滯留武漢教師的同事有話說

861 回覆
1889 Like 79 Dislike
問題而家俾人查牌邊個可憐你

之前蔡蛇蛇王去揼骨啦

成班咪一齊笑,正一雙標撚
腳底按摩都唔得
乜撚都奴隸

傻閪
陳紫慧老師,想問你有冇去過武漢嘅足浴店,你知唔知裏面有啲咩玩,你知唔知道大陸足浴店有好多服務係男人樂園,你同事呃到你但呃唔阿叔我同香港嘅男人,我哋一睇就知佢預到咩事搞到要特別遲返
陳老師同揼骨老師都係純情小白免
陳紫慧老師都幾慘
係咪學校想利用佢係女性加以為有知名度既身份
講出一個去足仔無邪骨故事
幫間學校洗白
所以話做老師幾撚麻煩
有你呢啲濕鳩既存在
咁教育局點解當時會話未返港
如果差佬去揼骨俾人查牌上報你哋成班咪又係笑休班狗

On9 仔收皮啦
等等先, 搞咁耐, 原來個老師係女人?
女人做 spa 修甲 按摩 果啲又無人話叫鴨

佢哋喳
我從來都唔會屌鳩任何人做呢啲野既
就算係當差我都唔會屌亦無屌過
佢而家係咪話緊國家公安拉錯人?
間鋪係冇問題嘅話 佢點會按按下腳比公安捉去協助調查?
如果當日去按腳嘅係男學生 阿miss又會唔會係咁講?
去到要搵兩個教育局官員夾佢返嚟 如果真係剩係協助調查洗乜咁大陣仗?
2. 事主係於自由活動時間去左足浴店,而足浴店當時突然比公安調查,所以事主連同其他顧客一同被邀請到派出所協助調查

陳紫慧老師咁樣出post煮死佢同事
呢啲唔會比人拉番差館二日囉
第二日先係差館出嚟喎
正經按腳會咁
做男人真係慘 又俾人屈 身敗名裂
你當人on9 咩

關青頭咩事

係呀係呀全大陸咁多間唔掃係掃呀老師個間呀

你最多咪話正氣老師冇check 清楚正定邪先去
咪係囉 明明就98就屈你92
成班連登賤種狗呢頭話男人俾人屈非禮唔公平,嗰頭就屈男教師叫雞,你哋真係好撚公平
咩受害人 你而家即係話公安同志老屈你地香港教師?
學校派啲老師去接受愛國教育 點知你地竟然懷疑國家想陷害你?
如果正常店舖,班公安都唔會掃場啦。等如菜煎pan 光顧嗰間,正正常常差佬會浪費人力去放蛇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞