陸呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞