香港女團黎講其實條路應該點行?

534 回覆
136 Like 26 Dislike
韓妹點會想過黎香港發展
TVB搞果隊男團節目原本有幾個韓仔,最後一個都冇入到
人地韓國人點會咁傻入啲香港人搞既男女團,做咩都柒過人
你都識講外國明星黎香港啦
人地外國明星有幾多香港人識,隊垃圾鏡狗係外國又幾多人識?
唔撚識分?
其實你係咪冇腦?
冇人識就唔會過去開到演唱會啦
男尊女卑呢樣野入晒骨
香港移民識就勁到上埋FOX,CNN?
柒撚完未?
咁講韓國仲勁啦
韓國男人打老婆架
因為呢班fans有權有勢,所以搞到個市場畸形,亦都捧唔到女團
睇Spotify收聽人數,Nancy Kwai本身就多街客過賓妹Marf,呢樣唔好入哂鏡嬸數
其實兩個都好,兩個都支持

利申cc新人投咗winwin
本身d人冇訓練好就亂推又搞唔好定位
Kpop 都有d性感同可愛吸引到人睇

但香港成日要扮型,但本身人唔型舞唔型造型唔型就顯得柒

下下似推人做廣告model多過出隊女團idols
韓國就訓練好耐夠料先出道
日本就由訓練生開始不斷自己捱到有突破口比人識
香港就狗屎垃圾都組到,下下都sell進步但又唔比人睇下佢有幾進步同幾賣力
咁咪證明鏡仲廢過twins 囉屌
Twins 推就紅到,鏡就唔得
佢想講鏡廢過twins 囉
閱讀理解U
係你條柒頭係度鳩up啫
依家想吹到Twins都要靠鏡狗先有飯開
撐Viu廢中無誤
你答我有邊間公司會唔推自己藝人?
條友由頭到尾都淨係識鳩up咋

刷榜同買榜唔撚識分
去美加開演唱會就代表外國人都識佢地,要請佢地上節目做專訪
Twins一早紅上大陸就吹到話要落返黎香港黐鏡狗人氣,但鏡狗正正就係紅不過羅湖又冇街客既存在

仲未計之前搬正版碟銷量出黎證明冇人聽廣東歌
咩二三線韓團都唔夠班cover狗領

樣撚樣都係鳩up
係個邊開演唱會,出過英文歌,有人黎訪問下你好正常以前韓團去美國都係咁做 同埋唔會淨係得移民先會識 人地天后Rihanna(唔知你識唔識) 都有搵Mirror下弦去上海拍野啦
出英文歌又點?
Tyson Yoshi夠係英國開過show,出過大撚把英文歌
又唔見佢上到英國節目專訪?

外國人就係唔撚識鏡狗,唔係背後利益輸送又點會無緣無故請佢地上去做專訪?
Rihanna咪又係同Dame一樣,利益輸送搵班鏡狗合作,有冇留意到佢係去上海宣傳?
仲有講緊平民大眾識唔識,你扯去單獨一兩個藝人有咩代表性?

仲夠膽拎韓團出黎講?
韓團係美國開show有一大堆西方人入場,鏡狗有咩可比性?

究竟你可唔可以用下個閪腦分析下先好出黎鳩up?
點解咁怕認用錢做宣傳?
點同Tyson Yoshi係英國去啲細場開show,麥花臣咁上下
個show大唔大一啲都唔重要
因為鏡狗英國開大場一樣唔爆+入場觀眾都係香港人
係外國人眼中,兩邊藝人一樣level,因為根本就唔撚識
咪淨係得你係到日日幻想人地唔識
似係你幻想人地識就真
日日出黎鳩up都冇supporting
你咪日日係到9 up廿年前好多人聽廣東歌而又完全冇supporting
之前果兩個討論Twins當年有幾紅既post,入面有大把人講哂當年佢地點紅法
你條柒頭就一條友都唔敢反駁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞