滯留武漢教師的同事有話說

861 回覆
1889 Like 79 Dislike
你都on79

睇你下次比人老屈有無咁撚口響

廢柴
嘩 你都幾撚好笑
「說話就唔係咁講 如果真係冇野 乾乾淨淨 點會坐過夜 當場就放左啦 俾佢按埋都仲得
依家成件事鬼個位係 又冇落charge 又冇玩佢15日 但係就玩佢一日 點解呢?」

引用你原文 無刪無減 兩大段野都係講緊個老師 而家話人老屈你 你其實係講緊間鋪

我唔講喇 你要玩無賴唔認 同你泥漿摔角都冇意思
留比其他觀眾自己判斷你呢兩大段野係講緊間鋪定講緊個老師囉 公道自在人心啦
係你自己話嫁喎 去左雞場唔一定叫雞 係可以分開黎講 點解講佢蠢 亂去地方 你就話我咬緊人地叫雞? 到底係點 兩樣係不可分割 定係點 係咪我話佢入左間鋪就等於叫雞?
「說話就唔係咁講 如果真係冇野 乾乾淨淨 點會坐過夜 當場就放左啦 俾佢按埋都仲得
依家成件事鬼個位係 又冇落charge 又冇玩佢15日 但係就玩佢一日 點解呢?」

「點解講佢蠢 亂去地方 你就話我咬緊人地叫雞?」

留比看客自己判斷啦
冇刪冇減?? 仲有兩段喎 你唔copy埋上黎

我係用公安對待客人為例子去證明間野有問題 你只係copy個例子唔copy個結論 咁樣叫引用

不過我放過你 睇黎你都知自己柒左 唔敢再應
不如睇埋學校份報告同教育局點嚴肅跟進先啦,冇問題
呢啲古靈精怪野會攬
怕啲議員追究件事,驚要交報告又要諗方法堵塞漏洞
以為北上交流團又會比人話係叫雞團喇,冇喇冇喇

依家成件事鬼個位係 又冇落charge 又冇玩佢15日 但係就玩佢一日 點解呢?

唯一解釋就係好明顯間野就有問題 不過未斷正 公安就用行政手段趕客 整散個場

你個理論係解釋唔到點解佢坐左一日」

copy埋又如何? 你下面果個所謂既結論 係證明緊個老師問題係死蠢去錯地方咩?
你咪又係根據個場有問題呢個結果 黎反推返個老師去都係有問題

我係下面回你個場有問題 同 老師有叫雞係兩回事

你既唐樓買羽毛球論點 咪又係上面果段用個場所黎間接證明個老師既動機同一目的
「棟樓有問題 所以去得既一定係叫雞 唔會係買羽毛球 」

你根本就係表達緊呢樣野 定係你又想講自己係話緊d人去唐樓買羽毛球拍係蠢去錯地方 唔係話緊佢地叫雞呀?又係我屈左你呀?

你一係就真心膠自己搞亂左自己 一係就假膠柒撚左死口話人屈你 自己揀樣黎認啦柒頭

放過你 等其他觀眾去屌你 唔洗我捉得咁應 你又覺得自己贏左巴巴閉閉咁話放過我添 想唔捉你都唔得
加油,支持你
施sir出事啫,一個咸濕唔代表全團嘅,不過觀感就唔好喇
唔只 大家唔會話施漢樂老師叫雞 而係講張中老師私生活混亂
我可以幫佢解決性需要,唔使突登返大陸

比多張圖你J
咪又係工一份
家陣做孔子定做老師?
無錯 叫雞施叫雞都無問題
有問題一早出左warning letter la
咁我唔知學校有冇出warning, 我淨係知施sir要交包膠比教育局
而家d議只點會幫手處理呢d事
佢地只係會處理國民教育
MISS CHAN講咩滯留, 要講拘留!
我有講過
舉證責任喺你度
人地冇落 charge
佢識條鐵咩,求其搵個識雞sir嘅儍丙洗下白啫
miss就係識啲野知事態嚴重先想拉埋其他人落水洗白
雞sir應該娶佢,咁有義氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞